Stejně jako se délka lidského života prodlužuje, roste v populaci s věkem i míra zdravotního postižení. Potřeba intimity ve většině případů ale nemizí a život mužů s handicapem se tedy rozšiřuje o další dimenzi frustrace – sexuální. Jejím řešením mohou být v mnoha případech právě sexuální realistické panny.

Sexuální život postižených mužů

Sex je důležitou součástí života mužů. Je důležitý pro jejich psychickou i fyzickou pohodu. Kolem intimních potřeb postižených osob se točí mnoho stereotypů. Jaké jsou ty hlavní?

  • Postižení lidé nepotřebují sex
  • Postižení nemají skutečný sex
  • Lidé s postižením nejsou sexuálně přitažliví

Samotní postižení lidé mají tendenci považovat se za neatraktivní. Domnívají se, že ostatní lidé nemají zájem udržovat s nimi romantický nebo sexuální vztah. Obávají se, že nebudou schopni dostát nárokům intimního vztahu. Tyto obavy v nich posilují předsudky společnosti.

Navíc je rozdíl mezi člověkem postiženým od narození a tím, u kterého se vyvinulo či přihodilo později. Taková osoba se začne srovnávat s tím, čím byla, a to v ní vyvolává o to větší pocit nepřitažlivosti. 

Intimita se sex doll

sex se sex doll a handicap naughtyharbor.cz

Realistické sexuální panny si mezi postiženými muži po celém světě získávají stále větší oblibu. Jelikož jsou v oblasti seznamování znevýhodněni, je pro mnohé tato erotická pomůcka doslova darem z nebes, který zpestří nejen jejich intimní život.

Sex dolls poskytnou člověku s postižením nejen sexuální uspokojení, ale i společnost. Důležitým aspektem takového vztahu je, že daná osoba není nijak posuzována v souvislosti se svým postižením a může se plně intimně projevit a uvolnit. 

Možná je těžké si představit, že by muž měl sex s umělou pannou, ale její koupě je rozhodně skvělý způsob, jak vnést potěšení a zábavu do sexuálního života člověka s handicapem. S ohledem na zvláštní potřeby postiženého člověka jsou tyto sexuální panny flexibilní a lze je umístit do jakékoliv polohy, která danému člověku vyhovuje. 

Rady a tipy 

Díky svému postižení mají lidé často pocit, že už nikdy nebudou mít sex. S pomocí sexuální panny však o milování už nemusí jen snít, ale mohou využít svého přirozeného práva na intimní uspokojení a naplnění sexuálních potřeb.

sex se sex doll a handicap naughtyharbor.cz 1

  • Vybírejte sex doll s ohledem na své sexuální preference. Kupte si správnou velikost, barvu, vzhled. Na výběr máte kromě panen i z panáků, tzv. male dolls. Můžete si vybrat velikost prsou, barvu očí, vlasů a další libovolné parametry.
  • Promyslete, zda potřebujete celou pannu. Můžete si pořídit pouze tělo s hlavou a milostnými otvory, se kterou se vám může lépe manipulovat.
  • Při styku používejte lubrikační gely na vodní bázi.
  • Pannu můžete používat v jakékoliv poloze, která je pro vás příjemná. Její pohodlí řešit nemusíte. Využijte její pružnost ve svůj prospěch.
  • Sex s realistickou pannou nabízí stejné potěšení jako reálné milování. Můžete dát naplno průchod svým sexuálním touhám. Panna je tu jen pro vás, o vašich společných chvílích nikomu neřekne, nebude vás nikdy soudit.
  • Údržba sex doll je levná a snadná.

Výzvy, se kterými musí člověk s handicapem dennodenně vyrovnávat, jsou náročné. Silikonová milenka nenabízí emoce či rozhovor, ale může poskytnout něžnou náruč, tichou společnost a naplnění sexuálních tužeb, potřeb a snů, které jsou zcela přirozené pro každého člověka. Zdravého či nemocného. Muže či ženu.

 

© Naughty Harbor