Současným trendem ve světě realistických panen je dosáhnout co nejreálnějšího vzhledu sex dolls. Jak se říká o jídle – jíme hlavně očima. A u šukacích panen platí tato věta v přeneseném slova smyslu dvojnásob. Jak se z prvních gumových panen staly luxusní erotické pomůcky, které jsou na první i druhý pohled k nerozeznání od živých žen? Zjistěte, co konkrétně má vliv na jejich ultra realističnost.

Látky, guma, silikon

Sex dolls, společně s dalšími erotickými hračkami, mají svůj původ v dávné minulosti. Nejde o vymoženosti jen 20. nebo 21. století. V těchto obdobích jejich vývoj pokračoval a docházelo k mnoha vylepšením. Historie sexuálních panen nicméně sahá až do 17. století, kdy je stvořili holandští námořníci, kteří na svých cestách chtěli zahnat pocit osamělosti a sexuální vyprahlosti.

Bude to znít možná šíleně, ale tenkrát jim stačilo pannu vytvořit pouze z různých spletí látek a polštářů. Šlo především o naplnění jejich osobních potřeb, to jestli šukací panna vypadá více nebo méně jako žena, šlo stranou. Nicméně díky tomu, že je využívali především námořníci, kteří se plavili po moři do různých koutů světa, se dostali až do Japonska, kde došlo k jejich dalšímu vývoji – jak ve vzhledu, tak v používání různých druhů materiálů.

K velkému posunu v realističnosti sex dolls dochází ve 20. století, kdy byly již vyráběny komerční šukací panny z gumy, plastu a vinylu – a byly to hlavně nafukovací panny. Realističnost těchto panen byla opět na vedlejší koleji, funkčnost byla také značně omezená, ale ve výsledku to, co od ní majitel primárně očekával (sexuální uspokojení), to dostal.

Ke konci 20. století se však výrobci těchto specifických erotických pomůcek zaměřili nejen na použití vhodných materiálů, funkcí, ale především na co nejrealističtější vzhled panen, pro které se kromě názvu sex dolls vžily i názvy: love dolls, real dolls či silicone wifes.

Parametr realističnosti a potenciál silikonu

ultra reálné sex dolls naughtyharbor.cz

Jedním z hlavních důvodů, proč si pořídit erotickou pomůcku v podobě sex doll, je právě její podoba s reálnou osobou, a to nejen výkonem a reálnými pohyby, ale především vzhledem. 

Každá z profesionálních značek se snaží jak o technologický rozvoj, tak o to, aby realistické panny co nejvíce svým vzhledem evokovali vzhled skutečné živé ženy. TOP realistické panny jsou novým fenoménem, který je přirozeným mezikrokem ve vývoji dokonalých sexbotů s umělou inteligencí. 

Mnoho let byl, především kvůli ceně, kladen důraz hlavně na sex dolls vyráběné z TPE materiálu. Někteří z výrobců, jako například Sino doll, se však rozhodli jít opačnou cestou – z jednoho prostého důvodu – nabídnout svým zákazníkům jen to nejlepší. Právě tato značka patří mezi průkopníky výroby realistických panen ze silikonu. Právě tento materiál umožňuje propracování vzhledu do nejmenších detailů.

Díky stále většímu tlaku na kvalitu zpracování sex dolls, i přes to, že cena je vyšší, se začali objevovat další výrobci – Gynoid, Zelex, Future doll nebo Starpery –, kteří se rozhodli primárně zaměřit na vývoj a výrobu TOP realistických panen ze silikonu.

Trend realističnosti začíná být tak silným a konkurenceschopným, že se postupně začínají přidávat další větší výrobci sex dolls – WM Doll, Irontech doll nebo Piper doll.

Cíl? Co největší realističnost sex dolls

Jak se snaží výrobci dosáhnout toho, aby právě jejich sex doll byla ta nejrealističtější? Možností je v současné chvíli obrovské množství. Přes volbu vhodného materiálu, ze kterého je vyrobena, až po různé druhy konfigurací.

Materiál 

V současné chvíli se sex dolls vyrábí především z TPE nebo silikonu. Přestože kvalita TPE je už na takové úrovni, že šukací silikonové panny vyrobené právě z něj, mohou být také velmi realistické, pořád si u něj nemohou výrobci dovolit takovou míru detailního propracování jako u silikonu. Pomocí silikonu mohou být vytvořeny takové detaily jako je přirozeně strukturovaná kůže, pihy nebo viditelné žilky po celém těle.

Naughty tip: Kompromisem mezi cenou a vzhledem panny může být i volba varianty, kdy je tělo sex doll vyrobeno z TPE, ale její hlava je ze silikonu. Realistický vzhled totiž umocňují především detaily zpracování obličeje. Drobnou nevýhodou může být lehce viditelný přechod mezi krkem a hlavou, a to právě díky dvěma různým druhům materiálům. Tuto variantu sex dolls v současné chvíli nabízí značky jako WM doll, AF Doll, Starpery nebo ILDoll

top realistická panna mia naughtyharbor.cz

Sportovkyně Mia

Konfigurace posouvající vzhled sex dolls na novou úroveň

Další možností, aby sex doll byla co nejrealističtější a naplnila vaše vysněné představy, je volba různých druhů konfigurací přinášejících jí reálnější podobu s živou ženou.

Implantované vlasy

Velké množství značek již v současné chvíli nabízí možnost si objednat sex doll s implantovanými vlasy. Nemusíte tak řešit komplikovanější a opakované sundávání a nandávání paruky, ale hlavně – díky implantovaným vlasům sex doll vypadá reálněji.

Implantované obočí

Jedna z novějších konfigurací, pouze u vybraných značek, nabízí možnost implantovaného obočí. To bývá napevno “všito” do obličeje sex doll a opět tak umocňuje dojem z realistického vzhledu.

Pihy

U silikonových panen je jednou z velmi přitažlivých a realistických konfigurací možnost si vybrat, aby sex doll měla na obličeji sexy pihy. Pokud jste milovníkem žen a dívek, které mají obličej posetý roztomilými pihami, využijte této speciální konfigurace.

Žíly

Věděli jste, že sex doll může mít na těle i přirozeně viditelné žíly? Ty mohou být na různých částech těla, od prsou až po nohy. 

Jazyk

Drobnost, která by vás možná ani nenapadla. Nicméně i ta může mít vliv celkový zážitek a pocit ze sex doll. Pokud máte rádi líbání a kvalitní orální sex, pak využijte této konfigurace. Možná to bude překvapivé, ale právě možnost jazyku v ústní dutině panny patří mezi velmi oblíbené. Všechny sex dolls bývají totiž v základní verzi dodávány bez jazyku.

Opálené bikiny

Poměrně neobvyklá konfigurace, že? Možná si říkáte, proč by někdo něco takového vlastně chtěl? Pokud ale patříte mezi milovníky opálených žen, pak můžete využít této, realističnost podtrhující, možnosti. 

Premium kostra v prstech na rukou

Tato speciální kostra v prstech na rukou sex doll umožňuje, aby se prsty ohýbaly v místech, kde by za normálních okolností u živé ženy byly klouby. Můžete tak prsty nastavit do libovolné, reálně vypadající, polohy.

Konfigurace, díky kterým je erotický zážitek se sex dolls ještě reálnější

Vzhled sex doll je určitě tím prvním, co vás upoutá, nicméně od ní nečekáte jen realistický vzhled, ale také funkce, které se co nejvíce přiblíží schopnostem skutečné ženy.

Typ prsou

Přejete si, aby vaše sex doll měla co nejrealističtější prsa, která rádi hladíte a mazlíte se s nimi? Pak doporučujeme vybrat si ta gelová. Právě tento druh nejvíce připomíná prsa živé krásky, jak na pohled, tak hlavně na dotek.

Gelový zadek

Patříte mezi “dolňáky”,chcete si pořádně plácnout a užít si plného pevného zadečku hezkého tvaru, který je přirozeně třese? Pak existuje tato konfigurace, která je možná pouze u sex dolls vyrobených ze silikonu.

Měkká vnitřní stehna

Pokud toužíte po tom, aby vaše sex doll byla velmi realistická i v oblasti vnitřní strany stehen, kam moc rád zajíždíte a dráždíte ji? Pak například u značky Sino-doll tyto partie může mít měkčí a přirozeně se třesoucí.

Struktura vagíny

Konfigurace, díky níž máte možnost prožít svůj sexuální zážitek se sex doll ještě na vyšší úrovni. Můžete si vybrat přesně takovou strukturu vagíny, která vám bude nejvíce vyhovovat – lákat vás. Pokud zároveň zvolíte i vagínu vyndavací, můžete mít doma v šuplíku rozsáhlou sbírku různě strukturovaných vagín. Vaše šukací panna se vám díky nim jen tak neomrzí.

real vagina naughtyharbor.cz

Lubrikovaná vagína

V současné chvíli tuto speciální konfiguraci nabízí značka WM Doll. Princip je velmi jednoduchý. U většiny sex dolls je potřeba využívat lubrikačního gelu, aby došlo ke zvlhčení dutin. U tohoto typu vagíny to ale není nutné. Stačí pouze pár kapek vody a dojde ke samozvlhčení TPE materiálu ve vagíně sex doll.

Panenská blána

Pokud vás láká s vaší sex doll zažít společné poprvé, existuje možnost si i u vybraných značek vybrat poměrně zajímavou jednorázovou konfiguraci panenské blány, díky níž o tento neobyčejný zážitek nepřijdete a dosyta si užijete své prvenství.

Vyhřívací systém

Na celkový prožitek ze sexu má vliv i teplota těla sex doll. Pořád jde o neživou věc a při sexuálním styku pro vás může být mnohem víc příjemnější, pokud bude její tělo vyhřáté na přirozenou teplotu lidského těla. Vyhřívací systém je schopen během 20 minut pannu vyhřát na příjemných 36 stupňů. Tím se zážitek s vaší sexuální společnicí stává ještě realističtějším.

Zvukový systém 

Vzrušuje vás během sexuálních hrátek, když partnerka sténá, vzdychá a dává vám tak najevo, jak se jí to s vámi líbí či že se blíží její orgasmus? I to může umět vaše sex doll. Výrobci pochopili, že vzdychání je jeden ze zásadních aspektů, který má pozitivní vliv na celkový prožitek. A právě zvukový systém patří mezi jednu z nejoblíbenějších konfigurací.

Robotické konfigurace a umělá inteligence

Představa robotické ženy už není jen pohádkou budoucnosti. Můžete si už nyní díky robotickým konfiguracím užít velmi intenzivní milování, při kterém sex doll nebude jen nehnutě ležet, ale bude například rytmicky přirážet při klasickém, análním či orálním sexu, nebo bude schopna jednoduché komunikace.

Výrobci již několik let nepracují jen na realistickém vzhledu sex dolls, ale také na jejich schopnostech, které je přiblíží živým lidem. Nejvyvinutější sex roboti jsou v současnosti schopni velmi jednoduché, základní komunikace s prvky AI. Co se týče reálného napodobení mimiky a pohybů těla, je před inženýry a vývojáři v oblasti sex robotů ještě velký kus práce.

Tip Naughty Harbor – ty nejrealističtější z realistických panen 

Brunetka Sandra 

Pokud toužíte po něčem speciálním a výjimečném, pak doporučujeme vybrat si tuto sex doll z dílny značky Zelex. V současné chvíli patří mezi jednu z nejvíce TOP realistických panen na trhu. Je vyrobena ze silikonu a její tvář působí naprosto realisticky díky pihám, žilkám, implantovaným vlasům i obočí. Její kůže je velmi příjemná na dotek a velmi dobře se o ni pečuje. Jde o jedinečnou sex doll, která čeká jen na to, až se stane věrnou společnicí ve vašem společném světě plném erotiky a sexu. Chtěl bys ji menší a levnější? V rámci série 130 cm S ji můžeš mít ve zmenšené verzi.

ultra real sex doll naughtyharbor.cz

 

Asiatka Erika

Lákají vás exotické krásky? Asiatka Erika se narodila v dílně značky Sino doll a je vyrobena z toho nejkvalitnějšího silikonu. Na první pohled vypadá jako naprosto reálná živá žena se všemi benefity. Nabízí velké množství konfigurací, které u jiných sex dolls nenajdete. Díky nimž bude pocit realističnosti při vašich společných chvílích ještě intenzivnější.

ultra reálná panna erika naughtyharbor.cz

 

Něžná Rachel

Rachel je nádhernou kráskou pocházející z dílny značky Starpery. Její krásné tělo je vyrobeno z TPE a hlava ze silikonu. Pokud byste ale měl zájem mít ji celou silikonovou, i tuto možnost výrobce nabízí. Zpracování jejího obličeje je velmi detailní. I když vypadá jako neviňátko, opak je pravdou. Umí být vášnivá i divoká, svůdná i milující. Svým ultrarealistickým vzhledem je naprosto jedinečná a originální.

ultra reálná sex doll rachel naughtyharbor.cz

© Naughty Harbor