Jmenuji se Emiko. Mé jméno znamená zářící dítě. Když jsem byla malá, vyzařovalo ze mě prý štěstí. V dospívání ze mě začala vyzařovat ale moje neukojitelná sexuální touha. Stala jsem se závislá na pocitu tělesného vzrušení a jeho následného uspokojení. A bylo mi jedno kdy, jak a s kým (čím). Hlavně, když jsem dostávala svou pravidelnou dávku. 

V minulé povídce jsem psala o prvním šukání s Akim. Chodila jsem za ním od té doby do obchodu kdykoliv jsem mohla. V malém tmavém pokojíku za krámkem si mě bral podle libosti. Nebránila jsem se naprosto ničemu. Vyzkoušeli jsme snad všechny erotické hračky, které se tam prodávaly. A že hodně z nich bylo dost bizarních. Přestože moje srdce se rozbušilo vždy, když jsem překročila práh červenými světly zářícího obchodu, z Akiho čišel chlad.

Nikdy jsem k žádnému muži nechovala zvláštní city. Byli pro mě jen nástrojem a prostředkem, jak uspokojit sebe samu. Do Akiho jsem se ale zamilovala. Chtěla jsem, aby byl šťastný a dávala mu svou zkaženou duši i tělo plně k dispozici. Byla jsem jeho hračka, kterou mohl šoustat kdykoliv a jakkoliv. Náš vztah nikdy nepřekročil pomyslný práh vnějšího světa. Spojovali jsme se výhradně na zašlé matraci starého erotického krámku v Červené čtvrti. Náš pot a tělesné šťávy se den za dne vsakovaly do staré dřevěné podlahy temného krcálku.

erotická povídka Emiko 3 tvrdý sex naughty harbor

Jednoho dne jsem našla v pokoji za obchodem s Akim další dívku. Seděla v krátké školní sukýnce na gauči. Na tom, kde Aki pečlivě už tolikrát prozkoumal moje tělesné otvory. Byla nevýrazná a stydlivě klopila oči. Aki mi ji představit jako Hoiu. Stála jsem zaraženě ve dveřích a nechápala, co tam ta cizí dívka dělá. V mém pomyslném vesmíru jsem existovala jen já, Aki a naše pravidelné mrdání.

„Hoia mě poprosila, že by ráda zažila něco trochu, no, nevšedního. Jsem si jistý, že se toho ráda zúčastníš,“ podíval se na mě nadrženýma lesklýma očima Aki.

Hlavou mi prolétlo, že si chce užít sex ve třech a že tahle stydlivá dívenka s růžovými dětskými tvářemi mi nesahá v mnoha ohledech ani po kotníky. Pro Akiho zkrátka cokoliv. Kromě toho, milování s holkou už jsem si párkrát dost užila. Spolkla jsem nával žárlivosti, usmála se a kývla na souhlas.

erotická povídka Emiko 3 tvrdý sex naughty harbor 3

„Hodná holka. Sedni si sem na židli a jen se dívej. Rozumíš Emiko? Ať se děje cokoliv, chci, aby ses dívala byla zticha.“

Znovu jsem kývla a posadila se do rohu na rozviklanou starou trojnožku.

„Emiko. Mysli na to, že to co se bude dít, Hoia chce. Až ti dám nějaký rozkaz, prostě ho splň. Bez řečí. jasné?“ Polkla jsem a trochu znejistěla. Proč tolik řečí a napětí z obyčejné trojky? Aki přece ví, že jsem v sexu velmi, no…pružná. Aki vyndal ze skříně krabici, ve které byly nejrůznější sado maso pomůcky. Vzal staré kožené důtky a postavil se před Hoiu.

„Vstaň a svleč se,“ rozkázal tvrdě a bez úsměvu, na který jsem byla zvyklá z našich tvrdších hrátek. Když to Hoia provedla, začal kolem ní chodit a tvrdě ji bičovat. Bil ji důtkami přes zadek, přes stehna, záda i mrňavé kozičky. „Začni si honit tu svou nadrženou kundičku,“ rozkázal Aki. Hoia, které stékaly po tváři slzy bolesti mlčky přesunula své dětské prstíky na svůj klitoris.

Seděla jsem vyděšeně v koutě a nic nechápala. S Akim jsme si samozřejmě s BDSM pomůckami taky hrály, ale nikdy takto zle a surově. Řekl přece, že ona to tak chce…

erotická povídka Emiko 3 tvrdý sex naughty harbor 2

Hoia si rychle honila svoji vyholenou malou kundičku. Dívala se na Akiho, který stál před ní, jako otrokyně. Ten jí zrovna vší silou mačkal a tahal za bradavky. Necítila jsem žádné vzrušení. Jen zmatek a strach z absurdní scény přede mnou.

„Na gauč a vystrč na mě ten svůj hnusnej zadek!“ zavelel Aki a Hoia zaujala na gauči polohu na všech čtyřech. Aki ji ještě několikrát přejel důtkami po zadku, až skoro upadla. Pak vzal pevnou stuhu, kterou mi občas svazoval ruce a překřížil ji Hoie na krku. Sundal si kalhoty a já si až teď všimla, že má péro v pozoru.

CHCI SI UŽÍT SEX S PANNOU

Klekl si za Hoiu, v ruce konec stuhy a začal ji tvrdě šukat. Zatímco tvrdě přirážel, pomalu přetáčel dva konce stuhy v ruce tak, že se smyčka kolem jejího krku pomalu, ale jistě, utahovala. Dívka vydávala zvláštní skřeky vzrušení a bolesti. Po tvářích se jí koulely slzy. Netrvalo to dlouho a Aki se jí slastně vystříkal do kundičky. Bez ochrany jí tam vypustil celou dávku. To já jsem mu nikdy nedovolila. To byla moje jediná zásada.

„Hodná kurvička. Teď tě odměním,“ zavrčel vzrušeně Aki. Plivl si na ruku a začal dívce strkat prsty do zadečku. Druhou rukou stále utahoval smyčku kolem jejího krku. Hoia se začala dusit. To ho vůbec nezajímalo a snažil se jí narvat do análu celou ruku, což se mu po chvíli povedlo. Pohyboval s ní pouze uvnitř a jemně to tedy nebylo. Smyčka kolem krku byla už natolik utažená, že se dívka opravdu dusila. Už už jsem chtěla vyskočit ze židle, skočit na Akiho a zachránit ji, když jsem uslyšela nepředstavitelný vzdech…výkřik… a uviděla jsem, jak Hoie stříká světlá tekutina toho největšího vzrušení z kundičky na gauč.

erotická povídka Emiko 3 tvrdý sex naughty harbor 1

Aki během sekundy sundal stuhu z krku a svalil se vedle dívka na záda se zavřenýma očima. Pták mu zase tvrdě stál. Hoia klesla beze slova na gauč a sípavě oddechovala. Mě se po tvářích koulely slzy a byla jsem v šoku. Pomalu mi docházelo, že to nebyl pokus o vraždu, ale že ona to tak chtěla. Chtěli to oba!

„Emiko, pojď mi vykouřit ptáka,“ řekl přísně Aki, aniž se na mě podíval. Když se nic nedělo, zvedl se na loktu a podíval se na mě.

„Copak holčičko, nelíbilo se ti to? Hoia to má takhle nejradši a mě se moc líbilo, že si se dívala. Copak si myslela, že si jediná kundička, se kterou si hraju? Hoiu znám už léta. Má to ráda tvrdě, stejně jako já. Tak nedělej překvapenou a pojď si taky užít, vždyť jsi stejná děvka jako ona.“

Slyšela jsem, jak moje srdce prasklo. Popadla jsem tašku a utíkala pryč. Pryč před tím, co jsem tam viděla a slyšela. Pryč před Akim. Pryč před svou boolestí. Nikdy už nebudu žádného muže milovat, slibovala jsem si v duchu. Nikdy!

 

@Naughty Harbor

 

Mrkněte i na další články:

Erotická povídka: Nymfomanka Emiko

Fenomén anime ve světě silikonových panen

Alex (29) : Moje první erotické virtuální dobrodružství

Příslušenství pro zkušené milovníky sex dolls