Moderní erotické pomůcky v podobě sexuálních silikonových panen nabízejí, při dodržení správné hygieny, zcela bezpečné uspokojení přirozených lidských erotických a sexuálních potřeb. Poskytují 100% bezpečí i uspokojení.

Aktuálně: Koronavirus zastavil výrobu silikonových panen

Rozsáhlá karanténa v Číně kvůli šíření Koronaviru zasáhla i sexuální průmysl. Pracovníci továren na výrobu Sex Dolls uvízli doma a sklady v Evropě a Americe se rychle vyprazdňují. V USA a Velké británii už nemají obchodníci zboží k uspokojení objednávek svým zákazníků.

Poptávka po dokonalých realistických pannách se ve dnech, kdy jsou lidé uzamčeni doma, několikanásobně zvýšila. Příčinou je bezesporu touha po bezpečném sexu a hlavně potřeba erotiky, kterou není možno uspokojovat naživo, ale musíme si vystačit s pornem, sexem po telefonu, sex chatem a především erotickými pomůckami. 

A právě silikonové panny patří mezi ty nejdokonalejší erotické hračky, které kromě potěšení v posteli nabízejí i možnost uspokojit touhu po sociálním kontaktu tváří v tvář. 

 

CHCI SI VYBRAT SEX DOLL

Chřipkové vlny a pohlavní nemoci

Moderní civilizovaná společnost dosáhla na poli hygieny a prevence nemocí obrovských úspěchů. Ani ona se ale nevyhne sezónním atakům virových či infekčních onemocnění a možnost nákazy některou z pohlavních nemocí, je i v západní společnosti stále hodně vysoká. 

Dokonalá imunita holek ze silikonu

sex bez rizika naughty harbor

K největšímu přenosu nemocí dochází při lidském kontaktu. V některých případech je potřeba fyzického kontaktu (člověka s člověkem, člověka s infikovaným materiálem/objektem), některé jsou přenášené pouhým vzduchem (kapénkami). Koronavirová infekce nám názorně ukazuje, co je potřeba k zastavení šíření pandemie – zamezení kontaktu s (potenciálně) nakaženými osobami. 

Sexuální pracovnice jsou ze dne na den bez práce. Nikoli však ty ze silikonu. Realistické panny jsou společnice, na které se můžete stoprocentně spolehnout. A to jak ohledně permanentní sexuální připravenosti, tak v tom, že vás nikdy ničím nenakazí. Stejně tak vy si můžete dopřát pravidelnou dávku erotiky navzdory sebevíc infekční nemoci. Sex dolls mají dokonalou imunitu. Nikdy nejsou nemocné ani unavené.

Pohlavně přenosné choroby silikonem neproniknou

bezpečný sex a hygiena sex doll naughty harbor

Sexuální styk s (nejen) náhodným partnerem bez prezervativu, je dnes stále více riskantní. Chytit kapavku (nejrozšířenější pohlavně přenosná choroba v ČR) není příliš náročný úkol. Nakazit se můžete hlavně Sifilisem, Chlamydiemi, HPV virem (Papillomavirus), Měkkým vředem nebo virem HIV.

Paradoxně je bezpečnější si užít placený sex se sexuální pracovnicí, než sbalit na jednu noc neznámou holku v baru. Většina prostitutek se dnes podrobuje pravidelným lékařským kontrolám a v oblasti ochrany a hygieny mají zkušenosti a přehled. Výjimky nicméně potvrzují pravidlo. 

Při sexu s holkou ze silikonu si můžete být jistí, že vás pohlavní nemocí nenakazí. Pro osoby s vysoce infekčními a přenosnými chorobami je Sex doll často poslední možností, jak si užít realistický sex. Až do konce, a v případě osobní panny, i bez ochrany.

Proč právě silikon?

Silikon je 100% nezávadný materiál, který se pro výrobu erotických pomůcek využívá už přes 20 let. Na dotek je příjemný a dobře vede teplo. Je hypoalergenní a nevylučuje žádné škodlivé látky. V čase si udržuje barvu i tvar. Snadno se udržuje a čistí. Panny ze silikonu jsou extrémně realistické, neporézní a tepelně odolné. 

Hlavní nevýhodou silikonu při výrobě Sex Dolls je jeho vyšší cena. Stále častěji je tedy (z mnoha důvodů) nahrazován TPE materiálem. TPE je syntetický kaučuk, který je elastický, měkký, hypoalergenní a dobře tvarovatelný. Jeho vyšší pórovitost však vyžaduje poctivé čištění antibakteriálním mýdlem či dezinfekcí. 

TIP: Podrobný článek o rozdílech mezi sexuálními pannami z TPE a silikonu najdete ZDE.

Správná hygiena = 100% bezpečný panenský sex

privát se sex dolls naughty harbor

Chcete-li si s vaší realistickou milenkou ze silikonu nebo TPE užívat opravdu bezpečně, nepodceňujte její hygienu. Měli byste dodržovat 3 pravidla:

  1. nepůjčovat pannu k intimnímu styku nikomu jinému
  2. po každém styku jí několikrát vypláchnout a vydezinfikovat použité otvory (vaginu, anální otvor, ústa)
  3. mokré dutiny šetrně osušit a nechat na vzduchu doschnout

Pokud si chcete vyzkoušet, jaké je milování s realistickou pannou, navštivte jediný podnik se Sex dolls v Čechách. Nemocí se nemusíte bát ani zde. Perfektní hygiena panen je v tomto netradičním erotickém podniku na 1. místě. Jak probíhá se můžete dozvědět ZDE.

Zdraví a sexu zdar!

© Naughty Harbor

 

Mohlo by vás zajímat:

Jak na deepthroat od silikonové panny?

Erotická povídka: Nymfomanka Emiko

Fenomén anime ve světě silikonových panen

Silikonový dárek pro milenku aneb netradiční trojka