Jste ve světě sex dolls nováček? Víme, co vám nesmí chybět v základní výbavě. Pečujte o svou umělou krásku správně, pravidelně a používejte pouze produkty pro ni určené. Odvděčí se vám dokonalou pokožkou, permanentní chutí na sex a dlouhým životem.

Lubrikační gel na vodní bázi

Bez lubrikačního gelu si se svou vysněnou kráskou ze silikonu moc neužijete. Ne nadarmo se říká – kdo maže, ten jede. Vybírejte si vždy lubrikant na vodní bázi, který je pro TPE a silikonovou kůži real dolls nejvhodnější. Na základě našich zkušeností doporučujeme produkty bez chuti, vůně, barviv a především alkoholu. Jelikož je nám jasné, že se své panny jen tak nenabažíte, pořiďte si rovnou velké balení.

Dezinfekce

Také bez dezinfekce se jako hrdý majitel a milenec reálné panny neobejdete. Je důležité ji po každém použití vyčistit a vydezinfikovat. Jednak prodloužíte její životnost, ale především se postaráte o zdravotní nezávadnost této dokonalé erotické pomůcky. Stejně jako gel používejte i dezinfekci na bázi vody, která je speciálně určená na erotické hračky vyrobené ze silikonu, latexu nebo gumy. Nejpraktičtější je pořídit si sprej, který stačí nastříkat na povrch či do dutiny, následně otřít, případně propláchnout vodou.

Dětské mýdlo

Svou pannu čistěte pravidelně, poctivě a ohleduplně. Čištění panny je ideální provádět po každém jejím použití a styku s tělesnými tekutinami. Staňte se odborníkem na hygienu sex doll. Jak na to, se dozvíte v našem článku zde.

Dětský olej

Olej na sebe váže hrubou nečistotu z kůže umělé panny. Používejte obyčejný dětský olej a ten pomocí houbičky jemně nanes na povrch vaší sex doll. Důležité je na kůži netlačit a být maximálně šetrný. Olej aplikujte na jednu stranu panny a nechte 3-6 hodin vsáknout. Pak ji otočte a proces zopakujte.

Pudr

 

Díky použití pudru je kůže sex dolls příjemnější na dotek a působí opravdu realisticky. Pudr vytvoří na umělé pokožce ochranný filtr, který prodlužuje také její životnost, elasticitu a měkkost. Používání je snadné. Na čistou a suchou pannu vždy naneste v tenké vrstvě prášek a jemně ho rozetřete štětečkem po celém jejím povrchu. 

Odstraňovač skvrn

Při používání realistické panny a milostných hrách s ní, se může na její pokožce občas objevit nějaké ta skvrnka. Ať už je způsobená obarvením díky barevnému oblečení nebo povrchu (tekutině) se kterým přišlo tělo panny do styku, je třeba ji správně vyčistit. Používejte pouze speciální krém k odstraňování skvrn ze sex dolls. Na znečištěné místo naneste pastu, jemně ji vmasírujte a nechte 24 hodin působit. Případně celý proces opakujte, dokud skvrna nezmizí.

Koncovka do sprchy na proplachování dutin

Možnosti, jak efektivně vyčistit dutiny vaší panny, jsou v podstatě dvě. Buď můžete použít klystýr, nebo speciální nástavec, který snadno a rychle našroubujete na vaši sprchu. Díky sprchové koncovce vyčistíte všechny dutiny rychle a efektivně. Tenký nerezový nástavec nandáte na sprchu a snadno propláchnete i úzké hluboké dutiny, které se jiným způsobem hůře čistí. Díky tlaku vody se dutina ideálně propláchne.

TPE lepidlo

Poslední věcí, která ti jako novému majiteli silikonové panny nesmí chybět, je TPE lepidlo. Využijete ho jak na přilepení nehtů nebo řas, tak i na opravu drobných oděrek pokožky. Lepidlo funguje na bázi rozpouštědla a je proto důležité použít ho opravdu jen minimální množství. Jak postupovat při drobných opravách real dolls, najdete v článku na blogu zde.

© Naughty Harbor

Přečtěte si víc o světě sex dolls:

Virtuální erotické hry = sexuální fantazie bez hranic

Zažíváte sexuální frustraci v manželství? Řešením může být sex s reálnou pannou

Unikátní erotický zážitek ve spojení s absolutním relaxem – to je nová revoluční služba v erotickém privátu Naughty Harbor

Lenka (34): Až díky experimentu s realistickým panákem jsem našla dlouho ztracené sebevědomí v sexu