Co se v článku dozvíte:

  1. Béčkový film s vysoce originálním tématem
  2. Film předpovídal aktuální dění
  3. Závěrečné hodnocení

Béčkový film s vysoce originálním tématem

Film abízí pohled do života se silikonovou pannou | Naughty Harbor

Film můžeme doporučit komukoliv. I když se nejedná o žádný masterpiece, přesto se budete na film chtít dodívat. Příběh se točí okolo 27letého mladíka Larse, který si z dětství nese řadu traumat. Ta se následně v jeho dospělém životě projevují asociálním chováním.

Lars je silně introvertní charakter. S nikým téměř nemluví a navázat hlubší vztah mu dělá problém. Chodí do práce, ale svému bratrovi a jeho ženě, kteří bydlí hned vedle, se vyhýbá. Příběh nabere obrátky hlavně ve chvíli, kdy se Lars od kolegy v práci dozví o existenci realistických panen. Samozřejmě, že si jednu objedná a o co hůř, představí ji své rodině jako svou společnici-partnerku.

Film je velice pěkně zpracován a lze o něm říci, že je mutací psychologického dramatu s klasickou komedií oplývající kombinací kanadskoamerického humoru. Nutno také podotknout, že moderní divák, kvůli staršímu ročníku vydání, filmu nejspíš pár bodů na hodnocení ubere. Na filmu je to docela znát.

Film předpovídal aktuální dění

Film zaujme svou nevšedností | Naughty Harbor

Lars a jeho vážná známost perfektně divákovi přiblíží nesexuální důvody koupě sex doll a jak ji lze pěkně využít během terapie společenské a dotekové fobie. Nebudeme zde rozebírat další detaily filmu, pouze zmíníme, že to, co se okolo sex dolls veřejně řeší nyní, film již ukázal před 12 lety.

Dnešní společnost bere realistické silikonové panny s odstupem a přitom se jedná o skvělý způsob, jak pomoci nejen sobě, ale i nějaké své blízké osobě, která se jednoduše cítí osamocená. Řada z nás dává charakter a život naprosto neživým věcem, jako je kupříkladu auto, PC či televize. Samozřejmě víme, že ty věci nejsou živé, ale i přesto nám tyto malé personifikace pomáhají cítit se méně osamoceni.  Film ukazuje, jak takovéto oživení věcí dokáže pomoci. To je psychologickým jádrem filmu a hlavním důvodem, proč se na něj podívat.

Závěrečné hodnocení

Pro normálního diváka je hodnocení 70 % naprosto adekvátní, avšak pro jakéhokoliv uživatele či fanouška silikonových pan, je film dílem, které prostě musí vidět. Řada uživatelů se ve filmu najde a mnoho fanoušků film povzbudí si sex doll vyzkoušet či zakoupit. O tom jsme naprosto přesvědčeni.

Díky propletení tématu rodiny, partnerství a komedie, je film naprosto perfektní ve zhlédnutí v páru či v dospělém rodinném publiku. Jestli se chcete zasmát a vidět něco nového, film je přímo pro vás!

Mohlo by vás zajímat

Sex dolls ve světě. Kde se nad užíváním panny nikdo nepodiví?

Komunitní fórum. Uživatelů silikonových pan je víc než si myslíš!

Panna z TPE nebo silikonu? Co vybrat pro maximální spokojenost?