Nákupem realistické panny splnění vašich erotických snů rozhodně nekončí. Pokud jste se rozhodli si ji pořídit domů, byla by škoda nechat ji jen ležet, měnit pouze pozice a nezkusit sexuální hrátky okořenit.

Pořiďte pro sebe a svou sex doll další erotické hračky, se kterými se rozhodně nebudete nudit. Ukážeme vám, jaké možnosti v tomto směru existují – přes různé sexy oblečky až po VR realitu, která vašim společným sexuálním chvilkám dodá ještě více té správné šťávy.

Sexy prádlo a oblečky

sexy prádlo pro sex doll naughtyharbor.cz

Jak se říká – jíme především očima a ve světě erotiky a sexu to platí dvojnásob. Co nejvíc může podnítit vaše tužby a fantazie, než realistická panna oblečená do nějakého sexy oblečku. Máte rádi krajku nebo mašličky a uzlíčky? Rajcuje vás zdravotní sestřička nebo superhrdinka? Není nic jednoduššího, než si vybrat z nepřeberného množství těchto doplňků a navnadit se tak na další společné chvilky.

Afrodiziaka

Pokud chcete zvýšit svoji sexuální touhu a náladu na sex, pak je afrodiziakum tou správnou volbou. Jedná se o stimulanty v podobě různých potravin nebo rostlin. Škála je široká. Mezi nejznámější patří hořká čokoláda, různé druhy koření jako skořice, chilli nebo sladký anýz, mořské plody nebo třeba granátové jablko.

Jestli ale nepatříte mezi zastánce ochutnávání a testování toho, co na vás zabere, nejjednodušší variantou je návštěva lékárny nebo specializovaného e-shopu, kde si můžete zakoupit již namíchané elixíry, které vám v tomto směru pomůžou úplně stejně a jejich nástup bývá rychlejší a silnější.

Anální hračky

Patříte mezi milovníky análního sexu s vaší umělou pannou? Pak si určitě pořiďte některou z análních hraček, které vaše chvilky udělají ještě víc intenzivní. Vybrat si můžete anální kolík, různé stimulátory, kuličky, vibrátor nebo vibrační vajíčka. Věřte, že ať zvolíte cokoliv, nebo třeba vše, budete mile překvapeni, jak i v případě sexu s realistickou pannou mohou být užitečné.

Shemale penis

nasazovací penis shemale sex doll naughtyharbor.cz

Jste milovníky trans sex doll nebo si občas rádi střihnete trojku se svojí partnerkou a chcete, aby si s realistickou pannou užila také? Pak doporučujeme celkem jednoduchou a levnou erotickou pomůcku, kterou můžete mít schovanou v šuplíku a vytáhnout ji vždy, když budete mít chuť a náladu. Jedná se o shemale penis – nasazovací penis, který se jednoduše zasune do vagíny sex doll a stejně jednoduše se následně i vyjme.

Erekční kroužky na penis

Milujete dlouhý a intenzivní sex? Pak určitě oceníte erekční kroužek na penis, který vám zajistí prodloužení erekce a tím pádem i soulože s vaší sex doll. A jak vlastně funguje? Úplně jednoduše. Ve chvíli, kdy dojde ke ztopoření penisu, kroužek penis přiškrtí a tím tak zabrání odtoku krve z jeho cév. Výsledkem je pevnější erekce, prodloužená výdrž a především hlubší sexuální prožitek.

Lehké BDSM

sadomaso se sex doll naughtyharbor.cz

Pokud patříte mezi obdivovatele BDSM a myslíte si, že to je pro vás aktuální pouze v kombinaci s reálnou ženou, pak se pletete. Proč si těchto zážitků neužívat společně s realistickou pannou? Nebojte se vnést lehké sado maso do ložnice a pod peřinu. Využívejte pouta, svazování, BDSM oblečky.

Všeho samozřejmě s přiměřenou mírou. Myslete vždy na to, že sex doll je vyrobena z TPE nebo silikonu a moc pevné svazování či poutání jí může pokožku poškodit. Pokud se naučíte, jak moc „zlý“ na ni můžete být, pak není důvod se BDSM hrátkám vyhýbat.

Virtuální realita

Díky světu moderních technologií si svoje erotické hrátky můžete okořenit i pomocí virtuální reality. VR a erotické hry se stávají velmi populárními po celém světě a během posledních let se dostali i k nám – do erotických privátů i soukromí domovů.

Jak VR propojit se sex doll? Pořiďte si speciální VR brýle, díky nimž se dostanete do vámi vybraného erotického videa, nebo hry a v kombinaci s vaší reálnou pannou bude váš zážitek mnohem intenzivnější. V tomto světě neexistují žádné hranice, nekladou se meze a o to víc si jej můžete společně vychutnat.

TIP: VR se sex doll v podniku Naughty Harbor

kam za vr a sex doll naughtyharbor.cz

Vyzkoušejte si virtuální realitu na vlastní kůži. Erotický privát Naughty Harbor Vám nabízí nejen zážitky s realistickými sex dolls, ale můžete si zde užít právě i služby virtuální reality. Vyberte si erotické video nebo hru, některou z nabízených sex doll, nebo speciální masážní křeslo s robotickým masturbátorem a užívejte si nevšedních sexuálních zážitků. A vězte, že je o co „stát“.

 

© Naughty Harbor