Jmenuji se Emiko. Mé jméno znamená zářící dítě. Když jsem byla malá, vyzařovalo ze mě prý štěstí. V dospívání ze mě začala vyzařovat ale moje neukojitelná sexuální touha. Stala jsem se závislá na pocitu tělesného vzrušení a jeho následného uspokojení. A bylo mi jedno kdy, jak a s kým (čím). Hlavně, když jsem dostávala svou pravidelnou dávku. 

V minulé erotické povídce jsem se rozepsala o svých prvních sexuálních zážitcích. Dnes bych se s vámi ráda podělila o příběh seznámení s mou první a dosud poslední láskou. Nečekejte ale žádnou romantiku. Bylo mi 19 a mojí kundičkou prošlo už hodně mužů. Mladých i starých. Jediné, co mě na nich dosud zajímalo, byl jejich potenciál ohledně mého fyzického uspokojení.

Moje srdce dosud mlčelo a já následovala jen svou věčně vlhkou kundičku tam, kde ji čekalo pořádné protáhnutí. Ve škole jsem byla spořádanou, průměrnou a zakřiknutou studentkou, ve svém volném čase pak nymfomankou na plný úvazek. 

nymfomanka Emiko eropovídka Naughty Harbor

Akiho jsem potkala v jednom zastrčeném obchůdku s erotickými, fetiš a BDSM hračkami, kde jsem ráda utrácela naspořené kapesné. Když jsem tam jednoho zimního odpoledne přišla, za pultem už nebyla stará Matu, ale ON.

Poprvé jsem vnímala muže jinak než jako tělesný objekt touhy. Nicméně Aki mě úspěšně ignoroval. Mohlo mu být kolem třiceti a určitě mě považoval za malou holku, která se vsadila s kamarádkami, že si v obchodě koupí vibrátor nebo alespoň gumu.

To odpoledne jsem si nic nekoupila a utíkala domů, kde jsem si do svý tekoucí kundičky strčila to největší dildo, co jsem měla doma a představovala si Akiho, jak ve mě něžně přiráží.

nymfomanka Emiko eropovídka 4 Naughty Harbor

Druhý den jsem šla po škole do obchodu znovu. Vzala jsem si 3 balení kondomů a podala je Akimu. Překvapeně povytáhl obočí a mě se málem podlomila kolena. 

Jsem Emiko,” usmála jsem se nejsvůdněji, jak to jen šlo.

„Přijď v sedm až zavřu,” řekl jen Aki a víc si mě nevšímal.

Srdce mi bušilo. Doma jsem se kompletně vyholila a namazala růžovým olejem. 

nymfomanka Emiko eropovídka 3 Naughty Harbor

Chvilku po sedmé už jsem nervózně klepala na dveře obchodu, na kterých visela cedule ZAVŘENO. 

Dveře se otevřeli a stál v nich Aki. V úzkých džínách a bílém bavlněném tílku. Byl dokonalý. Vzal mě za ruku a vedl mě do místnosti za obchodem. 

„Chceš ošukat?” zeptal se bez okolků. 

CHCI SEX S ASIATKOU

Nezmohla jsem se než na jemné kývnutí.

Rukou mi bez okolků zajel pod sukni. Když se dotkl mých navlhlých kalhotek, pousmál se a políbil mě. Jednou rukou mě chytil zezadu za krk a druhou začal rejdit v mojí nadržený pičce, která mu během chvíle úplně zmáčela ruku. 

„Teda ty jsi nadržená holčička.”

nymfomanka Emiko eropovídka 2 Naughty Harbor

Otočil mě a opřel mi ruce o stůl. Stáhl mi kalhotky a roztáhl nohy. Vzrušeně jsem dýchala a plně se mu oddala. Svými prsty, mokrými od mé šťávy, mi hladil zadeček a kroužil kolem áčka. Vyšpulila jsem ještě víc zadek, aby pochopil, že může opravdu vše. 

Slyšela jsem, jak si rozepíná a stahuje kalhoty. V příští vteřině mi svoje ztopořený péro narval do zadku. Vykřikla jsem, protože jsem na to nebyla vůbec připravená. Anální otvor mě pálel a bolel. Na podlahu spadla kapička mojí krve. 

„Drž holčičko, bude se ti to líbit,” zašeptal mi Aki do ucha a začal mě drsně píchat do zadku. Jednou rukou si mě držel pevně za bok a druhou mi tvrdě stimuloval klitoris. Občas mě dlaní plácl přes kundičku až to štíplo.

Během chvilky jsem zapomněla na bolest a začala si mrdání naplno užívat. Šla jsem Akiho nadrženému penisu naproti a on ho do mě hluboko vrážel. 

„Musíš se udělat se mnou,” zachraptěl. 

nymfomanka Emiko eropovídka 1 Naughty Harbor

Cítila jsem ve střevě, jak mu penis začíná škubat. rychle jsem odstrčila jeho ruku z rozkroku. Moje prsty věděly nejlíp, jak dosáhnout orgasmu co nejrychleji.

Aki přirazil, prohnul se a ztichl. Jeho teplé sperma do mě začalo vytékat, já ho ještě víc sevřela a v tu samou chvíli dosáhla orgasmu i já. Oba jsme potichu vychutnávali vyvrcholení našeho prvního mrdání. Naše pohlavní orgány cukaly v rytmu dosažené slasti. 

Nohy se mi začaly podlamovat. Sesunula jsem se na židli vedle stolu. Aki si klekl přede mě a začal jemně slízávat šťávu z mojí nymfomanský kundy.

Jak to s Akim bylo dál? O tom zase příště.

 

© Naughty Harbor