Máme radost, že se Naughty Harbor opět zúčastní Mezinárodního erotického veletrhu EROFEST 2023 – již 7. ročníku. Letos se tato výjimečná akce určená nejen pro milovníky erotiky, ale každému, koho toto téma láká a má zájem proniknout do tajů vzrušivých a sexuálních zážitků, uskuteční v termínu od 21. do 23. dubna 2023, v Praze na výstavišti PVA Expo Letňany.

Novinky ze světa erotiky a akce plná módních trendů a lifestylu

Veletrh EROFEST se zaměřuje na široké spektrum veřejnosti každého věku, které tento sexy svět zajímá. Budou zde prezentovány nejen technologické vymoženosti a zajímavosti ze světa erotiky, ale také nové vychytávky a možnosti plastické chirurgie, wellness, různé povzbuzující a konzumační prostředky, tetování, spodní prádlo či různé kostýmy, kterými si můžete oživit domácí radovánky.

Prohlédnou, vyzkoušet, zažít na vlastní kůži

Vše bude možné si vyzkoušet a využít mnoho tematicky zaměřených zón. A věřte, že bude rozhodně z čeho vybírat. Na veletrhu najdete velmi zajímavá témata. 

  • Máte problém v seznamování nebo prostě někoho sbalit a zlákat ho k sobě na společné vzrušivé chvilky? Pak rozhodně nepřejděte školu svádění. 
  • Láká vás queer téma? Navštivte queer zónu. 

Zároveň si budete moci vychutnat nepřekonatelný program v podobě různých módních přehlídek, strip shows či koktejl shows. To vše na jednom místě, během 3 dnů. 

Jako třešnička na dortu bude after party po pátečním a sobotním dni – v ceně vstupenky ZDARMA. Je jasné, že nejde o klasický veletrh, ale o pořádnou party, kterou si můžete užít se vším všudy a věřte, že bude dlouho na co vzpomínat.

Co vás čeká při návštěvě stánku Naughty Harbor

Zasvětíme vás do světa realistických panen, které na vás budou čekat ve své plné kráse, se všemi svými přednostmi. Nejen, že si je budete moci “osahat”, ale dozvíte se i novinky ze světa konfigurací a ultra realistických panen. 

Kolegové vám rádi vše ukážou a vysvětlí a rozhodně se nebojte klást i ty nejintimnější dotazy. Chceme vám ukázat, jak výjimečné erotické panny jsou a jak i tato specifická sexuální “hračka” boří tabu. 

Bojíte se, že nás nenajdete? Tento rok budeme na dobře viditelném místě a záchytným bodem, pro vás může být stánek Houpačky pro velký holky. Vedle nich se budeme nacházet celé 3 dny.

🎁 A pro každého návštěvníka budeme mít dárek – stačí nám sdělit heslo SILIKONJESEXY a dostanete od nás voucher na 500 Kč na nákup či služby Naughty Harbor.

 

© Naughty Harbor