„No to si snad děláš prdel…“ rozkřikla se nasupeně Klára.

„Co, kde se tedy vzala?“ rozblikala se mi v hlavě červená kontrolka. Srdce mi bušilo takovým způsobem, že to museli slyšet až přes ulici. Přistihla mě doslova s kalhotami u kotníků. Erekce zvadla a penis rychle vyklouznul ze svého vlhkého úkrytu.

„Počkej. Není to tak, jak to vypadá. Všechno ti vysvětlím, Kláro!“ Volám na přítelkyni, která vystřelila z našeho bytu a už dupe po schodech.

Nakonec jsem to stihnul. Na ulici před naším panelákem chytám ubrečenou Kláru za ruku. „Dej mi minutku a celou situaci ti vysvětlím,“ naléhám na životní lásku, ale ona se mi pořád snaží vysmeknout a utéct někam hodně daleko.

„Je umělá…“ snažím se v návalu emocí neobratně uvést věci na pravou míru. „Tak si ty její umělý kozy, řasy i napíchanou hubu užij a nech mě být!“ zněla odpověď.

„Ne, ty mě nechápeš, lásko,“ a v ten okamžik odpor na moment ustal. „Přistihla jsi mě, když jsem si užíval sex s gumovou pannou,“ Klárka se konečně zastavila, i když na mě koukala jako na blázna. „Vždyť, vždyť jsem ten sexy zadek viděla na vlastní oči, ten byl z masa a kostí. To nebyla žádná umělotina…“ soukala ze sebe.

„Klidně se pojď sama přesvědčit,“ a když jsem ani přitom neucuknul pohledem, asi mi uvěřila. Pomalu jsme vyrazili do našeho bytu, kde pod dekou, ale s poslušně vystrčeným zadkem, odpočívala zprzněná Andula.

„Vidíš? Silikon…“ Šťouchám Anču do pevného zadku. „Ale vypadá fakt reálně,“ namítá Klárka stále ještě nedůvěřivě, zatímco si prohlíží sexuální sokyni. Potom však začne rukou pomalu přejíždět po stehně a přes ploché bříško zamíří k drobným prsům. Tady se na chvilku zastaví a zmáčkne. Vidím, že se u toho Klárka jemně kouše do rtu. A mně se z té nečekané podívané zase postavil. Asi jsem fakt deviant.

Chci dát Klárce pusu, ale ta mě rezolutně odstrčí: „Dnes sis zaplatil sex se silikonovou pannou. Dávám ti 3 minuty.“ Nevěřím vlastním uším. Klára se však tváří nesmlouvavě. „Ok, tak si budeme hrát,“ pomyslím si a už sundávám kalhoty. Uvolněný pták doslova vystřelí vzhůru. Pomalu se blížím k umělé kundičce, když v tom mě Klára silně chytne za penis: „Ne, ne, do holek můžou klienti pouze s kondomem.“

Náhlá dominance mě překvapila, a proto ani nestíhám protestovat. Beru kondom, který mezitím Klára vytáhla z nočního stolku. Opět se chci přiblížit ke kundičce silikonové milenky, ale v tom mě zase rázně zastaví: „Ne, ne. Nasaď si radši dva, co kdyby jeden prasknul. Nechceš přece kurvičku oplodnit…“

Konečně ho strčím do kundičky, ale moc toho necítím. „Šup, šup, čas ti běží,“ usmívá se Klára a škodolibě přede mnou mává mobilem s odpočtem. Přirážím až na doraz a stupňuju tempo. Po necelých dvou minutách sexu se silikonovou pannou ze mě stříká pot na všechny strany. „Vždyť přes ty kondomy není nic cítit!“ Stěžuju si v duchu, zatímco se snažím ještě více přidat.

„15, 14, 13…. 3, 2, 1, aaa dost.“ oznámila suše Klára. Chtěl jsem pokračovat, ale chytla mě nekompromisně za koule, za které mě doslova odtáhla od umělé kundičky.

„Dost! Sundej si kondomy a čekej na rozkaz.“ Ona se zatím svlékla do naha a lehla si na Andulu, takže jsem měl najednou dokonalý výhled na dvě krásný kundičky. „Teď si můžeš vybrat, kterou chceš ošukat a vystříkat,“ pobídla mě.

Nebyl důvod se dlouho rozmýšlet. Chytil jsem Klárku za zadek, našteloval penis na okraj kundičky a mohutně přirazil. Klárka začala vzdychat. Bylo vidět (a i slyšet), že si to dneska extrémně užívá. Po chvilce jsem si dokonce všimnul, že rukama začala Andule zběsile mačkat kozičky.

Bez nasazených kondomů byla intenzita prožitků mnohem, ale opravdu MNOHEM větší. Přestože uplynulo maximálně několik desítek vteřin, vrchol se nezadržitelně blížil. „Nesmím do Kláry, nic nebere,“ problesklo mi hlavou. Rychle jsem vytáhl penis z jedné kundičky, abych ho hned zase zasunul do druhé. A do té se poctivě vystříkal.

Klára sice naoko trochu nadávala, že jsem se udělal moc rychle, ale vzápětí už se celá rozesmátá ptala: „Tak kdy si dáme další trojku?“

 

Napsal: Ondřej Kolda
© Nuaghty Harbor