Nastal čas, kdy vaše realistický panna zestárla,  dosloužila, nebo potřebujete udělat místo pro novou krásku? Poradíme vám, jak se starou sex doll naložit, jak ji zrecyklovat, nebo kam ji poslat dál. 

Možností, jak se jí s úctou a s ohledem na šetrnost k životnímu prostředí je několik. Prozkoumejte je, než se rozhodnete pannu jen tak vyhodit do popelnice – to je totiž až ta poslední a vůbec nejhorší varianta.

Sex doll, která dosloužila, nevyhazujte

Vyhněte se tomu, že pannu jednoduše vyhodíte do kontejneru (nebo nedej bože do řeky). Jednak můžete někomu způsobit šok, když objeví “mrtvolu”, jednak to není vůbec, ale vůbec! šetrný krok s ohledem na životní prostředí.

Rovněž nápad spálit pannu, která je v podstatě velkým kusem plastu na kovové kostře, rovnou zavrhněte. Spalování plastů (i když mají lidskou podobu) je neekologické a nese s sebou velké riziko poškození vašeho zdraví, životního prostředí i právního postihu.

Napadlo vás sex doll pohřbít? Pro opravdové romantiky z Japonska je to jediná možná volba, ale my ji nedoporučujeme. Nechcete přece, aby na vás zvědavá sousedka zavolala policii jako na sériového vraha. A ekologická tato varianta také není. A planetu máme zatím jen jednu.

► Víte, že erotické pomůcky jsou celosvětově jednou z nejméně recyklovaných komodit? Znepokojivé je to hlavně u těch elektronických, které obsahují baterie.

Nejlepší možností, jak se zbavit erotické panny, kterou už nepotřebujete, je recyklace.

Přímá recyklace sex dolls

Pokud se chcete panny rychle a bez zbytečného zařizování zbavit, nebo je-li hodně poničená, kontaktujte místní zařízení pro nakládání s odpady (sběrný dvůr) a řekněte, že potřebujete zlikvidovat figurínu z kovu a plastu (TPE či silikonu). Nemusíte hned říkat, že je to sexuální panna, že? Pannu můžete demontovat, pro snazší převoz. Navíc rozložená nepůsobí tak lidsky a “eroticky”.

Zagooglujte a podívejte se, zda ve vašem okolí nesídlí firma zabývající se přímo recyklací silikonových předmětů. Můžete za svou pannu dostat i nějakou finanční kompenzaci a získáte navíc dobrý pocit, že se recykluje do podoby nových předmětů.

Naughty tip: Mrkněte na web www.kamsnim.cz, který je zaměřen na recyklaci. Sex doll nemají sice ve slovníku, ale když zadáte slovo vibrátor, ukáže se vám na mapě mnoho míst, kam můžete potenciálně odložit i vaši starou šukací pannu.

Starou sex doll můžete prodat nebo darovat

Sex doll, pro kterou už doma nemáte místo, ale stále je v dobrém stavu, můžete jednoduše nabídnout k prodeji. Věřte tomu nebo ne, ale existuje značné množství lidí, kteří hledají použité sexuální panny. 

Pokud chcete chránit své soukromí, vytvořte si anonymní profil. Pannu poctivě umyjte, dezinfikujte, načančejte a hezky nafoťte. Věnujte několik minut obsáhlému popisu – nejen parametrů (výška, váha), ale můžete připojit i příběh, výhody sex dolls, zkrátka cokoliv, co ostatní zaujme.

Naughty tip: Pomůžeme vám s prodejem nepotřebné sex doll. Kontaktujte nás. Nabízíme jak možnost výkupu sex dolls, tak komisní prodej v našem online bazaru, kde nabízíme inzerci zdarma a v případě prodeje si účtujeme 15 % z prodejní ceny. Další možností prodeje je celosvětová platforma www.dollforum.com, kde můžete zdarma v sekci Market svou starou sex doll nabídnout.

Udělejte dobrý skutek

Jestliže nelpíte na finanční kompenzaci, ale chcete mít dobrý pocit z toho, že silikonové panna ještě někomu poslouží, darujte ji. Je mnoho lidí, kteří na koupi této sofistikované erotické pomůcky nemají finance a možnost získat ji, byť použitou, velice uvítají. Nebo ji ocení z mnoha jiných důvodů – například jako umělecký objekt.

Tipy na místa oblasti, kde vaší vysloužilou sex doll ocení

  • Taneční kluby: Oslovte majitele některého tanečního nebo nočního klubu a zjistěte, zda nehledá na oživení prostoru a zábavy realistickou pannu. 
  • Umělci: Porozhlédněte se po umělecké scéně ve svém okolí, nasdílejte nabídku prodeje realistické panny na umělecky zaměřené FB stránky. Umělci často vytvářejí nové věci ze starých a vaší panně mohou vdechnou zcela nový život, tak, jak by vás ani ve snu nenapadlo.
  • Fotografové: Starou panu ocení ji nejen jako figurínu na šaty, ale i jako nový kreativní podnět pro novou tvorbu. Stačí oslovit fotografy, kteří se věnují produktové fotografii nebo volné tvorbě, a učinit jim nabídku, která se neodmítá. 
  • Módní návrháři: Sex doll je daleko realističtější než módní figurína. To ocení lecjaký módní návrhář a tvůrce. Za pokus to stojí.

 

© Naughty Harbor