Bylo to opravdu hrozné… „Jak se mám sakra soustředit?“ říkal jsem si snad pokaždé při pohledu na naši učitelku tělocviku a angličtiny. Markétě Nováčkové bylo kolem 35 let, měla dokonale hustou černou hřívu a ještě lepší postavu. Nebudu vám lhát. Kolikrát jsem musel utéct z hodiny na záchod, abych si ho vyhonil.

Ani to však nestačilo. Pořád jsem byl nadržený jako stepní kozel. Sotva jsem přišel ze školy, taška letěla do kouta a už už jsem na mém oblíbeném porno serveru hledal videa pod heslem sex s učitelkou.

Pokaždé, když ve videu mladý kluk nakládal učitelce, představoval jsem si sebe s Markétou. Představoval jsem si, jak z ní v kabinetu stáhnu halenku, tričko i kalhotky. Představoval jsem si, jak do učitelky ohnuté přes stůl vrazím penis, až hlasitě vyhekne. Fantazie pracovala na plné obrátky, ale hned po vystříkání jsem se zase vrátil do reality. Nic takového se nestane. Sex s učitelkou je přeci tabu. Hotovo, šmitec.

Jenže potom Markéta dostala na starost školní kroužek florbalu, na který chodím pravidelně každý čtvrtek. Obvykle na nás jenom dohlížela a přitom opřená o švédskou bednu opravovala písemky. Kvůli tomu pohledu na dokonale vypracovaný zadeček jsem pokazil hodně přihrávek.

Ale jednoho krásného dne se nás sešlo málo. „Mám na sebe něco hodit, že bychom si zahráli aspoň 4 na 4?“ zeptala se. A když se za minutku skláněla proti mně na buly ve sportovních legínách, přilehlém tílku a vlasech spletených do copu, měl jsem co dělat, aby se mi nepostavil.

Během hry došlo k několika kontaktům, ale nic vážného. Po tréninku se kluci rozutekli, ale mně jel autobus až za 50 minut, takže jsem nikam nespěchal. Místo toho jsem si skočil do sprchy, abych se trochu opláchnul. Zrovna jsem vypnul vodu a natahoval se pro ručník, když v tom jsem zaznamenal blížící se pobrukování.

„Markéta!“ blesklo mi hlavou, zatímco jsem opět zaplul do sprchové kabiny.

Dveře klaply, voda začala hučet a mně se penis automaticky postavil do pozoru. Asi už něco tušil. Srdce mi bušilo, jako kdybych uběhl maraton. „Co teď?“

Mozek zamrznul, takže za mě nakonec rozhodlo vzrušení. „Jdu do toho!“ Vyšel jsem ze sprchy, začal se otírat ručníkem a u toho se mlsně koukal na učitelku. Byla otočená zády, ale i tak byla nádherná. Neopálený zadeček si doslova říkal o naplácání. A ty vlasy! Jenom zatahat. Ani nevím, jak se to stalo, ale najednou jsem si honil naběhlý penis.

„Jakube!“ vyjekla zděšeně Markéta, když se otočila čelem ke mně. „Já, já, já myslela, že už tu nikdo není,“ zadrhávala. „Holky vyplácaly všechnu teplou vodu, tak jsem to šla zkusit sem…“ omlouvala se, ale zrak už dávno stočila k mé chloubě.

Opět se mě zmocnil ten starodávný zvířecí pud: „To nevadí paní učitelko,“ vypadlo ze mě, ale to už se daly nohy do pohybu směrem k Markétě. Ona nic nenamítala. Byla jenom trochu strnulá, ale hned po prvním nesmělém polibku se uvolnila. „To nesmíme, Jakube, vždyť jsem tvá učitelka…“ zaprotestovala na oko. Sotva to však dořekla, už mi ho zkušeně honila.

Byla úžasná! Dokonce lepší než v mých představách. Nemohl jsem se nabažit těch dokonale pevných koziček o velikosti B, ale Markéta už evidentně chtěla sex. Otočila se ke mně zády, mírně vystrčila ten kulaťoučký zadeček a rukou mi navedla čuráka přímo do nažhavené kundičky. Stačilo mírně přirazit.

„Aaaah,“ ozvalo se dvouhlasné zasténání. V tu chvíli se mé tělo znovu přeplo na autopilota. Boky se rozpohybovaly a já začal zběsile přirážet, až to hlasitě mlaskalo. A do toho jsem Markétu občas plácnul přes zadek.

„Hlav-ně-ne-do-mě,“ soukala ze sebe Markéta. „Už-už-budu,“ zněla má odpověď. V tu ránu sebou cukla, otočila se a poslušně si klekla: „Na kozy můžeš.“ Potom udělala dva rychlé pohyby rukou a pořádná dávka spermatu už letěla přímo na prsa. A trochu dopadlo i na obličej.

Až teď mi došlo, co se vlastně stalo…

„Doufám, že umíš být diskrétní a držet jazyk za zuby, Jakube!“ zpražila mě Markéta pohledem, zatímco ze sebe oplachovala mé semeno.

Umím. A sex s učitelkou jsem měl na střední ještě hodněkrát.

 

Napsal: Ondřej Kolda

© Naughty Harbor