Jestli si myslíte, že většina uživatelů silikonových panen se za užívání panen stydí nebo, že jich je málo. Mýlíte se! Uživatelů je spousta a naleznete je v každém koutu světa. Všichni se ale bezvýhradně spojují na jednom hlavním fóru, kde si předávají své poznatky i zkušenosti. Co vše naleznete na komunitním fóru?

Co vše na fóru naleznete?

Návody, rady, postupy. To vše na komunitním fóru | Naughty Harbor

Na fóru TheDollForum.com naleznete úplně vše, ať už se jedná o recenze, zkušenosti, zážitky, opravy i způsoby využití panny. Samozřejmě, vše je na úrovni neodborného uživatele, a proto tam ne vždy naleznete informace na svůj konkrétní dotaz, avšak vždy můžete založit své vlákno, pokud jste se zaregistroval.

Jestli se potřebujete dozvědět něco obecného o sex dolls, na fóru to naleznete, avšak mnohem konkrétnější informace či detailní postupy, jako máme u nás, tam být nemusí. Jednou velkou nevýhodou fóra je jeho špatná orientace a starý design, který prozrazuje, že komunita se buduje již pěknou řadu let (forum existuje již od roku 2001).

Největší množství informací na fóru tvoří informace o jednotlivých modelech panen. Tím to však nekončí. Jestli máte dostatečné množství peněz nebo sám v hlavě nosíš zajímavý projekt, co se sex doll týče, na fóru se střetávají investoři s návrháři a vy tam můžete nalézt svého člověka!

Je registrace placená?

Nikoliv, registrace je zcela volná a může ji využít každý. Dokonce není omezena ani věkem či lokalitou. Po zaregistrování se vám také dostane do rukou i rozšířená nabídka panelu pro práci na fóru. Lze i vytvářet spojení s jinými uživateli a dát se je do seznamu svých přátel a sledovat zda jsou online.

Podobně vám budou po registraci také chodit notifikace o aktualizaci jednotlivých příspěvků, které se rozhodnete odebírat. Skvělý způsob, jak být plně v obraze na fóru. Samozřejmě fórum má řadu i jiných funkcí, ale to sám objevíš po registraci. Navíc fórum není jediná platforma, kde se členové sdružují a předávají si informace. Dalším velice pomocným místem je i samotný Youtube!

Největší bizarnosti, na které můžete na fóru nebo Youtube narazit

Kromě toho, že je fórum plné hodnotných informací, můžete na něm také nalézt rady, kterým by jste se nejraději chtěl v životě vyhnout. Je to krásný duální svět, ale vždy raději pro jistotu vše berte s menší rezervou, obzvlášť pokud jste ve světě realistických panen nováčkem.

Česká komunita žije!

Komunitní fórum je budováno uživateli | Naughty Harbor

Lidí, kteří užívají sex dolls, je velké množství. Aktuálně jsou silikonové panny celosvětovým fenoménem, který se stává terčem kritiky, ale také velkého množství pozitivních reakcí ze strany sexuologů i partnerů uživatelů panen.

Samozřejmě, u nás v Česku je téma sexu zcela tabuizované a to my ve srovnání s návštěvou jiných zemí v zahraničí zcela pociťujeme. Avšak i přes všechny tyto překážky, kterým byste relativně mohl čelit, vám nabízíme jednoduchou cestu, jak si realistické panny vyzkoušet v našem podniku. Pokud budete s tímto velice originálním zážitkem nadmíru spokojen, můžete si u nás zcela nový model i zakoupit.

V Česku žádný jiný prodejce nebo podnik jako my neexistuje. U nás můžete vše zakoupit, vyzkoušet a na našem blogu si i nechat poradit. Pravidelně připravujeme články, které vám poradí jak s pannou zacházet a dozvíte se i řadu zajímavostí, které ani na fóru nezjistíte!  U nás v podniku jsme naprosto diskrétní a nikdo se o vaší návštěvě nedozví. Jsme tu pro vás a tvoříme českou komunitu! Tak na co ještě čekáte?