Značka Irontech Doll je jedním z průkopníků v oblasti sexuální a emocionální zábavy. V její profesionální dílně vznikají sex dolls z jak kvalitního TPE materiálu, silikonu, tak kombinace TPE + silikon.

Na vlně trendů

irontechdoll panna silikon naughtyharbor.cz

Irontech Doll se v současnosti zaměřuje na tvorbu sex dolls ze silikonu. Tento materiál umožňuje detailní ultra realistické zpracování pokožky a celkového vzhledu realistických panen –  což je aktuální trend. 

Motto značky zní: „Tvorba inspirovaná krásou.“

Široký sortiment sex dolls, ze kterého si vybere každý

Irontechdoll sortiment sex dolls

Každá sex doll této značky je vytvořena za účelem maximálně příjemného a reálného prožitku. 

  • Nejlepší materiály
  • Kvalitní řemeslné zpracování zahrnující vlastní návrhy a formy 
  • Profesionální servis
  • Velmi široký sortiment zahrnující i male sex dolls, černošky či těhotné panny

Všechny realistické panny Irontech Doll mají flexibilní kovovou kostru, se kterou se snadno manipuluje. Mezi oblíbené konfigurace patří gelová prsa, prémiová kostra v prstech na rukou, realistický gelový zadek (pouze pro panny ze silikonu), těhotenské břicho plněné gelem či EVO dvojitý kolenní kloub. 

irotechdoll make-up konfigurace

Příběh značky Irontech Doll

Real sex dolls z této dílny jsou vytvořeny na základě vzhledu skutečných žen. Od samého začátku se výrobce snaží o dokonalé propracování všech tělesných detailů, které přinášejí potěšení na pohled, při doteku i při milování. Využívá pouze kvalitní materiály a řemeslné zpracování tak, aby erotické panny poskytovaly tu nejlepší zábavu a uspokojení.

výroba irontechdoll sex dolls

Reálné panny vyrábí ve všech tvarech, velikostech, stylech, s různými charakteristikami – pro každé pohlaví a orientaci. Mohou se stát nejen vaším sexuálním partnerem, ale i citovým společníkem, modelem pro oblečení, trenérem randění a svádění… Stačí si jen vybrat tu či toho pravého.

Tip: Irontech Doll videos

 

© Naughty Harbor