Už několikrát jste skoro klikli na tlačítko Odeslat objednávku? Připravili jsme pro vás Mini Naughty rádce pro váhavce. Doufáme, že vám pomůže zodpovědět některé otázky, které vás dělí od koupě vysněné erotické panny.

Nevím, jaký vybrat materiál

► +/- silikonu: Vyšší odolnost proti teplu, vodě i skvrnám, menší pórovitost a přilnavost, větší trvanlivost, menší náchylnost k poškození, snadněji se opravuje a čistí, je bez zápachu a umožňuje nejvyšší míru realističnosti. ❌ Je dražší, tvrdší a méně elastický než TPE.

+/- TPE: Elastický, pružný, měkký a jemný, má vysokou materiálovou paměť (panna se lépe polohuje), dobře vede teplo, cenově je dostupnější než silikon. ❌ Je více přilnavý (řeší se pomocí pudru), méně odolný vůči teplotě a skvrnám, má lehký zápach, který rychle vyprchá.

  • Nedá se jednoznačně říct, že jeden materiál je lepší nebo horší. Mají odlišné vlastnosti a záleží, za jakým účelem si pannu primárně pořizujete. My můžeme na základě praktických a dlouhodobých zkušeností TPE i silikonové panny vřele doporučit. Stále váháte? Udělejte si diskrétní rezervaci a pannu přijďte vyzkoušet k nám do Naughty Harbor.

Nejsem si jistý typem vagíny

► Fixní: Napodobuje dokonale ženské tělo a je velmi realistická. Je napevno upevněna v těle panny a nelze ji vyndat. Nemůže dojít k uvolnění vložky, ale také není možná její výměna. Při čištění je třeba manipulovat s celou pannou.

► Vyndavací: Jedná se o vložku ve tvaru vagíny, která se umisťuje do dutiny v oblasti pochvy. Vložka je vyjímatelná a vyměnitelná. Čištění panny je velmi jednoduché, protože stačí vyjmout vložku a není nutné do sprchy přemisťovat celou pannu.

► A co takhle elektrickou stahovací? Stačí pannu připojit do elektrické zásuvky, nebo dobít baterky externí mechaniky, a její vagína začne Vaši chloubu stahovat a sát. Nabízí ji například značky Zelex, WM DOLL, Irontech Doll nebo Starpery.

“Must have“ konfigurace

Po pár letech ve společnosti erotických panen si troufáme tvrdit, že víme, co by Vaše kráska měla mít. Prsa, zadek, sexy úsměv, jasně… ale taky:

Gelová prsa: Tuhle luxusní variantu prsou plněných gelem, které jsou na dotek nepříjemnější ve všech velikostech nabízí mnoho značek za drobný příplatek, ale často i v základní verzi. 

Prémiová kostra v prstech na rukou: Oblíbená značka WM DOLL nedávno vyvinula novou prémiovou kostru rukou s kulovými klouby a pružinami prodlužujícími její životnost. Verze 3.0 je flexibilnější, realističtější, schopná pevně držet uchopené objekty. V různém provedení tuto konfiguraci nabízí ale většina výrobců a věřte nám, že realisticky provedené ruce s možností nastavení do různých pozic přidají panně hodně na kráse.

TIPY na vychytávky

Trend ve světě silikonových krásek je jasný. Co největší realističnost jak vzhledu, tak v rámci robotických konfigurací.

Vylepšené kostry: Výrobci se neustále snaží love dolls zdokonalovat. S výrazným vylepšením kostry přišla nyní značka ZELEX – EXP kostra těla (EXP Skeleton) s vylepšenými klouby v ramenou, loktech, zápěstí, krku i pasu poskytuje pannám mnohem širší možnosti pohybů a póz. Jedná se o rozšířenou verzi tradičního EVO Skeletonu, jež umožňuje pannám provádět mnohem přirozenější a realističtější pohyby.

► Pohyblivé boky: Robotické konfigurace napodobující pohyby žen při milování jsou v kurzu. Vybrané panny značky Sy Doll umí svůdně kroužit boky, krásky od SEDOLL jimi pohybují dopředu a dozadu. Mezi další značky nabízející robotické konfigurace pohyblivých boků patří Irontechdoll a Jiusheng.

JDU SI VYBRAT SVOU KRÁSKU

Další informace, které se Vám budou hodit

 

👉 Samozřejmostí v rámci nákupního procesu je Naughty poradna ZDARMA.

V případě jakýchkoliv otázek či nejasností mě neváhejte kontaktovat.

 

© Naughty Harbor