Po boomu realistických sexuálních panen přichází na český trh i jejich protějšky v podobě male dolls neboli realistických panáků. Jako společníky (nejen) do postele si je pořizují jak ženy, tak gayové. Vybrali jsme pro vás čtyři nejoblíbenější sexy muže, kteří se mohou pyšnit svalnatým tělem, nikdy nekončící erekcí a permanentní chutí na sex.

Realistický panák Johnny

panáci silikon sex 2019 | Naughty Harbor oblíbený TPE panák | Naughty Harbor

S výškou 180 cm je Johnny nejvyšším realistickým panákem na světě. Svalnatý muž s 18 centimetrovým penisem je ideálním společníkem pro  ženy i gaye, kteří hledají pravidelný sex bez závazků. Má odnímatelný penis a ústní i anální otvor pro široké spektrum sexuálních hrátek.

Je vyrobený z TPE materiálu, který nejvíce imituje lidskou kůži. Díky kloubové kostře ze silného kovu ho můžete nastavit téměř do všech poloh, které vás napadnou, a užívat si nekončící uspokojení přesně podle svého gusta. Ručím vám za to, že Johnny vám na žádný nápad neřekne ne.

Parametry:

Značka Aifei Dolls

Výška 180 cm

Váha 52 kg

Délka penisu 18 cm

Hloubka úst 12 cm

Hloubka análu 15 cm

U Johnnyho si můžete například vybrat, jakou bude mít barvu očí, kůže nebo jestli bude schopen stát na vlastních nohou.

 

TIP Jak vypadá unboxing male doll panáka?

Realistický panák Brandon-A

panák Brandon | Naughty Harbor

Svalnatý realistický panák na sex Brandon-A je vysoký 175 centimetrů. Stejně jako jeho kolega Johnny se pyšní 18 centimetrovým penisem, který je permanentně k dispozici jeho majiteli nebo majitelce. Jeho tělo je pokryté na dotek velmi příjemnou kůží z TPE materiálu.

Parametry:

Značka WM Dolls

Výška 175 cm

Váha 57 kg

Hloubka úst 12 cm

Hloubka análu 15 cm

Délka penisu 18 cm

U tohoto panáka si můžete zvolit, jakou bude mít barvu očí, kůže, zda bude mít polohovatelná nebo fixní ramena a další varianty vzhledu jednotlivých částí jeho těla.

Realistický panák Charles

male doll Charles | Naughty Harbor

Realistický panák od firmy Irontech doll nabízí možnost orálního, klasického i análního sexu. Je vyroben z TPE materiálu a má vylepšenou kovovou polohovatelnou konstrukci a uchycení hlavy k tělu. Je vhodný pro módní přehlídky, výstavy a především pro sexuální hry žen i gayů. Jeho výhodou je nižší hmotnost a tedy snazší manipulace.

Parametry:

Značka Irontech Doll

Výška 162 cm

Váha 38 kg

Délka penisu 15/25 cm

Můžete si u něj zvolit dva druhy penisu – bez vnitřní podpěry (měkké provedení) nebo s vnitřní ohebnou podpěrou (tvrdý). U Charlese máte na výběr, kromě jiného, v barvě očí, pokožky, paruce či délce penisu.

 

Realistický panák Brandon-B

Brandon B panák | Naughty Harbor realistický panák Brandon B | Naughty Harbor

Třetici nejoblíbenějších sexuálních panáků u Čechů uzavírá model se jménem Brandon-B. Jako jeho kolegové má v klíně skvost v délce 18 centimetrů. Do poctivé výšky 180 centimetrů mu chybí pouze 5 centrimetrů. Odnímatelný penis umožňující snazší hygienu je u něj samozřejmostí stejně jako kvalitní TPE materiál použitý na jeho jemnou kůži.

Parametry:

Značka WM Dolls

Výška 175 cm

Váha 57 kg

Hloubka úst 12 cm

Hloubka análu 15 cm

Délka penisu 18 cm

Pokud se rozhodnete pro Brandona-B, můžete si vybrat barvu jeho očí, kůže, polohovatelná ramena či typ nohou, který mu umožní stát. Variací je však daleko víc. Finální vzhled záleží na vašem vkusu.

Jací panáci se nám líbí?

Jistě jste si všimli, že nejoblíbenější realističtí panáci v České republice  mají mnoho podobného. Primárně se jedná o ty nejvyšší modely dostupné na trhu. Dále mají společnou velikost penisu (18 cm) a štíhlé osvalené tělo. Jaký favorit je ten váš?