Dovolená 2020 bude pro většinu z nás jinak a jinde, než jsme si plánovali. Vezměte to z té lepší stránky. Konečně můžete objevit více či méně skryté krásy naší země. Kladů letošní dovolené v ČR je mnoho, stejně jako možností, kde originálně strávit volné dny. Bez davů zahraničních turistů. V duchu podpory lokálních podnikatelů a firem.

Kam na dovolenou v České republice

dovolena 2020 v čr levně naughty harbor

Pravidelným zahraničním dovolenkářům se může zdát, že doma je nuda. Opak je pravdou. Možností, jak strávit příjemnou dovolenou v krásném prostředí, nabízí naše země nespočet. Letos navíc můžete vyrazit i na místa, kterým se většina našinců z důvodu pravidelné turistické tlačenky vyhýbá. 

Podpořte lokální ekonomiku a prožijte perfektní dovolenou třeba v Karlových Varech, na hausbótu, ekofarmě v Jižních Čechách, ve vinařství na Jižní Moravě či v obytném autě kdekoliv. Poradíme vám, kde vybírat. Inspirujte se a vybírejte rychle. Kapacity ubytování se plní závratnou rychlostí.

Za architekturou, uměním a gastronomií

dovolena 2020 v čr levně naughty harbor 1

Praha, Karlovy vary, Český Krumlov, Kutná Hora, Litomyšl, Olomouc. Nejkrásnější česká města zapsaná na seznamu UNESCO. Ještě loni by vás vůbec nenapadlo strávit v sezóně dovolenou v místech, kde byste se museli prodírat davy zahraničních turistů. Letos je ale situace jiná a je třeba ji využít. 

Kromě toho, že si můžete dopřát romantické procházky po skvostech české architektury v klidu, nabízejí hotely a penziony výrazné slevy. Výše zmíněná města nabízejí nespočet kulturního vyžití, od návštěvy galerií po vyhlášené restaurace. A protože dobré jídlo k dobré dovolené patří, nezapomeňte se mrknou na Gastromapu nebo na Maurerův výběr grand restaurant.

Lázně, wellness a léčivé prameny

dovolena 2020 v čr levně naughty harbor 6

K létu koupání prostě patří a když se k tomu přidají ještě wellness procedury, užijete si dokonalý dovolenkový relax. Vyhlášených lázeňských lokalit najdete po celých Čechách hodně. Za zmínku stojí hlavně Mariánské Lázně, Luhačovice, Jesenické Priessnitzovy lázně, Poděbrady nebo již zmíněné Karlovy Vary.

Nicméně wellness resortů je mnoho a vyfiltrovat si je podle lokality či dalších preferencí můžete třeba na spa.cz, kde najdete největší nabídku lázeňských a wellnes pobytů u nás. Pokud hledáte výhodný pobyt, mrkněte na nabídku zvýhodněných pobytových balíčků na Slevomatu.

České “amazing places”

dovolena 2020 v čr levně naughty harbor 2

Levnou a pohodovou dovolenou si můžete vychutnat na chatě nebo chalupě po celých Čechách, Moravě a Slezsku. Úroveň ubytování je velmi slušná a stejně tak i služby. Strávit volno v rodinném penzionu je stále více v kurzu. Je to ideální možnost pro dovolenou s dětmi či větší skupiny. Přehled volných kapacit najdete například na webu ceskapohoda nebo e-chalupy.

Ta nejkouzelnější místa našich luhů a hájů najdete přehledně na trendy portálu Amazing places. Na oblíbeném webu můžete vybírat z nejkrásnějších českých roubenek, chalup, hotelů, penzionů nebo stále oblíbenějšího glamour campingu. Právě ten zažívá v současnosti velký boom. Patří do něj ubytování v domcích na stromech, na vodě nebo třeba ve stylových maringotkách či stanech.

Renesance kempování

dovolena 2020 v čr levně naughty harbor 3

Zapomeňte na přelidněné kempy s chabou úrovní sociálního zařízení. Vyrazte kempovat na divoko, s požehnáním majitele pozemku. Pokud patříte mezi majitele obytných vozů, karavanů či milovníky stanování, neměla by vás minout rychle se rozrůstající komunita shromážděná na serveru bezkempu.cz.

Majitelé romantických luk, rybníčků a hájů zde za poplatek nabízejí kempování v soukromí na místech po celé republice. Můžete si vybrat kempování na farmě, u rybníka, ve vinném sadu nebo na horách. V nabídce jsou i místa, kam můžete vyrazit ve větší partě nebo s bandou dětí, jejichž křik nebude nikoho rušit.

Hurá na hausbót

dovolena 2020 v čr levně naughty harbor 4

Netradiční dovolenou si můžete užít přímo na vodě. Pronajměte si na pár dní hausbót a objevte krásy českých přehrad nebo například Baťova kanálu. Řízení hausbotu není o nic těžší než řízení auta a během chvíle vás pronajímatel proškolí. Strávit romantické večery v osamělé zátoce, mít nahozený prut a chycenou rybu si pak na palubě ugrilovat…to zní jako plán.

Naughty tip

dovolena 2020 v čr levně naughty harbor 5

Virtuální dovolená. Hudba budoucnosti? Nikoliv. Už dnes si můžete například ve VR  zašnorchlovat mezi korály a žraloky v aquaparku ve Špindlerově mlýně. Na webu adrop.cz si můžete vybavení pro virtuální realitu půjčit k sobě domů a během chvíle z pohodlí gauče navštívit Vietnam, skočit si z vodopádu nebo se proletět nad pouští.

CHCI ZAŽÍT VIRTUÁLNÍ REALITU

 

© Naughty Harbor

 

Mohlo by Vás zajímat:

Průvodce světem šampaňského

Nejčastější sexuální dysfunkce u mužů. Jak s nimi zatočit

Unikátní erotický zážitek ve spojení s absolutním relaxem – to je nová revoluční služba v erotickém privátu Naughty Harbor

5 důvodů, proč vyrazit za Sex dolls