Jste hrdým majitelem dokonalé silikonové krásky a už si ani nedovedete svůj život bez jejích předností představit? Pak jste si jistě vědom důležitosti péče o její tělo a vzhled. Čím lépe se o ni budete  starat, tím déle bude věrnou nespoutanou milenkou, která splní vše, co vám na očích vidí. V dnešním článku se dozvíte, jaké pomůcky a příslušenství by neměly chybět ve starter packu pro zkušené uživatele a milovníky realistických panen.

Náhradní nalepovací řasy 

řasy pro sex doll naughty harbor

Dopřejte své panně svůdný pohled díky nalepovacím řasám. Jedná se o snadno aplikovatelný doplněk, který za málo peněz udělá hodně parády. Doporučujeme místo klasických umělohmotných řas vyzkoušet nalepovací řasy ze 100% lidských vlasů. Jsou na dotek jemné a na pohled velmi realistické. Stejně jako vaše sex doll. 

TIP: Video návod na nalepení řas vaší silikonové panně

 

Náhradní nehty

nalepovací nehty sex doll naughty harbor

Jak nalepit nehty u sex dolls Naughty Harbor

Upravené nehty jsou přirozenou součástí každé sexy ženy. Pro real dolls to platí také. Součástí péče o krásu vaší realistické milenky je i manikúra. Současným trendem je tzv. francouzská, díky které nehty vypadají upraveně a přirozeně. Barva a tvar je však věcí vkusu a primárně se panna musí líbit vám. Určitě se vyplatí pořídit si rovnou celou sadu, kde najdete pro každý prst vhodnou velikost. Nehty se na prsty panen lepí pomocí TPE lepidla. Postup je rychlý a snadný. Na nehet nanesete trochu lepidla, přiložíte ho na prst a necháte alespoň 30 vteřin působit.

Oční víčka

oční víčka pro sex doll Naughty Harbor

Toužíte po tom, aby měla panna při milování zavřené oči? Není nic snazšího, než jí pořídit oční víčka. Díky nim bude vypadat ještě přirozeněji. Další jejich výhodou je, že na nich velmi dobře drží nalepovací řasy. Jejich nalíčením dosáhnete velmi svůdného hlubokého pohledu. Víčka jsou univerzální a vhodné pro všechny umělé panny. 

KOUPIT OČNÍ VÍČKA

Závěsný hák s vrutem

hák na zavěšení panny naughty harbor

Jak nejlépe skladovat panny ze silikonu a TPE? Zavěšené ve visu na háku. Kromě uskladnění využijete závěsný hák i pro mimo postelové hrátky. Vrut snadno našroubujete do závitu na krku panny a pomocí háku zavěsíte na libovolné místo. Pro usnadnění zavěšení panny na hák můžete využít ruční či automatickou kladku.

Nástavec na vysoušení dutin 

sušení dutin naughty harbor

Nástavec na rychlé vysušení dutin sex doll je praktickým pomocníkem při pravidelné hygieně. Jedná se velmi rychlý a šetrný způsob, jak zbavit vlhkosti všechny dutiny sexuální panny. Tento šetrný způsob sušení přispívá k zachování původního vzhledu materiálu. Při použití nástavce aplikujte vždy a pouze studený vzduch přiměřeného tlaku. Jen tak nedojde k poničení vaší dokonalé, sex milující panny.

Stojany na paruku a hlavu sex doll

stojan na hlavu naughty harbor stojan na paruku naughty harbor

Baví vás pečovat o dokonalý vzhled vaší panny? Pak určitě oceníte stabilní stojan na hlavu, díky kterému bude čištění i líčení snadné a pohodlné. O tom, jak správně pečovat o paruky umělých krásek jsme psali ZDE. Dozvíte se tam mimo jiné to, že stojan na paruku je ideální pro její schnutí i skladování.

© Naughty Harbor

 

Přečtěte si o sex dolls více:

Virtuální erotické hry = sexuální fantazie bez hranic

Zažíváte sexuální frustraci v manželství? Řešením může být sex s reálnou pannou

Unikátní erotický zážitek ve spojení s absolutním relaxem – to je nová revoluční služba v erotickém privátu Naughty Harbor

Lenka (34): Až díky experimentu s realistickým panákem jsem našla dlouho ztracené sebevědomí v sexu