Jsem nymfomanka. Jmenuji se Emiko. Mé jméno znamená zářící dítě. Když jsem byla malá, vyzařovalo ze mě prý štěstí. V dospívání ze mě začala vyzařovat ale moje neukojitelná sexuální touha. Stala jsem se závislá na pocitu tělesného vzrušení a jeho následného uspokojení. A bylo mi jedno kdy, jak a s kým (čím). Hlavně, když jsem dostávala svou pravidelnou dávku. 

Pamatuji si, jak jsem si jako čtyřletá každý večer hrála se svou holou dětskou mušličkou. Dokázala jsem to hodiny. Když jsem začala chodit do školy, začalo moje experimentování s věcmi, které se mi do ní vejdou. Pamatuji si, že jako první jsem si hrála s mrkvičkou, kterou jsem střídavě lízala a strkala do své tajné jeskyně rozkoše.

amiko naughty harbor

V deseti letech už jsem věděla, jak si udělat dobře a v tajné krabici, pečlivě schované, jsem měla několik oblíbených hraček. Hladký kousek tvrdého dřeva ve tvaru penisu, dřevěné kolíčky (ty jsem si s oblibou připínala na bradavky a stydké pysky při masturbaci), tubu od spreje, vibrující gumové dětské hračky (mé milované vibrátorky) a mnohé další obskurní věcičky, které jsem si do sebe s oblibou strkala.

Ve dvanácti letech jsem poprvé zažila vzrušení z toho, když se na mě při masturbaci někdo dívá. O 6 let starší soused si asi nejdřív myslel, že si z něj dělám legraci, když jsem se ho zeptala, zda mě chce vidět nahou. Pořádně jsem mu vytřela zrak. Nahá jsem se rozvalila na posteli a začala se hladit na prsou a v rozkroku. Olizovala jsem si prsty a snažila se jich nacpat do kundičky co nejvíc.

nymfomanka amiko naughty harbor

To, jak se na mě roztouženě díval se ztopořeným penisem, mě poskytovalo velkou rozkoš. Přišel se takhle dívat několikrát. Nejdříve si ho začal honit taky a netrvalo dlouho a chtěl víc. Já se nebránila. Chtěla jsem konečně zažít, jaké to je, cítit opravdový penis hluboko v sobě. No o kvalitách toho chlapce se moc napsat nedá. Byl nezkušený a vše trvalo vždy jen krátce. Přesto jsem s ním zažila několik poprvé. Stala se ze mě nymfomanka.

V patnácti už jsem věděla, kde hledat starší a zkušené muže, kteří umí takovým zlobivým holčičkám, jako jsem já, udělat dobře. Podělím se s vámi o příběh s jedním z nich. 

Jmenoval se pan K. Bylo mu přes 40 a byl vyzbrojen tím největším penisem, který jsem do té doby viděla. Scházeli jsme se u jeho kamaráda, když byl v práci a když já měla být ve škole. Dodnes vzpomínám na naší první schůzku.

sex vždy a všude s amiko naughty harbor

Přišla jsem na domluvenou adresu a pan K. na mě už čekal nahý za dveřmi. Svlékl mě a na nic se neptal. Položil mě na futon zakrytý červeným prostěradlem a začal mě prstit. Nejdřív jeden prst, pak dva, pak tři. Pomalu, ale tvrdě. Držela jsem ho za zápěstí a tlačila směrem do sebe. Moje kundička byla zvyklá už na na poměrně velké průměry zasunovaných objektů a chtěla víc.

CHCI SEX S ASIATKOU

„Celou. Chci ji tam celou,” špitla jsem. A pan K. si pomazal ruku rýžovým olejem, přiložil prsty k sobě a pomalinku začal dobývat mou zkaženou svatyni. Bolelo to, ale touha byla silnější. Cítila jsem, jak se malinko trhám, ale to nic neznamenalo. Právě ta chvíle, kdy můj poševní vchod povolil a vklouzla do mě celá pěst pana K. byla dokonalá. Pomalu ve mě začal pohybovat rukou a tou druhou mi prstem zajel do zadečku. Já jsem si masírovala klitoris a dostávala se do naprosté agónie slasti. 

Orgasmů přišlo několik za sebou. Pamatuji si, jak jsem vyčerpáním a vzrušením na chvíli ztratila vědomí. Když jsem se probrala, pan K. mi podal vodu a pokropil mé uspokojené tělo teplou dávkou své šťávy. Od té doby jsem se s příliš malými objekty či subjekty pro svou kundičku nespokojila a pan K. se stal na několik měsíců mým milencem. Než mě omrzel. 

Chcete slyšet další příběhy?

© Naughty Harbor