Problém předčasné ejakulace tu byl vždy, jen se v poslední době více řeší. Průměrný pár žijící v dlouhodobém vztahu se miluje podle studií obvykle 5 až 20 minut. Jak může muž oddálit nástup ejakulace, samotné vyvrcholení a vychutnat si sex na maximum?  

Použití pevných kondomů

Použití silnějších kondomů snižuje citlivost penisu. Kondomy zabraňují nechtěnému otěhotnění, chrání před pohlavně přenosnými infekcemi a pomohou i prodloužit pohlavní styk. Každý ale tyhle pomůcky zrovna nemiluje, proto jsou i jiné metody. 

Změna myšlenek

jak oddálit ejakulaci naughtyharbor.cz 4

Okamžik předčasné ejakulace můžete oddálit i tím, že budete myslet na něco naprosto nevzrušujícího, třeba na práci. Erotické představy a vize si nechte na dobu, kdy se nedokážete vzrušit nebo dosáhnout vyvrcholení. 

Dechová cvičení

Efektivně pomáhají i dechová cvičení, kdy vzrušení jednoduše rozdýcháte. Soustřeďte se na zpomalení a prohloubení vašeho dechu. Přijdete na jiné myšlenky a doba směřující k vyvrcholení se o něco prodlouží. 

Změna polohy 

jak oddálit ejakulaci naughtyharbor.cz 2

Vybírejte si polohy snižující sexuální citlivost a oddalující okamžik ejakulace. Nejlépe to jde v poloze, kdy je žena nahoře. U jezdecké pozice máte pod kontrolou tempo i rychlost pronikání a sex přizpůsobíte vlastním potřebám. Při každé změně polohy získáte čas se trochu uklidnit a vydržíte déle. Sex bude zajímavější a pestřejší.

Masturbace 

K oddálení ejakulce při sexu pomáhá masturbování před souloží. Cílem je, aby se snížila citlivost pohlavních orgánů a mírně se oslabila sexuální touha. Dostaňte se do bodu, kdy už víte, že od vyvrcholení není cesty zpět, ale zabraňte ejakulaci.

Přerušovaná soulož 

jak oddálit ejakulaci naughtyharbor.cz 5

Jakmile cítíte, že při vzrušení už brzy dosáhne svého vrcholu, dejte si na chvíli pauzu a zastavte všechny pohyby. Po krátké pauze, obvykle stačí 20 až 30 sekund, můžete pokračovat. Je to technika ​​známá jako „keep on edge“ neboli ​​„drž se na hraně“. Techniku můžete použít několikrát po sobě.

Kegelovy cviky

Naučte se zabraňovat předčasné ejakulaci a ovládat okamžik nástupu vyvrcholení pomocí Kegelovy metody. Kegelovy cviky vás naučí ovládat svaly pánevního dna, které kontrolují i ejakulaci. Posilujte s plným močovým měchýřem. Stáhněte svaly, držte, napočítejte do 10 a pak je uvolněte, opakujte cvičení 10x za sebou. Ze cvičení pomáhá i jóga a pilates. 

Osvědčený hmat

Jemně zatáhněte za varlata a stiskněte je. Pak pevně sevřete hlavu penisu na 15 až 20 sekund a současně přiložte palec na uzdičku penisu, což je část kůže spojující předkožku s žaludem. Nakonec posuňte dva prsty směrem k horní části hlavy pyje a zatlačte. Jemně tlačte palcem a ukazováčkem a soustřeďte se na tlak v močové trubici, která vede penisem. Vytlačíte krev z penisu a snížíte sexuální napětí. 

Nejdřív muž a potom žena

Můžete nejprve nechat vyvrcholit muže a až potom se soustředit na ženský orgasmus. Získáte lepší kontrolu nad svým tělem a druhý pohlavní styk bude delší. Přitlačte penis na bod G, přitiskněte hlavu penisu na klitoris, zdržujte se u vaginálního vchodu, kde je nejvíc nervových zakončení. Soustřeďte se na malé a mělké pohyby. 

Nejdřív žena a potom muž

Jestliže chcete, aby se partnerka dostala k vrcholu dřív než vy, začněte nejprve pracovat na jejím orgasmu. Potom už se můžete soustředit sám na sebe. Vsaďte nejprve na něžnost a tím dobu ejakulace prodloužíte. Nepronikejte příliš hluboko. Věnujte partnerce čas a pak si užijte vášnivý sex a úžasné vyvrcholení. 

Trénink se sex dolls

jak oddálit ejakulaci naughtyharbor.cz

Silikonové společnice si snadno nastavíte do příjemné polohy. Povrch sex dolls je ze silikonu či TPE. Díky tomu působí panna velice příjemně na dotek. Realistické panny mají jemnou texturu kůže, skutečné vlasy, nehty, make-up i vagínu. Jde o vhodný sexuální nástroj či pomůcku na nácvik oddálení vyvrcholení. 

Prolongatory

Prolongatory jsou krémy, gely, spreje i tablety působící snížení citlivosti nervových zakončení na žaludu nebo na sexuálně tonizačním efektu, při kterém se muž uvolňuje a uklidňuje při vzrušení. Speciální gely, spreje a krémy se aplikují na citlivé oblasti, tedy uzdičku, předkožku a žalud těsně před sexuální aktivitou. Obsahují anestetika jako je benzokain či lidokain a deodorační složky. 

Dapoxetin

jak oddálit ejakulaci naughtyharbor.cz 3

Pro oddálení ejakulace slouží i léky obsahující dapoxetin, například Super Kamagra. Působí na snížení úzkosti, neklidu, napětí a emocionálního vzrušení spojeného s citlivostí. Zachytí serotonin a blokuje receptory mozkové kůry zodpovědné za pocity sexuálního vzrušení. Jiné funkce mozku neovlivní a není návykový. 

Návštěva odborníka

Někdy je viníkem předčasné ejakulace stres, úzkost, strach a špatný psychický stav muže. Tato situace vyžaduje zásah sexuologa či psychologa, který odhalí příčinu psychických potíží a předepíše vhodné léky. Pokud nic z výše uvedených rad nezabere, svěřte se do rukou odborníka.

 

© Naughty Harbor