Značka AXB Doll vyrábí TPE i silikonové panny

Tato značka vyrábí realistické panny všech výšek – včetně mini sex dolls a blízce kooperuje se značkou Zelex, se kterou sdílí stejnou nabídku konfigurací na míru. Mnoho sex dolls z jejich nabídky je inspirováno anime vzhledem a tak si milovníci štíhlých krásek s velkýma očima a plachým pohledem přijdou na své.

Při koupi AXB Doll panen si můžete vybírat nejen z klasických konfigurací v podobě barvy očí, dámských paruk či nehtů, ale i z těch méně obvyklých jako jsou: panenská blána, prémiová kostra v prstech na rukou, pihy, implantované obočí či opálení bikiny. Prsa mají všechny TPE i silikonové panny defaultně luxusní gelová.

Angel Kiss zaměřená na silikonové panny je dceřinou značkou WM doll

Celosvětově oblíbená značka WM doll se v roce 2022 rozhodla oddělit výrobu panen z TPE a silikonu a všechny silikonové panny jsou nyní prodávány pod Angel Kiss. Tato nová značka se specializuje na silicone sex dolls, které mají do nejmenších detailů propracovanou každou část těla a obličeje, včetně make-upu.

Všechny panny mají v základní verzi luxusní gelová prsa, prémiovou kostru v prstech na rukou, nohy s možností stání, implantované obočí a řasy.  Jelikož se jedná o podznačku WM doll, která se pyšní velmi širokou nabídkou konfigurací, můžete si i v případě Angel Kiss vybírat z mnoha možností, jak svou vysněnou krásku ze silikonu upravit.

 

© Naughty Harbor