Pod stromečkem jsem letos objevila mega krabici. Nedočkavě jsem ji rozbalila. Byla v ní sex doll v životní velikosti. Nahá, omotaná jen červenou stuhou. Nejdřív jsem ji pořádně prohlédla. Hlavně ten její perfektní zadeček, do kterého bych si nejradši hned plácla. Miláček řekl, že jí můžu dát jméno a mě hned napadla Kundička.

Řekla jsem, ať ji položí na postel, kde jsme začali prozkoumávat její jeskyňku. Měla ji vyholenou do hladka. Nemohla jsem odolat a zabořila do ní nejdřív jeden a pak dva prstíky. Byla zatím dost suchá a tak to trochu drhlo.

eropovídka šukací panna naughty harbor

Miláček si k ní klekl a začal jí jazykem probouzet k životu. Pořádně jí tu její kundu naslinil a olízal. Kundička ale dál ležela bez hnutí a nejevila žádné známky života. Podívala jsem se drahoušovi mezi nohy a ptáka už měl v pozoru. Trčel mu krásně v pravém úhlu. Chytil naši novou Kundičku za boky a začal jí šoustat.

CHCI SEX S PANNOU

To mě rozpálilo a moje kunda si začala říkat taky o pozornost. Shodila jsem ze sebe tílko a kraťásky a začala se jí prstíky jemně věnovat. To se jí líbilo a krásně vlhla. Za chvilku už jsem měla ruku celou mokrou. Miláček zatím blaženě zasouval svýho krásnýho ptáka do tý úzký nový sexuální panny.

masturbace s pannou naughty harbor

Zatoužila jsem taky po svém dílu pozornosti a začala Kundičku hladit po prsou a líbat. Nejdřív to s ní nic nedělalo, ale když jsem jí rukou zkušeně začala masírovat i klitoris, roztála a začala mi polibky opětovat. Roztahovala nohy a přirážela jako správná nadržená děvka.

Nasměrovala jsem si Miláčkovo tvrdý péro mezi nohy a pánví ho vybídla k píchání. Zatím jsem si užívala vášnivý francouzáky s naší novou oživlou milenkou. Prsty jsem jí umně zpracovávala klitoris tak, že začala nahlas vzdychat a skoro to vypadalo, že se každou chvilkou udělá.

zadecky sex dolls naughty harbor

To už ale Miláček zavelel: „Vystrčte na mě ty svoje nestydatý zadky!” Poslušně jsme na něj vyšpulily prdelky a z kundiček už nám kapala šťáva. Nejdřív dostala odměnu moje kundička. Tvrdý péro mě naplnilo a tvrdě a pevně se mi zaráželo tak hluboko, jak to jen šlo. Kundička mi rukou oplácela masáž klitorisu a já byla během chvilky hotová. Stáhla mě božská orgasmická křeč a Kundičce vytekla na ruku moje šťáva.

Teď byla řada na ní. Vystrkovala na Miláčka svoji perfektní kulatou prdel a nemohla se dočkat, až ji taky ošoustá. Ten si nebral servítky a šel do ní tvrdě. Líbilo se jí to potvoře a za chvilku byla taky na vrcholu.

kouření ptáka povídka naughty harbor

Miláček se položil na záda a začal si vybírat svoji odměnu. Pěkně jsme se na něm vystřídali. Zatímco jedna z nás na něj špulila zadeček, druhá mu ho pěkně vykouřila. Pak jsme mu ho dohromady olízaly pěkně do sucha. Byl na vrcholu blaha. Tohle ještě nezažil. Já také ne. Když jsme spokojeně odpadli po první jízdě, hlavou už se mi honilo, jak si to s naší novou, hereckým talentem obdařenou kamarádkou, rozdáme příště.

© Naughty Harbor

odběr článků naughty harbor

Přečtěte si další erotické povídky:

Silikonový dárek pro milenku aneb netradiční trojka

Marek (34): Nezapomenutelný večírek u sběratele silikonových sexy krásek s nečekaným koncem

Martina (36): Jak panák Nick uspokojil moje touhy svou nekončící erekcí

Lenka (34): Až díky experimentu s realistickým panákem jsem našla dlouho ztracené sebevědomí v sexu