Každému z nás se v životě stanou někdy velmi podivné věci, které by nejraději držel pod pokličkou. Avšak někdy jsou to příběhy, se kterými musí člověk prostě jít ven. Možná proto, že pobaví, možná proto, že jsou záhadné a plné tajemností a někdy možná proto, že ostatním pomůžou. A to si myslím, že je můj případ.

Samota, která zabíjí

Víte, co je nejhorší po 25 letech manželství, u kterého jste nakonec rádi, že skončilo? Samota, která přijde. Člověk se přestěhuje a konečně si užívá tu svobodu a volnost, kterou mu dopřál rozvod. Jo, ale jen do doby, než se začne cítit osamoceně. Sám jsem se kolikrát přistihl, jak projíždím stará fota v mobilu a nějaké fotky, které mi zbyly spolu s pár věcmi ze společného bydlení. Člověk si pomyslí, že to nakonec s tou ženskou bylo fajn. Osobně to ale považuji jen za určitou fázi odloučení, kdy je člověk schopen přehlížet důvody, proč šel jinou cestou.

Každopádně jsem se cítil sám. Časem jsem odešel z bývalého zaměstnání, respektive stále jsem dělal pro stejnou firmu, ale v jiném městě. Přestěhoval jsem se do svého rodného města, kde jsem řadu lidí znal, jelikož jsem s nimi vyrůstal. Hodně mi to pomohlo. S některými starými přáteli jsem opět navázal kontakt a občas zašel na pivo, jenže…

Člověk se stále den co den vrací do domu, který je prázdný a zároveň plný všudypřítomného ticha. Nejvýraznějším zvukem bývají kolem projíždějící auta nebo hučení PC. Z toho důvodu jsem si vždy zapnul televizi, která mi alespoň trochu vytvářela zvukovou kulisu a do domu vnášela trochu života. A tak to pokračovalo pár měsíců, možná půl roku.

Když online schůzky nefungují

Samotu jsem se snažil řešit skrze online seznamování. Párkrát jsem se i sešel s různými ženami, ale nebylo to ono. Absolutně jsem se necítil na žádný další vážný vztah. Sem tam nějaký ten flirt byl ok, ale jinak jsem neměl vůbec žádný zájem o nic hlubšího.

Vše se změnilo jednoho dne, když mi zavolal bývalý kolega/kamarád z Brna. Jednoduše řečeno potřeboval u mě v garáži něco uskladnit. Zeptal jsem se ho, proč to potřebuje skladovat u mě, o co že jako jde? Tak se vyjádřil, že je to objekt, se kterým nemůže jít na hotel, ale zároveň jej nemůže nechat ani v autě z důvodu, že by mu to někdo mohl ukrást.

U nás ve městě měl zrovna pracovní jednání. Jednalo se pouze o uložení na den. Tak jsem si řekl, že to nejspíš bude nějaká kravina, moc o tom nechtěl mluvit. „Tak jo, přivez to,“ odpověděl jsem mu. O dva dny později dorazil, jak bylo domluveno a z auta mu čouhala velká truhla, kterou musel připoutat popruhy, aby mu nevypadla. „To v tom vezeš mrtvolu?“ zeptal jsem se ho. „No, živé to není,“ odpověděl mi s úsměvem na tváři.

Společně jsme náklad donesli do garáže a prohodili pár slov o tom, jak se máme, co děláme. Vysvětlil jsem mu, že teď mám takové těžší období co se psychiky týče. Že mě rozvod celkem položil na kolena. V tom vytáhl z kapsy klíč, odemkl zámek na truhle a otevřel ji. „O la la, v tom případě ti představuji dívku tvých snů,“ řekl. Já jsem jenom vyvalil oči, čuměl jsem jak puk a absolutně jsem nechápal, co to sakra vidím.

Člověk neuvěří, dokud nevyzkouší

Radek mi odhalil, že ta uměle vypadající věc přede mnou je ve skutečnosti silikonová panna. Prostě tam jen tak ležela v truhle a mně se pomalu zastavilo srdce při pomyšlení, že by zrovna toto mělo nějakým způsobem vyřešit mé problémy. No naštěstí kolega vzal nedalekou židli, přisunul ji a pannu na ni posadil. Na světle už vypadala líp a hlavně byla vidět její prsa, která byla skutečně velká. „No, jen to zkus,“ řekl, jako by mi četl myšlenky. Zkusil jsem a sáhl na ně.

„No ty kráso!!“ Normálně jsem nemohl věřit tomu, co vnímám. Prsa byla skutečně jemná a měkká, ale zároveň pevná a držela tvar. Doopravdy jako reálná. Kůže, byť byla chladná, působila taky vysoce reálně. Stejně tak i nos, tvář a vlasy. Fakt jsem byl naprosto v šoku. Nakolik to v truhle vypadalo uměle, venku a na dotek to působilo naprosto realisticky. Dokonce ona panna i příjemně voněla. „Jako dobrý,“ řekl jsem a zároveň se zeptal k čemu to je. Tipoval jsem, že to používají jako náhradu při focení modelek nebo tak něco. Dostal jsem naprosto překvapivou odpověď.

Tyto panny se používají převážně na sexuální aktivity, o čemž svědčí i jejich perfektně propracovaný vaginální a anální otvor. Slouží prostě a jednoduše k sexuálnímu uspokojení. Radek mi vysvětlil, že panny využívají jak páry, tak i samotní jedinci. Jedná se o skvělou masturbační pomůcku, která vytváří naprosto realistický pocit sexuálního styku. Někteří ji používají jako sexuální tréninkovou pomůcku a jiní zase pro období bez partnerky. Což byl můj případ.

privát sex dolls praha naughtyharbor.cz

Překonání tabu

Jestli teď čekáte, že jsem si pannu u sebe nechal přes noc a vyzkoušel ji, zapomeňte na to. Nic takového se nestalo. Ano, pannou jsem byl skutečně překvapen, ale jednak jsem se na to úplně necítil a také by to ani nešlo (panna šla na úpravy a musela být nepoužitá). Jenže to ve mně zanechalo silný dojem a tak jsem si o tom šel více přečíst na internet. Zjistil jsem, že pro řadu lidí je panna naprosto normální součástí života, jako když má někdo psa nebo kočku.

Myslel jsem si, že v ČR nikdo nic takového nemá a je to tabu. Mýlil jsem se. To vše mě nakonec vedlo k tomu zvednout telefon a Radkovi zavolat. Dohodli jsme se o pronájmu silikonové panny na týden na vyzkoušení.

 

CHCI VYZKOUŠET SEX DOLL

 

Panna dorazila skrze kurýra, který byl hodně zvědavý, co jsem si to proboha objednal. Celkově jsem tipoval váhu balíku okolo 70 kg s truhlou a asi cca 45 – 50 kg bez. Pannu jsem si přitáhl do ložnice a postupoval dle návodů, které jsem našel na různých fórech. Koupil jsem lubrikační gel, hygienické nářadí a plný napětí šel na věc.

Pannu lze nastavit do různých pozic, avšak ze začátku mi to moc nešlo, než jsem si zvykl, že musím pro ohnutí kloubů trošku zabrat. Ale vše ostatní bylo perfektní. Panna pěkně voněla a vypadala skvěle, nicméně byla trošku studená. To si myslím, že někteří řeší skrze vyhřívací podložky, které na pannu položí a nechají ji tím zahřát (pro všechny typy panen se tento způsob ohřátí nehodí, kvůli možnému poškození materiálu pozn. red.).

Konečně zlepšení

No, cítil jsem se skvěle. Sex byl naprosto realistický, ale to se nedá popsat, to člověk musí prostě zažít. Sice to furt nebylo jak s nějakou živou kočkou, ale neznám nic lepšího, co by se dalo použít jako náhrada. Po prvním sexu jsem pannu očistil a uložil, sedl si do křesla a přemýšlel. „Je tohle skutečně cesta, kterou se chci vydat?“ přemýšlel jsem uvnitř své hlavy. „Souložit s umělou pannou místo reálné ženy?”

Nakonec jsem došel k závěru, že silně záleží na mém přístupu a vztahu k panně, ale hlavně, že žít sám a bez onoho realistického sexu je mnohem horší, než využívat umělou pannu. Bylo tedy rozhodnuto a do dnes ničeho nelituji a všem mohu pannu doporučuji. Díky ní jsem také lépe poznal sám sebe, objevil své limity a hranice, které jsem i následně posunul a věřím, že při klasickém sexu s ženou by to bylo znát.

Netvrdím, že u panny zůstanu do konce života, stále mám zájem o reálný vztah. Ale určitě dokážu říct, že mi panna během těžkého porozvodového období hodně pomohla a věřím, že pro řadu mužů může posloužit jako skvělý sex trenažér nebo trpělivá společnice.

Všem doporučuji ji vyzkoušet a hlavně se nebát. Skutečně o nic nejde. Pořád je to jen velmi sofistikovaná sexuální pomůcka.

 

© Naughty Harbor