Sex dolls jsou dostupné ve dvou hlavních materiálech: TPE (termoplastické elastomery) a silikon. Materiál TPE, používaný pro imitaci kůže sex dolls, je bezpečný, netoxický a nevydává žádné chemické pachy.

TPE dolls jsou hypoalergenní a bezpečné pro použití. Neobsahují ftaláty ani latex. Vyznačují se vysokou mírou realismu a jsou velmi příjemné a měkké na dotek. Zjistěte, jak o ně správně pečovat tak, aby vám vydržely dlouho v perfektním stavu.

Při péči o TPE realistické panny je důležité dodržovat několik zásad

Údržba TPE panen je klíčová, protože TPE je poréznější materiál než silikon, což znamená, že absorbuje více vlhkosti a je náchylnější k poškození nesprávnou péčí.

Nicméně díky pravidelné a správné péčí lze TPE doll udržet po dlouhou dobu v bezvadném stavu, minimalizovat riziko jejího poškození a vychutnávat si naplno její intimní služby.

  1. Použití pudru: Pravidelně pannu pudrujte, abyste zajistili, že její povrch zůstane hladký a jemný. Doporučuje se provádět kontroly každý měsíc, ale v případě častého používání je vhodné pudrování opakovat častěji.
  2. Odstranění vlhkosti: Po každém použití panenku důkladně osušte, přičemž zvláštní pozornost věnujte odstranění vlhkosti z vnitřních částí. Přebytečná vlhkost může proniknout do materiálu a způsobit jeho poškození nebo vznik plísní.
  3. Při delším skladování produktů z TPE může dojít k uvolňování oleje na jejich povrchu. To je normální jev způsobený přítomností oleje ve složení materiálu. Olejové skvrny lze snadno odstranit setřením povrchu pomocí ručníku z mikrovlákna.
  4. Dlouhodobé ohýbání kloubů může vést k vzniku záhybů na kůži. Aby se předešlo trvalému poškození, je vhodné udržovat pannu ve výchozí pozici, ve které byla dodána, což minimalizuje zatížení kloubů.
  5. Oblékání panenek: Při oblékání panenky používejte pudr k zabránění lepení látky na pokožku. Vyhněte se přílišnému ohýbání končetin a opatrně nakládejte s oblečením s ostrými prvky, aby nedošlo k poškození povrchu.
  6. Nepřekračujte doporučený rozsah pohybu končetin, aby nedošlo k poškození materiálu.
  7. Používejte lubrikanty na vodní bázi: Snadno čistí a jsou kompatibilní s TPE materiálem.

Jak na skladování TPE sex doll?

  • Vyhněte se dlouhodobému vystavení TPE doll slunečnímu záření, vlhkosti a prachu.
  • Udržujte pannu v suchém a teplotně stabilním prostředí.
  • Zamezte přímému kontaktu s materiály, které mohou přenášet barvu na TPE kůži (oblečení, sedačka, barevné deky)

Základní čištění TPE panny

Začněte namočením houbičky nebo ručníku ve vlažné vodě a jemně otřete povrch panenky. Případně opláchněte kůži vlažnou vodou. Při sprchování se vyhněte mokření hlavy (tu čistěte zvlášť) a použijte vanu pro bezpečnější oplachování.

Při odstraňování nečistot nebo skvrn z kůže použijte vlažnou mýdlovou vodu a vyhněte se silnému tření. Při čištění nepoužívejte sílu, aby nedošlo k poškození kůže.

Vyhýbejte se použití agresivních čisticích prostředků. V případě skvrn použijte speciální přípravek na odstraňování skvrn z TPE materiálu.

Pro čištění nebo sušení preferujte sušení na vzduchu nebo měkkým ručníkem. Pozor! Při sušení panenky nikdy nepoužívejte fény, neboť intenzivní teplý vzduch může materiál TPE poškodit.

Po úplném zaschnutí povrchu aplikujte na povrch panny pudr pomocí štětce, což pomůže udržet její kůži jemnou a hladkou.

Čištění otvorů

1. Začněte použitím klystýru s vlažnou vodou, abyste odstranili lubrikační gel a jiné nečistoty.
2. Pak použijte dezinfekční sprej a nechte působit.
3. Otvory jemně osušte suchým hadříkem a nechte je přirozeně vyschnout.
4. Tento postup opakujte, dokud nebudou otvory úplně čisté.

Při péči o TPE pannu nepoužívejte

Bělidlo a alkohol: Je příliš agresivní pro TPE materiál, znehodnocuje ho a poškozuje vzhled panny.
Mýdlo na nádobí: Tento typ mýdla je příliš silný pro odstranění skvrn z TPE dolls, protože je určen pro boj proti skvrnám od jídla.
Vroucí vodu: Ačkoli je teplá voda vhodná, extrémní teploty škodí TPE materiálu.
Lubrikanty na bázi oleje: Špatně se čistí a mohou s TPE materiálem reagovat negativně, což vede k poškození.

TPE dolls jsou vyhledávané pro svou realističnost a příjemný materiál. Přestože vyžadují pečlivou údržbu, s pravidelnou péčí a správným zacházením mohou dlouho vydržet ve skvělém stavu a dělat vám radost během společných intimních her naplněný vzrušením.

 

© Naughty Harbor