Jednou z dalších možností jak si zpříjemnit sexuální chvilky, ať jste žena, muž nebo transexuál, je pořídit si sex doll mužského pohlaví – male sex doll. Pro někoho možná překvapení, pro jiného už jistý standard. 

Faktem je, že mnozí výrobci se nezaměřují již pouze na realistické panny. Jak se pohled na realistické panáky za posledních pár let proměnil, kdo na ně má nejčastěji chuť a co umí nabídnout?

Mužské verze sex dolls

nejlepší realističtí panáci naughtyharbor.cz

Současní realističtí panáci jsou schopni uspokojit sexuální touhy přesně tak, jako sex dolls. Cílovou skupinou některých značek nejsou tedy jen muži toužící po vzrušující šukací panně, ale i ženy, homosexuálové či další skupiny, toužící po naplnění sexuálních prožitků. 

Ještě před pár lety male sex dolls nabízelo pouze pár značek jako Irontechdoll či WM doll. Hlavním problémem bylo především to, že z průzkumu reálných žen vyplynulo, že pro ně nejsou panáci dostatečně atraktivní. Důvod byl jednoduchý. Výrobci měli tendenci využívat již vyzkoušené ženské rysy šukacích panen i u panáků. Dnes už zákazníci mohou vybírat z širokého spektra osvalených, chlupatých a drsně vypadajících panáků.

Intimní potřeby mužů a žen se liší

sexy panák naughtyharbor.cz

Mnoho psychologů a sociologů se zabývalo odpověďmi na téma intimních potřeb mužů a žen. Zjistili, že se diametrálně liší. Zkoumali citovou i tělesnou stránku věci. Zároveň přišli na to, že i žena je ochotna svoje sexuální touhy uspokojovat pomocí různých pomůcek a dalších pomocníků, o kterých ale oproti muži tak snadno nemluví. 

Ženy se tím pádem dlouho ani nechtěli angažovat v tvorbě a vývoji sexuálních pomůcek. Moderní doba, ale zbavila ženy i ostatní specifické skupiny (homosexuálové, transgender osoby) zábran nejen v oblasti erotiky a sexu. 

Pojem male sex doll je realitou zhruba posledních 20 let, kdy se mnoho firem rozhodlo pracovat na uspokojení potřeb širšího spektra zákazníků. Pro zajímavost – poměr zákazníků, kteří mají zájem právě o silikonové panáky je zhruba 25 % vůči 75 % zákazníkům poptávajícím female sex dolls. 

Poptávka po mužských verzích sex doll každý rok pravidelně stoupá a proměňuje se i jejich vizuál – od zženštilých typů k svalnatým drsňákům. Jemné mužské typy si nicméně stále zachovávají svou část fanoušků.

Cílová skupina pro silikonové panáky

Nejde jen o ženy, které se cítí být osamělé, nemají žádného sexuálního partnera a je to pro ně jednodušší pořídit si male sex doll, než někoho sbalit v baru nebo na ulici. 

Patří sem i homosexuálové, transgender osoby nebo manželské páry, které se rozhodnou okořenit svůj společný sexuální život. U nich může být zajímavostí i to, že mívají doma k dispozici někdy jak silikonovou pannu, tak i realistického panáka. 

Další skupinou, která vyhledává společnost umělých panáků na sex, jsou osoby s handicapem – psychickým či fyzickým.

Co se týče kvality, jsou panny i panáci srovnatelní. Nicméně tělo muže i ženy se v rámci jednotlivých značek liší. Klasická sex doll je schopna vám poskytnout větší množství konfigurací. Realistické panny nejsou tak těžké, manipulace s nimi je jednodušší a ne tak namáhavá. 

Pokud se člověk slabší konstituce či s malou silou rozhodne pořídit si pánského sexuálního společníka, musí vzít v potaz, že realističtí panáci jsou oproti pannám těžší, někdy až třeba o 20 kg. Váha kolem 50 – 60 kg může být velkým problémem při manipulaci, hygieně i samotném sexu. Pokud zvažujte koupi male sex doll, ale vyšší váha vás odrazuje, nabízí se jako alternativa trans sex doll či malá a lehká sex doll s možností konfigurace nasazovacího penisu.

Výrobci realistických panáků

černoch panák sex naughtyharbor.cz

Male sex dolls v současné chvíli vyrábí a prodávají pouze některé značky. Největší nabídkou realistických panáků kvalitního zpracování a vzhledu se mohou pyšnit značky Irontech Doll, WM Dolls, AF Doll a HR Doll. Užší sortiment panáků nabízí rovněž značky 6Ye Doll, AS Doll, Jarliet, JYDoll, Sino-Doll nebo SY Doll. 

Mezi špičku ve výrobě panáků patří jednoznačně značka Irontechdoll, jejíž nabídka male sex dolls je nejrozsáhlejší a v nejvyšší kvalitě. Panáci z této dílny působí realisticky a přirozeně. Irontech doll používá kvalitní materiály, které jsou velmi odolné a praktické na údržbu. V nabídce najdete od vymakaného hrdiny ze středověku až po vysportovaného svalovce hrajícího basketbalovou ligu v NBA. 

Konfigurace u realistických panáků – penis v hlavní roli

TOP male sex doll naughtyharbor.cz 1

Konfigurace u male sex dolls nejsou tak rozsáhlé jako u sex dolls. Je to logické. Mužské tělo má jiné proporce, je nutno se zaměřit na jiné části a tím, že je i těžší, jsou lehce omezené i různé druhy poloh. 

Struktura základních typů konfigurace je v podstatě stejná jako u sex dolls, někteří výrobci jich mají víc, někteří míň. Mezi jednu z hlavních u male doll samozřejmě patří penis. Zde existuje možnost si vybrat tvrdý nebo měkký.

  • Tvrdý, neustále ztopořený penis, je určený k pohlavnímu styku.
  • Měkký penis se ke styku použít nedá. Je opravdu extrémně měkký, takže reálně k sexu nevhodný. Nicméně jsou zákazníci, kteří z určitých důvodů volí i tuto variantu, a proto ji některé značky nabízejí, například 6YE Doll.

I s malým kašpárkem se dá zahrát velké divadlo – fráze, která se používá poměrně často. Pokud ale máte možnost si vybrat, jak velký penis bude, bránit se tomu nebudete. Značky nabízející male sex dolls poskytují na výběr standardně 2 varianty. Buď si vyberete přímou délku penisu, případně i jeho obvod, nebo existuje i možnost značky objednat si hned 2 různé velikosti penisu a měnit je dle libosti (AF Doll, HR Doll). Výměna penisů je velmi jednoduchá. Stačí původní penis odšroubovat a našroubovat jiný. 

Naughty tip

Kromě klasických male dolls existuje možnost si pořídit trans neboli shemale sex doll. Jde o klasickou sex doll, která má k dispozici nasazovací penis. Penis je možno připevnit skoro ke každé sex doll, kterou si vyberete. Nejste tak limitováni tím, že si musíte vybrat jen z počtu pár kusů. Jeden den se můžete oddávat hrátkám se sexy kráskou vy a další den si přizvat partnerku, která díky permanentně ztopořenému penisu okusí nevšední slast. Shemale sex doll mívá k dispozici veškeré konfigurace sex doll plus si navíc můžete vybrat zasouvací náhradní penis. Naprosto jednoduše se zasune do těla vagíny realistické panny a opět se bez problémů i vysune.

shemale sex doll s penisem naughtyharbor.cz

Robotický panák? Už ani to není pohádka budoucnosti. Společně s vývojem robotických sex doll výrobci pracují i na panácích. Jedna zahraniční firma již jednoho takového vyvinula, nicméně vzhledem k tomu, že ženy spíše lpí na citech, než pouze na sexuálním aktu, jeho existenci postavili spíše na tom být schopen projevit lásku, číst básně a komunikovat o různých společenských tématech. 

3 TOP male sex dolls dle Naughty Harbor

Svůdný krasavec Gael pochází z dílny značky Irontechdoll. Patří do skupinky jejich nejpovedenějších kousků vyrobených ze silikonu. Díky němu vyniká těmi nejrealističtějšími detaily. Jeho penis je neustále ztopořený a tak sexuální prožitky, které s ním zažijete, budou patřit mezi ty nejlepší ve vašem životě.

TOP male sex doll naughtyharbor.cz 1

 

Máte rádi exotiku? Pak je tou správnou volbou svůdník od značky AF Doll – Carlos. Jeho tělo je vyrobeno z TPE a hlava ze silikonu. Jde o jednoho z dalších velmi realistických male sex doll. Vypracované tělo, obličej jako živý, kvalita kam se podívate. Čeká na to, až si ho pozvete k sobě domů a odkryjete tajemství jeho mužného klínu.

TOP male sex doll naughtyharbor.cz

 

Domovem male sex doll Johna byla dílna Jarliet. Z té se rozhodl odejít pryč a čeká na někoho, kdo by s ním chtěl sdílet společné slastné chvilky. Je vyrobený z kvalitního TPE a jeho přednostmi není pouze vysportované tělo. Pokud si chcete užít kvalitní anál i orál, vyberte si Johna, nebudete litovat. Sex je jeho vášní a nikdy ho nemá dost.

male doll john naughtyharbor.cz

 

© Naughty Harbor