Jednou z mnoha možností, jak si zpestřit vaše chvilky se silikonovou pannou, je převlékání jí do různých sexy oblečků a spodního krajkového prádla. V kombinaci se změnou paruky, tak můžete mít v posteli jeden večer svůdnou sexy cosplay a další pak nevinnou zdravotní sestřičku, která vyléčí všechny vaše “bolístky”. 

I v tomto případě je však nutno myslet na to, že péče o toto příslušenství je velmi zásadní. Pokud se budete držet pár našich základních rad, můžete se vyhnout nežádoucímu obarvení pokožky vaší sex doll nebo poškození materiálu pomocí silně utaženého spodního prádla.

V základní výbavě každé sex doll bývá většinou pouze lehký saténový župánek bílé barvy. Proč zrovna bílé? Odpověď je jednoduchá. Bílá barva nemá schopnost obarvit povrch silikonové nebo TPE panny. Sami výrobci se snaží co nejvíce eliminovat možnost poškození jejich výrobků méně zkušenými uživateli a vyhnout se tak následným reklamacím. 

Prvotní ošetření prádla je velmi zásadní

  1. Bílé prádlo nebarví stačí tedy jen základní péče, přeprání běžným způsobem.
  2. Barevné prádlo způsobuje nežádoucí barvení povrchu sex doll u barevného spodního prádla buďte velmi obezřetní. Díky reakci barev je nutno jakékoliv oblečení před jeho použitím vhodným způsobem ošetřit.

POZOR, NEUTAHOVAT! Oblečky a spodní prádlo by mělo být na těle panny lehce volné. Pokud byste vystavili pokožku déletrvajícímu tlaku v podobě například velmi utažené podprsenky či pásku, může dojít k deformaci až poškození materiálu, ze kterého je pokožka panny vyrobená.

Správná péče o oblečení sex doll

Oblečení před jeho prvním použitím namočte do roztoku teplé vody smíchané s bílým octem (možností je i jej vložit do octa čistého, maximálně však na 10 min)

Oba tyto způsoby prvotního ošetření barvy zafixují a ony pak nemají tendenci pouštět. Prádlo vyjměte a minimálně 2 x ho přeperte v čisté vodě. 

Další možností je použití soli

Do praní přidáte 1/2 šálku soli. Sůl pomáhá zafixovat barvu a zabraňuje jejímu uvolňování během praní. Pokud máte velmi barevné prádlo, můžete použít až 1 šálek soli.

Použití studené vody? 

Ano, i to je jedna z variant, jak zafixovat barvy a zabránit tak tomu, aby následně obarvily vaši sex doll. Pokud máte velmi barevné prádlo, perte ho vždy ve studené vodě. Teplá voda může způsobit uvolňování barvy.

Použití speciálního prostředku

Na trhu jsou dostupné speciální prostředky, které pomáhají zafixovat barvu a zabraňují jejímu uvolňování během praní. Tyto prostředky jsou obvykle označeny jako “barevná fixace” nebo “barevná ochrana”.

Využít můžete také ve zředěné formě Savo na batikování. Zde je ovšem nutno dodržovat velmi striktně konkrétní postup

Nejprve je nutné oblečení vyprat a vyžehlit, aby nedošlo k nerovnoměrnému obarvení. Poté byste jej měli napnout a vypodložit nesavým materiálem. Tam, kde chcete zabránit odbarvení, byste měli textil důkladně zakrýt. Roztok Sava jemně rozprašujte na látku a vyčkejte asi 10 minut, dokud nebude textil suchý. Poté byste měli látku vymáchat ve studené vodě a vyprat běžným způsobem.

POZOR: Při práci s Savem na batikování je nutné používat ochranné pomůcky, jako jsou gumové rukavice a oblečení, které můžete zničit. Savo je nebezpečná chemikálie a žíravina, proto je nutné si na něj dát pozor.

Oblečky nakupujte z ověřených e-shopů či kamenných prodejen

Při výběru oblečků či spodního prádla určitě nepodceňte také zdroj, ze kterého si je budete vybírat a následně objednávat. Je nám jasné, že nikomu se za tyto doplňky nechtějí utrácet tisíce a že toto je jedna z věcí, na kterých chce každý co nejvíce ušetřit. 

Pokud ovšem chcete, aby oblečení na vaší sex doll neudělalo víc škody než užitku a také nějakou dobu vydrželo, doporučujeme objednávat si je z prověřených on-line obchodů či kamenných poboček, kde si zboží můžete i osahat. 

Zvolit můžete samozřejmě také možnosti objednat si je z AliExpressu a dalších obdobných zahraničních webů. Tam vám ale nikdo bohužel nezaručí jejich kvalitu a že informace uvedená na štítku týkající se právě péče o ně, je pravdivá.

NAUGHTY TIP: Vybírat můžete ze široké nabídky oblečků pro vaši sex doll přímo na našich stránkách, kde vám rádi poskytneme konkrétní informace, týkající se péče právě o tyto oblečky a konkrétní materiály.

 

© Naughty Harbor