Víte, jak to mají rádi muži? Někteří mají raději, když je žena v klíně upravená, jiní ne. Trendy v úpravách se přirození mění. Poslední dobou se hodně mluví o přirozeném růstu chloupků bez úpravy. Mají jej opravdu muži nejraději nebo si už zvykli na hladce oholení klín?

Mužský vkus je v tomto ohledu velmi individuální. Někteří chlapi mají rádi ženu úplně vyholenou, jiní  preferují upravenou čárku nebo trojúhelníček, a další mají rádi přírodní vzhled. A jak se holíte vy? Úplně dohladka nebo si chloupky tvarujete? Úpravu klína si ponechte takovou, jaká vyhovuje vám. Muži se lehce přizpůsobí. Většinou.

Velká éra vyholování

holení ženského klína naughty harbor

O své ochlupení dámy pečují již po celá tisíciletí, ale ta opravdová éra vyholování ženského klína nastala až ve 20. století. O upraveně vypadající klíny se zasloužil zejména příchod bezpečných žiletek. Ty v roce 1903 představila firma Gillete. Podpořila to i móda odvážných modelů bikin, které byly poprvé uvedeny na pařížské módní přehlídce v roce 1946. K malým kouskům oblečení se chloupky prostě nehodily.

 

  • Trojúhelník 

Můžete volit různé velikosti trojúhelníku, od velkého klínku až po maličký, který jako by byl jen pouhým hrotem šípu ukazujícím mužům směr k místům rozkoše. Poměr délek stran trojúhelníku je tedy na vás. Nejlépe vypadá, když je souměrný.

  • Knírek 

Při tomto stylu holení se ponechá nevyholený obdélník na Venušině pahorku těsně nad klitorisem. Často se tvaru obdélníku také říká Chaplinův knírek. Ponechané ochlupení dělá ženu ženou a v mnoha mužích vzbuzuje pocit vzrušení. 

  • Srdce

Srdíčko není úplně jednoduchý tvar, který se dá vyholit. Ale pokud vám byla dána do vínku trocha zručnosti, nebude to pro vás žádný problém. Některé ženy si dokonce barví své pubické chloupky na červeno, aby jejich srdíčko ještě lépe vyniklo. Nevěříte si? Zkuste využít šablony na holení, díky kterým si takový střih velmi snadno vytvoříte i bez nutné návštěvy profesionálního salonu.

  • Proužek 

Z ochlupení je při tomto způsobu holení ponechává pouze střední proužek, který vypadá jako přistávací dráha pro letadla. Navede vašeho žhavého pilota přesně tam, kam chcete. Šířka proužku se mění s vaším vkusem. Někdy se tomuto tvaru říká také french wax nebo francouzský styl. Proužek je skvělý způsob, jak mít stylově udržovanou vagínu a zároveň při tom nevypadat jako malá holčička.

holeni klina naughty harbor

  • Kleopatra 

Neznáte styl Kleopatra? Určitě ano. Jedná se totiž o úplně vyholený klín. Traduje se, že tímto způsobem se upravují hlavně ženy v Hollywoodu a na základě toho se mu říká „hollywoodský styl“. Pro mnoho žen je známkou čistoty. V některých mužích může vyholený klín budit dojem holčičky, která je ještě školou povinná. Některým to vadí, jiné hladká kůže velmi vzrušuje. Navíc je to praktické a hygienické při orálním sexu. Při této tzv. brazilské depilaci je využívám horký vosk nebo cukrová pasta, která se nanese na pruh tkaniny, pomocí kterého se chloupky vytrhnou.

  • Přírodní vzhled

Pokud upřednostňujete přírodní vzhled, ochlupení by vám alespoň nemělo vykukovat z bikin nebo erotického prádla. Chloupky mohou být také vkusně zastřižené “na krátko”. Je řada mužů, kterým právě přirozený klín s jemnou úpravou způsobuje tvrdou erekci. Váš klíny by měl být i při přírodním vzhledu pečlivě udržovaný. Dlouhé vlasy, štíhlá postava a chloupky zdobící klín jsou pro mnoho mužů symbolem dokonalé ženy. 

Jak na holení klína 

holení ženského klína naughty harbor 1

Nejdřív se rozhodněte, jaký tvar a úpravu si zvolíte. To jde nejlépe před zrcadlem. Nůžkami zastřihněte chloupky do požadovaného tvaru. Pro méně odvážné pro začátek stačí třeba trojúhelníček. Pokud zvládnete něco komplikovanějšího, zvolte menší šipku či srdce. Fantazii se meze nekladou!

Na navlhčenou pokožku aplikujte holicí gel nebo pěnu a pomocí bezpečného holítka se zvlhčujícími proužky začněte postupně a opatrně tvarovat vzor. Holte chloupky po směru růstu, ať nezarůstají a netvoří se pupínky. Použijte krém nebo mléko po holení, které pokožku zklidní. Vhodný je i dětský pudr s alantoinem, který předchází podráždění. 

I sex dolls mají různou úpravu klína

chlupatý klín sex doll naughty harbor

Konfigurace realistických panen sex dolls nabízí upravit si jednotlivé části reálných panen na míru. Osobní konfigurace umožní vytvořit si pannu přesně podle svých představ i v oblasti klína. I vaše silikonová či TPE kráska tedy bude mít přesně takové chloupky mezi nohama, jaké vás nejvíce vzrušují.

 

© Naughty Harbor