Konec roku se vždy váže s určitým bilancováním a zhodnocením toho, co se nám podařilo, ale zároveň už se přemýšlí nad tím, co naplánovat a čím překvapit další rok. Jedno je jisté – Naughty Harbor se snaží nabízet stále kvalitnější služby a v mnoha ohledech bořit společenská tabu.

Rok 2022 byl pro Naughty Harbor rozhodně turbulentním. Snažili jsem se zákazníkům přinášet neustále nové produkty a služby, ty stávající zdokonalovat – ať už šlo o e-shop nebo erotický privát se sex dolls. Zjistěte, jaký byl rok 2022 s Naughty Harbor a “ochutnejte” novinky chystané na ten nadcházející.

Erotický podnik se silikonovými pannami

podnik 2022 naughytharbor.cz

Privát Naughty Harbor, který se nachází v centru Prahy, byl tento rok velmi navštěvovaný a jsme rádi, že jeho obliba a návštěvnost neustále roste. Proto jsme se snažili pro naše stálé, ale i nové zákazníky, vytvořit ještě příjemnější prostředí a stále zdokonalovat náš proklientský přístup v mnoha oblastech. Neustále přinášíme invence a vychytávky, díky nimž je pro vás čas strávený ve společnosti okouzlujících sex dolls nezapomenutelným, plným vzrušení, zábavy i relaxace.

Letošní novinky v podniku

  • Nové velkoplošné TV na každém pokoji: Zážitek s realistickou pannou samozřejmě umocňuje i pornografie. Díky novým moderním televizorům s možností připojení na wi-fi vám bude dostupný jak přístup na internet, tak si budete moci vybrat již z několika různých videí uložených na místní TV. To vše v TOP kvalitě s kvalitním rozlišením.
  • Interaktivní VR relaxace: Virtuální relaxace je opravdu originální a vyjímečný erotický zážitek, který vám Naughty Harbor umíme nabídnout. Jde o spojení absolutní relaxace a erotického uvolnění. Užijte si našeho masážního křesla, nasaďte si headset pro VR a high-tech automatický masturbátor a užijte si naprosto speciální chvíle.
  • Úplná výměna sex dolls:  Rok 2022 se nesl v postupné a kompletní výměně všech našich realistických panen. Vyslyšeli jsme tužeb a přání našich klientů a přinesli jsme jim záplavu nových a neokoukaných krásek.
  • 1. ultra realistická panna Sandra: Nejúspěšnější novinkou u zákazníků podniku se stala bezkonkurenčně 1. ultra realistická panna Sandra. Právě ultra realistické panny jsou v současnosti velmi žádanými a jejich popularita stoupá. Když se na tuto volbu podíváme zpětně – rozhodně nelitujeme. I proto jsme ještě ke konci tohoto roku pořídili další velmi vydařenou krásku, a to ultra realistickou silikonovou pannu brunetku Sahari

  • Nové exotické krásky s čokoládovou pokožkou: Nejčerstvější a vpodstatě horkou novinkou je nyní v prosinci pořízení dvou černošek. Exotika začíná být mezi našimi zákazníky velmi žádaná a proto jsme se i v tom směru rozhodli původní panny nahradit a pořídit nové. Věříme, že tento krok oceníte a budete mile překvapeni tím,  kdo na vás bude čekat za zavřenými dveřmi.
  • Každý měsíc zajímavé akce: Tento rok jsme vás pravidelně zásobovali různými zajímavými akcemi – od kola štěstí přes akci návštěva 1 + 1, zapůjčení vybraného oblečku ZDARMA či dárek v podobě 30 minut k návštěvě navíc. Snažíme se našim stálým i novým zákazníkům dávat neustále něco navíc, abychom jim ukázali, jak si jich vážíme a jak moc jsme rádi, že nám jsou i v této těžké době věrní. 

Na co se můžete těšit v roce 2023

  1. Rok 2023 pro nás bude rozhodně další výzvou. Plány nemáme totiž vůbec malé. Jedním z nich je dokončení showroomu se skladovými pannami, kde si budete moci sex dolls reálně prohlédnout, osahat, vybrat si tu pravou a zároveň si ji hned koupit a odvézt domů. Navíc se budeme snažit naši skladovou zásobu neustále navyšovat – až na desítky kusů tak, aby si vybral naprosto každý.
  2. Další novinkou rozhodně bude to, že nová sexuální panna se bude pořizovat každé 3 měsíce, a to dle výsledku dotazníku našich zákazníků. Ten díky jejich oblíbenosti bude zaměřen na ultra realistické panny. Máte se tedy opravdu na co těšit a hlavně – vy budete těmi hlavními, podle nichž se bude výběr sex dolls v Naughty Harbor točit. 
  3. Zapomínat nebudeme ani na různé slevové akce (50 % a dokonce i 100 %).  
  4. V plánu máme i pořízení většího množství sexy oblečků přímo do podniku.

E-shop se sex dolls

Ruku v ruce společně s privátem Naughty Harbor jde i náš moderní e-shop s TPE a silikonovými pannami, kde se snažíme přicházet s mnoha novinkami a snažíme se nabídnout vždy něco navíc. Naší odměnou jsou spokojení zákazníci, kteří se rádi vrací – ať jde o nákup příslušenství, nové sex doll nebo návštěva našeho blogu, kde vám každý měsíc přinášíme mnoho zajímavých článků a aktuální informací ze světa realistických panen.

Letošní novinky na e-shopu

  • Nové značky: Přidali jsme velké množství nových značek, které jsou něčím zajímavé, výjimečné a mohli by se vám líbit. S málem se rozhodně nespokojíme.
  • Aktualizace stávajících značek: V rámci stávajících značek jsme se snažili o pravidelnou aktualizaci a hlídání novinek, se kterými přišli na trh tak, abychom vás s nimi včas seznámili.
  • Nové konfigurace: Výrobci stále přichází s novinkami, které produkt vylepšují. Mezi ty nejpřevratnější v roce 2022 patřila nejspíše konfigurace simulace dýchání od WM Doll a YL doll, pohyblivá čelist u vybraných Zelex a WM doll panen, dále stahovací elektrická vagína, která přináší interaktivní vaginální sex.
  • Akce značky: Nová kategorie na webu, kde informujeme o probíhajících akcích výrobců. Typicky jde o konfigurace zdarma, druhou hlavu zdarma, atp.
  • Akce na webu: Každý týden posíláme e-mailem akce a speciální slevy pro naše zákazníky.
  • Support zákazníků: Proklientský přístup je to, na čem chceme stavět a zároveň si myslíme, že v tomto oboru to je opravdu nutnost. Od toho jsme tu právě pro vás. Ptát se nás můžete na cokoliv. 
  • Velké rozšíření skladu v ČR: Těší nás, že jsme mohli rozšířit nabídku sex dolls skladem v ČR i to, že mnozí výrobci rozšiřují jejich evropské sklady. Cíl je jasný. Lepší dostupnost zboží zákazníkům.

E-shop Naughty Harbor v roce 2023

Plán pro online obchod se silikonovými a TPE pannami na příští rok je celkem jednoduchý. Pokračovat v tom, co se nám podařilo nastavit v roce 2022 a všechny oblasti ještě více zdokonalovat. Zároveň chceme komunikovat se svými zákazníky. Znát jejich potřeby a touhy, rozumět tomu, co od nás očekávají. Proto se nebojte nám napsat nebo zavolat, a pokud máte tipy jak na nové značky nebo nějaká další vylepšení, sem s nimi.

Už teď se těšíme na to, jaký bude rok 2023 ve společnosti vás a stále dokonalejších realistických panen.

 

© Naughty Harbor