Sex a erotika ve virtuální realitě je jedním z moderních trendů, který láká stále více lidí. Technologie jsou stále dokonalejší a sofistikovanější. Trendem je propojení VR videí a her s dalšími moderními erotickými pomůckami. Například s robotickým masturbátorem nebo reálnou silikonovou pannou.

Proč hrát VR erotické hry?

VR sex a erotika | Naughty Harbor

V dnešním on-line světě je virtuální realita stále dostupnější. Moderní technologie se vyvíjí rychlým tempem a VR svět nezůstává pozadu. Ba naopak. Headsety a VR brýle jsou stále sofistikovanější. Jsou interaktivní a schopné propojit se bezdrátově s erotickými pomůckami. A hlavně, zdokonalují se samy erotické VR hry, které už nepřipomínají pouze kreslené anime komiksy, ale můžete si užít pohled nebo sexuální ,,akci,, se svou oblíbenou pornoherečkou nebo holkou, kterou si navrhnete na míru svým představám.

VR erotické hry jsou

  • vzrušující
  • zábavné
  • 100% bezpečné 
  • umožní vám zažít to, co ve fyzické realitě nemůžete 
  • zprostředkovávají nové dimenze erotiky a sexu

Gamifikace aneb erotika jako hra

sex a ertoika 3D VR | Naughtx Harbor

Jednou z možností ve virtuální realitě je sledování 3D videa. Vypadá to tak, že s VR headsetem pozorujete jak se před vámi svléká sexy holka, jak vás uspokojuje, vzdychá, atd. Jste divákem erotického VR videa. 

Dnes už se ale díky tzv. gamifikaci VR erotických videí můžete stát i režisérem a hercem. Díky hernímu prvku můžete ovlivňovat obsah a děj svého erotického zážitku ve virtuální realitě. Budete se divit, ale takových videoher je dnes k dispozici již hodně a rozhodně stojí zato je vyzkoušet.

Staňte se režisérem vlastního zážitku

Co všechno můžete v erotické VR hře ovlivňovat? Především si vytvoříte svou sexuální bohyni. Je libo blondýnku, brunetku, Asiatku, černošku, nebo anime krásku? Vše je možné. Navrhnete si ji od velikosti prsou po míru osvalení. Svou femme fatale si můžete usadit na luxusní sofa nebo ji spoutat želízky. Bude dělat vše podle vašich pokynů. Stačí popustit uzdu fantazii.

Zažijte nové dimenze erotiky

Zážitek z VR erotické hry dnes můžete posunout ještě na vyšší level erotického prožitku. Pomocí bluetooth snadno propojíte svoje VR brýle s moderním automatickým masturbátorem Fleshlight LAUNCH powered by KIIROO, do něj vložíte umělou Fleshlight vagínu a virtuální sex nabude zcela nových rozměrů. Moderní technologie totiž umí zařídit, že masturbátor přiráží ve stejném rytmu a rychlosti jako sexy kráska v 3D videu.

Další možností rozšíření VR zážitku je jeho propojení s realistickou silikonovou pannou. Můžete být součástí svého oblíbeného erotického filmu a zároveň VŠE cítit díky ultra realistické panně. Na vlastní kůži. Tělo na tělo. 

Obě možnosti můžete vyzkoušet v jedinečném pražském erotickém privátu Naughty Harbor. Jako jediný nabízí v České republice kromě silikonových holek na sex i erotické služby virtuální reality. Stačí si vybrat erotické video (nebo hru) a jednu ze sexy realistických panen či masážní křeslo s robotickým masturbátorem Fleshlight LAUNCH. Jen zde máte možnost podívat se do budoucnosti a zažít tak naprosto futuristické a netradiční erotické zážitky.

 

Mohlo by vás zajímat:

Unikátní erotický zážitek ve spojení s absolutním relaxem – to je nová revoluční služba v erotickém privátu Naughty Harbor

Martina (36): Jak panák Nick uspokojil moje touhy svou nekončící erekcí

Byla krásnější, než jsem si představoval – erotická povídka