Deepthroat neboli hluboký orál je sexuální praktika, při které se celý penis (někdy i spolu s varlaty), zasune do úst a krku ženy. Pro ženy se jedná o velice náročnou sexuální techniku, jelikož při ní často dochází ke zvracení a dávivému efektu. Jak jsou na tom ale sex dolls? Dokáži nám dopřát i toto velmi raritní uspokojení?

Deepthroat jako vyšší forma orálního sexu

Každý si pod hlavičkou orálního sexu představí něco jiného, ale v základě se jedná o sexuální aktivitu, která ve většině případů slouží jako milostná předehra, po níž následuje klasický vaginální sex. Často se orální sex používá i jako zakončení celého sexuálního aktu, při kterém muž vyvrcholí do úst ženy.

Oproti klasickému vaginálnímu sexu se k tzv. živému orálu váže hned několik komplikací najednou. Každá žena je zkrátka různé citlivá a ne vždy ochotná orální sex provádět.

Deepthroat vs. klasický orální sex

Deepthroat lze považovat za vyšší formu orálního sexu čistě kvůli jeho vyšší náročnosti pro partnerku. Během této techniky je jazyk ženy zcela imobilizován a tím je bráněno jakémukoliv pokusu o sání penisu. Veškerá stimulace penisu vzniká za pomocí hltanu. Některé ženy, byť by rády uspokojily své muže, toho prostě nejsou kvůli fyziologickým možnostem (zvracení a dávivý reflex) schopné. Pokud někdo chce plně techniku hlubokého orálního sexu ovládnout, musí ji pravidelně trénovat a cvičit. Realistické panny nic z toho nemusí.

Pokud přesto chcete s partnerkou hluboký orál vyzkoušet a kvůli dávivému reflexu se vám to nedaří, vyzkoušejte uvolňující sprej na deepthroat, který ženě krk mírně znecitliví.

Nesají, ale přesto neodmítnou

deethroat od silikonové panny | Naughty Harbor

Sex dolls jednoznačně dokáží svým uživatelům poskytnout velice kvalitní hluboký orál díky své vlastní přizpůsobitelnosti i pružným výrobním materiálům. U některých typů panen je dokonce možné provést i vlastní modifikace pro zvýšení požitku z této techniky orálního sexu. Mezi tyto modifikace například patří výměna jazyku či možnost dočasně odejmout umělé zuby.

I přes tyto výhody však musí každý uživatel počítat s tím, že bude muset používat kvalitní lubrikační gel a ústa panny nebudou tak teplá jako při orálním sexu se ženou. Na druhou stranu panna nebude trpět dávivým reflexem, techniku deepthroat bude možné nepřerušovat a tím si ji užívat naplno a bez přestání.

Pro deepthroat obratná jako indická tanečnice

hluboký orál od panny | Naughty Harbor

Pro kvalitní provedení techniky hlubokého orálního sexu je nutné dosáhnout té správné polohy, jež umožní jednoduchou a správnou penetraci bez jakéhokoliv silnějšího odporu vůči penisu snižující stimulaci a zvyšující riziko poranění. Jelikož jsou panny tvořeny vnitřní kovovou kostrou s ocelovými kluby, tak je možné je nastavit do všemožných pozic. Které pozice jsou ty nejlepší pro deepthroat?

Nejlepší pozice pro hluboký orální sex:

  • Pozice přes hranu
  • Pozice Jack Hamme
  • Doktorská pozice
  • Face Fuck pozice

Pozice přes hranu

Pozice přes hranu je běžně užívanou polohou při hlubokém orálním sexu mezi lidmi. Při této poloze je hrdlo ženy rovně se středovou přímkou penisu, což umožňuje jeho snadné a bezproblémové proniknutí a otírání o hrtan.  Klasicky je žena zády položená na hraně stolu či postele, přičemž hlavu má volnou s možností jejího zaklonění. U sex dolls platí to samé, avšak každý výrobce panny vyrábí různé typy i zakřivení hrdla a lebky.

Pozice Jack Hammer

Při této pozici muž stojí, zatímco silikonová panna se nachází se zakloněnou hlavou mezi jeho nohama pod penisem. U této polohy penis penetruje ústa panny kolmo vůči zemi směrem dolů. Sex dolls zde mají velkou výhodu, jelikož oproti živým ženám netrpí únavou krčních svalů. Jak už název napovídá, pozice funguje na principu kladiva, kdy muž jako kladivem zaráží penis pokrčením kolen do úst panny.

Doktorská pozice

Další skvělou polohou je klasická doktorská pozice kombinovaná případně s doggy stylem. Velká výhoda zde tkví v celkové jednoduchosti a nenáročnosti. Jednoduše si stačí lehnout na záda a hlavu silikonové dívky pomocí rukou tlačit proti penisu. Doggy style dodatečně používáme, pokud potřebujeme hlavu panny vyvýšit či celou pannu chceme stabilizovat. Pro doggy style stačí pannu postavit na ruce a kolena.

Face Fuck pozice

Pannu položíme zády na postel a sami se dostaneme do polohy, kdy svá kolena máme těsně pod jejími rameny a penis před obličejem. Hlavu si jednoduše chytíme a postupně penetrujeme ústa. Pozice je velice jednoduchá a nenáročná, avšak při větší velikosti penisu může být trochu namáhavé zasunout celý penis do úst panny.

Silikonové krásky zvládnou všechny polohy

sexy kuřba sex doll | Naughty Harbor

Ať už vám výše doporučené polohy fungují či nikoliv, tak stejně na všech pannách oceníte jejich přizpůsobení se vašim potřebám i velikosti penisu. Panny lze nastavit do všech různých poloh a vy sami tak můžete nalézt tu, která vám vyhovuje nejvíc. Před zakoupením si také můžete sami vybrat a změnit různé části panny. Mějte na paměti, že kromě ochlupení, paruk a očí, si lze také vybrat různé typy úst i umělých vagín s odlišnými vlastnostmi jako je barva, jazyk, hloubka a tvar.

Vzhledem k faktu, že řada žen deepthroat odmítá nebo jej ani není schopná, je na světě jen velmi malé množství mužů, kteří tuto formu potěšení zažili. Jestli se vám tato forma orálního sexu skutečně zamlouvá, tak vyzkoušení umělé krásky vám přinese neskutečný zážitek. 

Brutal deepthroat

Extrémní deepthroat od silikonové panny nečekejte. Materiál, ze kterého je vyrobena, včetně jejích úst, není na drsné zacházení uzpůsoben a mohlo by snadno dojít k jeho poškození. K této praktice vám můžeme popřát jen velmi velmi obětavou partnerku. Případně se podívejte na tématická deepthroat videa. Hluboká kuřba vás 100% dostane do varu. 🙂

© Naughty Harbor

 

Mohlo by vás zajímat:

Erotická povídka: Nymfomanka Emiko

Fenomén anime ve světě silikonových panen

5 situací, kdy chceš mít silikonovou pannu po ruce

Nejoblíbenější modely realistických panáků v Čechách 2019