Sex dolls jako projekt Adolfa Hitlera nebo jako záchranný člun před utopením? I takové kuriozity obklopují svět silikonových krásek, ale málokdo o nich ví. Které jsou ty nejzajímavější?

1. Howard Stern a jeho hrátky

Největší milník na poli popularizace silikonových panen vytvořil Howard Stern, který si se silikonovou kráskou v 90. letech užil během živého vysílání své vlastní show. Před užitím sex doll samozřejmě předcházela menší diskuze o užívání sexuálních panen, která je naštěstí dostupná na Youtube a vy si jej můžete poslechnout.

2. Dokáže zachránit před utopením

Píše se rok 2011 a v zemi zvané Austrálie se potápí jedna dvojice, která nejspíš havarovala na nedalekém mostě. Jako svou záchranou kládu však používají Sex doll, která je nad vodou nadnáší. Následně jsou zachráněni záchranáři.

Úřady se nad celou situací podivují a raději vydávají veřejné prohlášení, že Sex dolls by neměly být používány jako  záchranný prostředek při tonutí.  Naštěstí pro nás je to zajímavá informace. Nejen, že panny dokáží zachránit partnerské vztahy, dokonce teď zachraňují i životy.

Avšak osobně víme, že panny samy o sobě neplují, jelikož disponují kovovou kostrou. V tomto případě musela být panna podložena nějakým materiálem, který ji nadnášel. Pro média to ale bylo delikátní sousto, které opět přeneslo silikonové panny do popředí zájmu veřejnosti.

3. Silikonová panna jako projekt Adolfa Hitlera

sex doll a hitler naughty harbor

Všem je poměrně dobře známo, že Adolf Hitler fušoval do vývoje různých technologií. Od lidového vozu Volkswagen po atomovou bombu. Ovšem dle dostupných informací také schválil projekt tvorby umělé panny pro potěšení vojáků na frontě.

Ti totiž během druhé světové války často navštěvovali nevěstince, kde se hojně potkávali i s pohlavními chorobami. To mělo v lepších případech vliv pouze na jejich výkonnost na frontě, v horších dokonce i smrt. Umělá žena měla být řešením. Ovšem vývoj válečné mašinérie byl nakonec přednější.

4. Děsivý původ panenky Barbie

Když ještě chvíli zůstaneme u historie, řadu lidí překvapí, že panenka Barbie je vlastně původně navržena podle umělé panny, kterou se snažili během války nacisté vytvořit. Blonďaté vlasy a štíhlá postava tomu nasvědčují. No není to zajímavé, jaké pestré odkazy po sobě nacisté zanechali?

5. Nejedná se o moderní výstřelek

Jak již je z předchozích bodů jasné, pokusy o umělé ženy (panny) zde byly již téměř před sto lety. Avšak silikonové panny, které známe dnes, nemají v těchto původních návrzích vůbec žádné kořeny, přesto však mají bohatou historii.

Původně byly vytvářeny z úplně jiných a odlišných materiálů za účelem náhražky modelek pro focení různých erotických magazínů během 70. let minulého století. Posléze se však celého vývoje silikonových panen ujal umělec Matt McCullen, díky němuž panny známe takové, jaké jsou dnes.

6. Není to jen kus silikonu

panna na míru naughty harbor

I když existují zaběhnuté manufakturní procesy výroby, tak na každé panně je znát, že prošla lidskýma rukama. Panny se také vyrábí v různých velikostech, proporcích a jsou vysoce kustomizované.

Každý klient si může pannu nechat sestavit dle svých vlastních představ a osobních přání. Nově dokonce existují i modely, které disponují vlastním výhřevným systémem a perfektně simulují lidské teplo.

7. Sex dolls jako terapeutická pomůcka v praxi

Jestli někoho trápí jeho slabší sexuální výkonnost či trpí různými sexuálními problémy, umělé panny mu mohou v jeho nepříznivé situaci značně pomoci. A to není vše. Dle řady odborníků je možné, aby silikonová panna pomohla i v léčbě pocitů osamělosti a deprese z ní.

Mohla by být ideální společnicí pro osamělé seniory nebo pro osoby trpící různou formou postižení, kteří nemohou mít přirozený sexuální vztah.

8. I žena si může užít s panákem

Na trhu aktuálně existují také silikonoví panáci, kteří si těžko hledají svou klientelu, protože řada žen se je zkrátka bojí zakoupit a hlavně ani neví, že vůbec existují. O tom nasvědčuje i fakt, že mužských typů panáků je daleko méně (odhadem až o 90 %) než těch ženských.

Mysleli jste si, že svět umělých sexuálních společníků je jen doménou mužů? Omyl! Kromě žen si panáky rádi užijí o gayové nebo trans osoby.

 

CHCI SI UŽÍT NEKONČÍCÍ EREKCI

9. S pannou si lze zašpásovat i v jejím nevěstinci

privát naughty harbor

Kdo by to řekl? V moderních západních zemích se počet nevěstinců, jenž nabízí silikonové panny, neustále stoupá. Nejvíce překvapující je fakt, že počet klientů a zájemců stoupá s jejich počtem. My osobně jsme rádi, že u nás v Česku jsme jediným podnikem, který tyto panny zprostředkovává.

Díky tomu máme zajímavé zkušenosti a velice rádi u nás vytváříme komunitu, kde sdílíme své know how. Každopádně, dle řady uživatelů, ale i odborníků, lze očekávat, že do 25 let budou silikonové panny naprosto běžně užívaným produktem. Skutečně se máme tedy na co těšit.

10. Nejsou jen ze silikonu ani nejsou statické

Nejvíce se na trhu vyskytují panny z velice kvalitního TPE materiálu (termoplastický elastomer), který dokonce činí jejich kůži ještě realističtější a elastičtější. Samozřejmě, všechny materiály mají své plusy a mínusy, ale ty jsme již pro vás shrnuli v tomto článku.

Tak jako tak, mnoho silikonem nedotčených lidí si myslí, že panny jsou jako jejich nafukovací kolegyně, tedy absolutně statické a neohebné. Není to pravda. S pannami lze velice snadno manipulovat a díky přítomnosti ocelových kloubů je možné ohýbat jejich končetiny a tím je nastavit do různých poloh.

© Naughty Harbor

 

Mohlo by vás zajímat

Sex s robotem. Nepatříte náhodou do skupiny možných zájemců sexbotů?

Užili jsme si to ve třech s pannou. Zkušenosti z první ruky

Naughty Harbor v Praze: Maximální diskrétnost a věrnostní program

Panna z TPE nebo silikonu? Co vybrat pro maximální spokojenost?