Život nám do cesty přihrává často zcela nečekané zážitky. Když jsem byl na pracovním pohovoru do známé mezinárodní firmy, ani ve snu by mě nenapadlo, že se z vrchního manažera stane můj dobrý kamarád. Kdyby mi někdo o tomto solidním muži v sakra drahém kvádru prozradil, jaký je jeho tajný sběratelský koníček, nevěřil bych mu a považovat to za žert. Jedna sobotní podzimní noc mě ale přesvědčila o opaku. A nestačil jsem se divit.

Nová práce, nový kamarád, nečekané pozvání

Když jsem se po pohovoru, na který jsem se připravoval více než měsíc, dozvěděl, že vysněné místo je moje, byl jsem opravdu šťastný. S vervou jsem se vrhl do práce a výsledky na sebe nenechaly dlouho čekat. Mého obchodního talentu si brzy všiml vrchní manažer české pobočky celosvětově úspěšné firmy.

Pan K. byl o deset let starší než já a byl pro mě inspirací a vzorem. Začali jsme spolu chodit hrát tenis a občas zašli i na drink do jeho oblíbeného luxusního baru. Rozuměli jsme si a tak mě ani nepřekvapilo, když mě pozval na malou soukromou oslavu svých narozenin do své vily na okraji Prahy. Trochu mě překvapilo, když s vážnou tváří dodal, že počítá s mou mlčenlivostí a s tím, že co se stane na večírku, také tam zůstane. 

Jako v jiném světě

Na večírek jsem se těšil. Bral jsem to jako poctu, protože jsem věděl, že pan K. si jen tak někoho k sobě nepustí. A pozvánka do jeho vily? To už bylo jen pro vyvolené. Zazvonil jsem a dovnitř honosného domu mě vpustila sexy hosteska. Další mi pomohla z kabátu, nabídla drink a řekla mi, ať ji následuji. Dlouhou chodbou mě dovedla do velkého pokoje a já nestačil zírat. 

silikonová holka na sex

Pokoj vypadal jako harém nějakého sultána. Luxusní nábytek, vířivka, obrovská postel s nebesy, na stěnách obrazy, spousta pohodlných křesel různých tvarů. Pan K. mě přivítal. Viděl můj udivený pohled, který těkal mezi 4 dokonale realistickými figurínami žen. Všechny byly nahé. Jedna seděla v křesle s nohou přes nohu. Druhá ležela na břiše na posteli a špulila zadeček. Další dvě polehávali na koženém sofa.

“To jsou mé silikonové krásky. Můžeš si jednu z nich vybrat a ona ti splní, co budeš chtít,” mrkl na mě pan K. Pak mi jednu po druhé představil jménem. “Jsou to mé společnice. Jak víš, žiju sám a hodně pracuji. Ony jsou tu pro mne kdykoliv potřebuji. Chápeš, že?” 

Věděl jsem, že se takové panny na sex prodávají, ale nikdy jsem je neviděl naživo. Vypadaly tak reálně. Byly dokonalé. 

sbírka sex doll

Poprvé s pannou. Silikonovou …

Na večírku panovala příjemná a klidná atmosféra. Z reproduktorů hrála jazzová hudba, muži popíjeli vybrané pití a decentně oblečené hostesky uspokojovaly jejich chuťové buňky s vybranými lahůdkami. 

Alkohol mi pomalu stoupal do hlavy, a tak když do pokoje vešla sexy dívka jen ve spodním prádle a začala se na posteli svlékat, sedl jsem si do nejbližšího volného křesla a kochal se. Svlékla si prádlo a smyslně se hladila po celém těle. Muži utichli a se sklenkou v ruce pozorovali erotické divadlo.

Dívka se začala mazlit se silikonovou kráskou, která doteď nehybně ležela na posteli. Cítil jsem, jak se mi boulí kalhoty. Striptérka líbala pannu na prsou, hladila ji v rozkroku a třela si svůj vyholený klín o pevnou umělou prdelku. Vzrušující show vyvrcholila orgasmem striptérky. Jestli byl opravdový, mi bylo v tu chvíli úplně jedno. Myslel jsem jen na jediné. Zasunout svoje nadržené péro do panny s dokonalou postavou.

Panu K. zřejmě neušel můj žádostivý pohled a poslal za mnou jednu z hostesek. Ta mě vzala za ruku a odvedla úzkou  chodbou do malého pokoje. Zavřela za mnou s nepřítomným úsměvem dveře. V místnosti byla jen velká postel a prosklený sprchový kout obložený kamenem. Na posteli ležela nehybně umělá snědá kráska. Kůži měla čokoládovou, dlouhé tmavé vlasy, velká pevná prsa, zadeček kulatý a vyšpulený přesně tak, jak mám rád. 

sex s umělou černoškou sex doll

CHCI ČERNOŠKU

Shodil jsem ze sebe oblečení a vrhl se k ní na postel. Byla měkká a hebká. Roztáhl jsem jí nohy a už na nic nečekal. Lesbická show mého ptáka pořádně nabudila. Zasunul jsem. A znovu. Tak hluboko, jak jen to šlo. Kundičku měla krásně úzkou a úplně mě polapila. Rajcovalo mě, že si s ní mohu dělat cokoliv chci. 

Věděl jsem, že musím vyzkoušet její zadeček. Otočil jsem ji a pokrčil jí nohy tak, aby mi nastavila svou kulatou pevnou prdelku v celé své kráse. Zasunul jsem. Byl jsem bez sebe vzrušením. Držel jsem ji pevně za boky a narážel rychle, tvrdě a hluboko. Přál jsem si, aby to nikdy neskončilo, ale to už jsem do ní vypustil celou teplou dávku a odpadl na postel.

Nečekaný závěr večírku 

Hned jak se mi trochu zklidnil tep, zvedl jsem se a zamířil pod sprchu. Když jsem se otočil a nechal dopadat chladnou vodu na hlavu a záda, uviděl jsem v tmavém rohu pokoje drobný pohyb. V křesle tam seděl muž. Ruka mu spočívala v klíně, poklopec rozepnutý. Potichu vzrušeně oddychoval. Byl to pan K.

 

© Naughty Harbor