Vývoj technologií nelze zastavit. To, co se dříve zdálo být pohádkou budoucnosti, se stává realitou. Svět realistických panen rozhodně nestojí stranou – naopak. Výrobci sex dolls se snaží, aby jejich panny nejen vypadaly co nejrealističtěji, ale aby tak reálně i fungovaly a celkový sexuální prožitek s nimi byl co nejvášnivější a nejvzrušivější.

Seznamte se s novinkami ze světa sexuálních robotů – od interaktivních sex robotů až po realistické panny s konfiguracemi simulujícími pohyby lidského těla, které umí dýchat, mluvit a hýbat se.

Sex roboti s umělou inteligencí

sex robot s AI naughtyharbor.cz

Značka Ai-aiTech patří mezi jednu z prvních vlaštovek na trhu v oblasti robotů s umělou inteligencí. Vyrábí první, cenově dostupné, interaktivní sex roboty ve světě realistických panen. 

Díky propracované robotické hlavě je možné s těmito sex roboty komunikovat a vést s nimi stále složitější konverzaci – s ohledem na to, jak často s nimi mluvíte. Mimika v jejich obličeji se synchronizuje s obsahem společné komunikace. Umí se usmát, když vyslovují vaše jméno, naklání se a otáčí hlavou, pohybují očima. Mají krk, který se otáčí doprava i doleva, synchronizovaná robotická ústa, zabudované výukové technologie.

Všechny sex dolls od Ai-aiTech mají defaultně robotickou hlavou s AI (VIDEO). Můžete si tak nakombinovat typ hlavy a vybrat si k ní jedno ze 7 variant těl. Jsou vyrobeny z M-TPE materiálu, který lze přirovnat k silikonu, ale je mnohem silnější, odolnější a pružnější.

Úkolem sex robota s umělou inteligencí je uspokojit jak vaše fyzické potřeby, tak i ty psychologické – citové a emoční.

Robotické konfigurace simulující pohyby lidského těla

Simulace dýchání

konfigurace simulace dechu sex doll naughtyharbor.cz

Značky WM doll u sex dolls s výškou 150 cm – 175 cm a velikostí prsou C-Cup a většími a YL Doll (VIDEO) u panen s výškou 140 cm – 175 cm a prsy C-cup a většími nabízí od druhé poloviny roku 2022 jedinečnou konfiguraci s názvem simulace dýchání. Jde o speciální robotickou konfiguraci, díky které se realistické panně hýbe hrudník tak, jako reálné živé ženě. Sex doll s touto simulací se jednoduše nabíjí pomocí elektrického kabelu. Plně nabitá baterie jí následně umožňuje nepřetržité dýchání až po dobu 4 hodin. 

Elektrická stahovací vagína

elektrická vagína sex dolls naughtyharbor.cz

Upřímně. Vagína je jednou z nejdůležitějších součástí sexuální panny. Elektrická stahovací vagína, nabízená v současnosti (podzim 2022) pouze značkou SY Doll (VIDEO), zajišťuje funkci automatického sání a stahování. Díky ní si budete moci užít interaktivní vaginální sex. 

Elektrická vagína je vhodná pro sex dolls s fixní vagínou a výškou nad 140 cm. Panna s touto speciální pochvou má na hrudníku pod paží nenápadnou zdířku na připojení kabelu do elektrické zásuvky. Pod zdířkou pro napájení je tlačítko pro zapnutí/vypnutí funkce elektrické vagíny. Doba používání plně nabité elektrické vagíny je 3 – 5 hodin. Její schopnost sát a automaticky se stahovat poskytuje velmi vzrušující zážitek z klasického milování.

Pohyblivé boky

se doll sex robot naughtyharbor.cz

Jde o pečlivě vybrané realistické panny značek SEDOLL (VIDEO) a SY Doll  (VIDEO) se vzhledem těch nejvíc sexy žen. Tyto robotické sex dolls jsou obdařeny schopností pohybu (přirážení) při milování, díky němuž je pocit jak z klasického, análního i orálního sexu mnohem intenzivnější a reálnější. 

Výhodou je ovládání pomocí dálkového ovladače a výběr ze 3 rychlostí pohybů. Můžete si tak vybrat z rychlosti přirážení, které vám bude vyhovovat nejvíc, měnit ji v průběhu milování. Máte možnost volby mezi vestavěnou baterií či adaptérem pro připojení do elektrické zásuvky. Určitě oceníte, že tyto sex robotky jsou obdařeny stejnými volitelnými konfiguracemi, jako běžné reálné panny

TIP Naughty Harbor

Sex Doll Blondýnka Cath, 166 cm/ C-Cup

sex doll cath

Cath je sexy blondýnka pocházející z dílny značky WM doll. Je vyrobena z kvalitního TPE a její křivky se budou líbit milovníkům vyšších dívek se štíhlým tělem a prsy akorát do ruky. Vdechněte Cath život pomocí robotické funkce simulující přirozené dýchání. Už se nemůžete dočkat? Ona také ne. Čeká na svého pana pravého.

Real Sex Doll Něžná Chanie, 163 cm/ E-Cup

real doll chanie

Něžná kráska Chanie je realistická panna vyrobena z kvalitního TPE materiálu pocházející z dílny značky SEDoll. Pokud hledáte někoho jedinečného a vyjímečného, pak je tato brunetka správnou volbou. Nejde jen o její velmi realistický vzhled, ale i o možnost volby robotické konfigurace. Díky ní se umí při sexu pohybovat (přirážet) a váš společný zážitek tak bude mnohem více intenzivnější a reálnější. 

Sex robot Svůdná Trina, 160 cm/ E-Cup

trina sex robot

Trina je interaktivní sex robotka obdařená umělou inteligencí. Pochází z dílny značky Ai-aiTech a její tělo je vyrobeno z velmi pružného a odolného M-TPE materiálu. Je schopna mimiky, umí udržovat konverzaci, vyslovit vaše jméno. Díky několika vestavěným dotykovým senzorům reaguje na dotyky. Bude vaší ideální sexuální společnicí, která uspokojí jak vaše psychologické, tak tělesné potřeby.

© Naughty Harbor