Erotická povídka o tom, jak jsem se seznámil se svou tchyní a užili jsme si spolu dokonalý sex. Zažil jsem opakovaný squirt tak, jako nikdy. Miluji mokré orgasmy a stříkající sexy nadržené milfky. 

Se Zuzkou jsem chodil už přes půl roku. Pětadvacetiletá vysoká bruneta, nádherný tělo, lišáckej úsměv a dost nenasytná kundička. Zuzka byla vůči sexu mnohem otevřenější než ostatní holky. Občas jsme dali rychlovku v mé kanceláři, někdy jsem jí vymrdal mozek z hlavy v kabinkách obchodů nákupního centra a příležitostně mi její squirt ozvláštnil sedačky mého auta, když jsem ji vyzvedával. Prošukali jsme snad každý kout mého bytu, vyzkoušeli každou polohu. Myslel jsem si, že už nemůže přijít nic víc, ale ten den byl opravdu speciální.

Během obvyklé a nudné porady mi přišla od Zuzky zpráva. „Koupila jsem si nové oblečení. Co na to říkáš?“ Když jsem zprávu rozklikl, zobrazila se mi její fotka ve spodním prádle. Můj pták se okamžitě ozval. „Má ale dobrý načasování,“ pomyslel jsem si. „Za hodinu u mě v kanclu. A tohle vem s sebou,“ odepsal jsem Zuzce a pokusil se aspoň trochu myslet na práci.

Na minutu přesně Zuzka vystoupila z výtahu. Ohlásila svou návštěvu a zamířila rovnou do mé kanceláře. Jen jsem slyšel klapot jejích podpatků, začal mi znovu stát. „Ahoj zlato,“ řekla, když vešla a zatáhla za tenkou šňůrku, která držela její lehký kabátek pohromadě. Odhalila červený komplet spodního prádla, krajek a podvazků. Bez rozmyslu jsem se nechal řídit na kámen tvrdým ptákem a Zuzku přirazil k studenému oknu. 

squirt a mokrý orgasmus Naughty Harbor

I když je má kancelář ve vysokém podlaží, každý měl možnost vidět její nádherný kozy ve sprostým prádle. Líbal jsem ji na krku, a přitom ji dráždil zezadu mým nádobíčkem. Neodpustila si pár vzdychů, když jsem jí sáhnul pod tanga a cítil, že je vlhká. Posadil jsem si ji na gauč, kde jinak vedu pohovory, pracovní schůzky a kde taky pravidelně klátim Zuzku. Rychlostí blesku mi kalhoty spolu s boxerkami spadly ke kolenům. Jazykem začala laskat žalud a pomalu sála. V tu chvíli se mi zatemnilo. 

Její hebké rty a mrštný jazyk mě dostávaly do kolen. Chtěl jsem víc. Vzal jsem ji za vlasy, hrubě ji trhnul hlavou a vrazil jí ho hluboko do krku. Zuzka sebou škubla, ale pilně pokračovala ve slastném kouření. Nejdřív si sama určovala tempo, jenom lehce jsem ji rukou tlačil hlavu proti sobě. Po chvíli jsem ale stisk upevnil a začal přirážet až ke kořenu, do její pusy. Napětí se ve mně hromadilo, pohled na její stojící bradavky pod tenkou červenou látkou mě doháněl k šílenství. 

Chytnul jsem ji za ty krásný kozičky a ten tlak jsem nevydržel. Znovu jsem měl černo před očima a někde tam hluboko v její hubě jsem se celý vystříkal. Zuzka vše spokojeně spolykala a na tváři se ji vytvořil vítězný úsměv. Chystal jsem se vylízat i její kundičku, když v tom nás vyrušila hlasová zpráva od mé sekretářky: „Omlouvám se za vyrušení, pan Chuang si vyžádal rychlou osobní schůzi, než za 2 hodiny odletí do Japonska. Mohu mu vyhovět?“

squirt a mokrý orgasmus Naughty Harbor 4

„Asi to bude důležité, jinak by mě nerušila, když jsi tu ty. Nevadí, když to dokončíme dnes večer?“ řekl jsem Zuzce. „No víš,“ odvětila a začala si oblékat kabát. „Dnes večer máme jít k mé matce na večeři, chtěla jsem vás seznámit. Pak to ale rozhodně doděláme,“ řekla a lišácky na mě mrkla. V hlavě mi proběhlo milion scénářů seznamování se s rodiči a jejich nudný průběh. Ale co bych pro kvalitní šuk neudělal. „No dobrá. Tak zatím zlato. Ale večer budeš mít ten největší squirt, co jsi kdy měla! A… Díky za oběd.“ Políbil jsem ji na  popraskaná ústa a rozloučil se.

CHCI SLEVU 5000,- NA NÁKUP SEX DOLL

Po schůzce s panem Chuangem, kde jsem celou dobu myslel na Zuzčinu kuřbu, jsem zajel pro květiny pro její matku a Zuzku jsem vyzvedl před fakultou. Věděl jsem, co přesně od takového večera čekat. Dají si víno, najíme se, poklábosíme, Zuzka mě vychválí do nebes, její matka bude ze mě unešená a za dvě hodiny už budu Zuzku bezhlavě šoustat. Jako vždycky. Zaparkovali jsme před jejím domem a vešli dovnitř. „Ahoj, jsme tu!“ oznámila svou přítomnost Zuzka a zamířili jsme do kuchyně. Když jsem vešel do kuchyně a uviděl jsem její matku, v kládě se mi rozhučelo jako nikdy předtím. 

squirt a mokrý orgasmus Naughty Harbor 3

Stála tam Zuzka, ale ve starším a mnohem víc sexy provedení. Sexy smyslný boky, nádherný velký kozičky obtažený v těsném tílku. Nejhezčí milfka, kterou jsem kdy viděl. Chvíli jsem rozdejchával špatně nahromaděnou krev v mých kalhotách a pak se podávajíc květinu představil. Mamina si mě očima přejela od shora dolů, podala mi ruku a s pevným stiskem řekla: „Jana, ráda tě poznávám,“ a pohledem zamířila na můj klacek, který v kalhotách skoro stříkal. Tohle se mi ještě nikdy nestalo. 

Poznal jsem spoustu holek, ať byly mladší nebo starší, ale žádnou bych nikdy tak nešukal, jako Zuzaninu matku. Napětí mezi námi vyrušila Zuzka. „To vypadá výborně!“ zvolala, když si prohlížela hrnce na plotně. „Mám tvé oblíbené telecí. Dáte si víno?“ odpověděla Jana. „Jasně, dám si červené,“ řekla Zuzka. „Zuzanko, červené nemám, musela by sis pro něj zajet do obchodu,“ odvětila Jana a pohled obrátila na mě. „Já pro něj zajedu Zuzko,“ nabídl jsem se, abych nemusel čelit nonstop stojícímu péru po celou večeři. 

„Nene, já pro něj zajedu, ty buď tady a seznam se s maminkou,“ zvolala Zuzka už téměř ve dveřích, aniž bych mohl cokoliv říct. Jen co Zuzka odjela, v péru se mi zase rozbušilo. Otočil jsem se na Janu, která pozorovala mou bouli v kalhotách, za kterou mě odtáhla do ložnice. Vždyť je to Zuzany matka, to přeci nejde! „Máme se seznámit, ne?“ řekla Jana a chytla mě za moje ztvrdlý péro. Z úst se mi vydral hlasitý sten, který Jana pohltila svými divokými polibky. 

squirt a mokrý orgasmus Naughty Harbor 2

Položil jsem ji na postel a začal jsem svlékat. Z tílka na mě vypadly obrovský kozy s nabubřelýma bradavkama. Jednu jsem vzal mezi zuby a druhou dráždil palcem. Jana se hlasitému vzdychání nebránila a svlékala mě také. Druhou rukou jsem přejel až na vlhkoučkou kundičku a dráždil jí klitoris. Jak já bych ji vymrdal! Ale moje péro nedostane zadarmo. Dráždil jsem její pičku k zešílení. Vždy, kdy se přiblížila k orgasmu, její prosby jsem ignoroval a zpomalil. Po několikáté jsem však nepřestal a zajel prsty do její teplé kundy. Tvrdě jsem ji prstil, a přitom stále rukou mačkal bradavku. 

Janička řvala jako o život a odměnila sebe i mě malým squirtem. Byl jsem jak v tranzu, chtěl jsem ještě víc. Přesunul jsem ústa na její klitoris a začal ji lízat. Jana se blížila k dalšímu squirtu a tentokrát se mi vystříkala do pusy. Její teplá šťáva mě celého ochromila, takové vzrušení jsem ještě nezažil. Potřebuju bejt v ní! Udělanou Janičku jsem otočil na všechny čtyři, zapřáhl si ji za vlasy a svého klacka ji tam nemilosrdně vrazil. Začal jsem tvrdě přirážet a Jany sténání nabíralo na hlasitosti. 

Šukal jsem ji jak v mých nejdivočejších snech. „Už budu!“ zakřičela mezi vzdychy Jana a svalila se na záda. Orgasmus ji zcela pohltil a ona ho nechala proudit celým svým tělem. Ještě jí klid nenechám. Zaslouží si pořádně vymrdat, coura jedna. Dal jsem si její nohy na ramena. „Já ti dám svádět chlapa svojí dcery!“ řekl jsem v moment, než jsem jí svýho macka zarazil hluboko do útrob. Ptákem jsem jí mrdal silněji a silněji, ryla mi nehty do zad a její výkřiky byly slyšet široko daleko. 

squirt a mokrý orgasmus Naughty Harbor 1

Janin další orgasmus byl doprovázen silným squirtem, kterým pokryla nejen můj úd. Vzrušení se ve mně nahromadilo a ten tlak jsem už neustál. Její sladké stříkání jsem překryl tím mým. Náš společný orgasmus trval snad nekonečně dlouho. Nikdy jsem nezažil tak skvělý sex.

Oba jsme se vyčerpaní oblékli a čekali na příjezd Zuzky. „Víš, že mám 3 lahve červeného v garáži?“ mrkla na mě Jana těsně před tím, než Zuzka vstoupila do domu. „Tak co? Jak jste si to tu užili?“ zvolala Zuzka, která držela lahve červeného vína v náruči. „Miláčku, báječně! Tvoje matka je úplně stejná, jako ty!“

© Naughty Harbor

 

Mrkněte i na další články:

Erotická povídka: Nymfomanka Emiko

Fenomén anime ve světě silikonových panen

Alex (29) : Moje první erotické virtuální dobrodružství

Příslušenství pro zkušené milovníky sex dolls