Sex dolls se během krátké doby staly velmi oblíbenou a žádanou erotickou hračkou. Mnoho zákazníků je upřednostňuje před klasickými pomůckami z důvodu jejich velmi realistického vzhledu a stále zajímavějších konfigurací – a to i těch robotických, které sexuálním pannám umožňují různé formy pohybu, od kroužení boky po automatické stahování vagíny.

Pokud jde o sex s realistickou, pannou existuje několik pravidel a triků, jak ji udržet dlouhou dobu ve výborném stavu, neublížit sám sobě, ale zároveň s ní prožít ty nejintenzívnější erotické prožitky, splnit si touhy a sny. Sex s touto nevšední společnicí totiž dávno není jen o tom, položit ji na postel a užít si pět minut slávy. V tomto článku naleznete 10 tipů a triků, které vám pomohou užít si ten nejlepší sex se sex doll.

Zahřejte si ji

Jedním ze základních tipů, jak si užít sexuální radovánky s vaší kráskou, je si ji pořádně zahřát/nahřát. Co si budeme povídat, ani studené tělo reálné ženy není pro tyto intenzivní zážitky nic příjemného, natož studené tělo z TPE materiálu nebo silikonu.

Zahřát ji můžete jednoduše buď pomocí toho, že ji dáte zhruba na 20 min do deky např. na zahřívací dečku (tím ohřejete její povrch) nebo použijete ruční vysoušeč vlasů – zde je ale nutné zahřívat velmi nízkým stupněm, aby nedošlo k poškození materiálu, ze kterého je sex doll vyrobena. 

Nově se dají využít i tzv. zahřívací krémy, které jsou na vodní bázi a jejich výhodou je, že jsou jedlé. Pokud jde o dutiny vaší sex doll, zde je nejvhodnější použití jednoduchou nahříváčku, který bývá v mnoha případech automaticky součástí balení společně s realistickou pannou. 

Nejlepší variantou je zvolit si při koupi erotické panny rovnou konfiguraci vyhřívacího systému. Každá značka má trochu jiný automatický způsob k ohřevu těla jejich panen, ale zjednodušeně řečeno, stačí sex dolls připojit na několik minut do zásuvky, nahřát, odpojit a následně se vzájemně, velmi realisticky a příjemně, spojit.

Používejte správné lubrikanty

Během sexu s erotickou pannou je ideální používat lubrikanty. V tomto případě doporučujeme používat ty na vodní bázi, které jsou vhodné pro snadné zavádění a jejich následně čištění. Nedoporučuje se používat lubrikanty na bází oleje nebo silikonu, protože v případě, kdy by vaše sex doll byla vyrobena ze silikonu, mohlo by dojít k jejímu poškození nebo narušení materiálu.

  • Někteří výrobci nabízejí v rámci konfigurace lubrikovanou vagínu, kdy místo lubrikačního gelu stačí před stykem přidat jen několik kapek vody.

Změňte vzhled erotické panny

Chcete si zpestřit svoje večery tím, že jeden den jste ve společnosti blondýnky s modrýma očima a další s anime s červenýma očima? Není nic jednoduššího. I tato celkem jednoduchá a rychlá změna může mít vliv na celkový prožitek ze sexu s erotickou pannou. Můžete si společně s vaší sex doll přiobjednat extra hlavu, množství různých paruk a různě barevných očí – vše následně měnit dle libosti a nikdy se tak se sex doll nenudit.

Nahá nebo oblečená?

Všeobecně platí, že každou erotickou pannu je vhodné skladovat neoblečenou. Těsné oblečky mohou mít vliv na různé perforace povrchu. V případě sexuálních hrátek ale doporučujeme střídání různých druhů oblečků, spodního prádla a košilek.

  • TIP: Nové oblečky i spodní prádlo nezapomeňte před prvním použitím vyprat v teplé octové vodě a následně v pračce tak, abyste předešli obarvení pokožky sex doll.

Drobná nuance, která vás “nastartuje” a navnadí. Preferujete spíše bílé krajkové prádlo, saténovou košilku, cosplay nebo BDSM kožené oblečky? To vše můžete mít schované v šuplíku a svoji krásku nastylizovat do něžné víly nebo divoké dračice podle aktuálního naladění.

Experimentujte s polohami

Užívejte si různých poloh. I když to občas může být trošku komplikovanější s nastavením těla panny, neváhejte a užívejte si možností, které vám vaše společnice nabízí. Samozřejmě všeho s “mírou”. Respektujte, že jde stále o erotickou hračku a je nutno dbát na to, co vám dovolí jak konstrukce, tak materiál. Čím ohleduplněji a jemněji se budete k sex doll chovat, tím déle vám vydrží plnit vaše touhy.

Většina realistických panen má 3 milostné otvory. Je tedy vhodné polohy uzpůsobovat právě tak, aby vám byly přístupné. Důležité je, abyste netlačili zbytečně na klouby sex doll nebo jiné citlivé části těla (ruce, zápěstí nebo kotníky). 

Používejte vůně a parfémy

Vůně patří mezi jeden z mnoha aspektů, který má vliv na to, co je v nás vyvoláváno. Pokud existuje tedy vůně či parfém, které ve vás evokuje pocity touhy a působí jako afrodiziakum, používejte ho i na svoji sex doll. 

Jedinou podmínkou je, že je nutné vůni aplikovat na oblečení, ne na tělo. Téměř všechny parfémy totiž obsahují alkohol a při kontaktu s TPE materiálem i silikonem by mohlo dojít k poškození.

Nebojte se sexu ve vodě

Sex ve vaně nebo sprše je pro mnoho z nás super záležitostí i při sexu s živým partnerem. Voda nám nabízí mnoho dalších rozměrů erotických zážitků, nejen díky vlhkosti, ale i příjemné teplotě prostředí. Pokud tedy patříte mezi milovníky hrátek ve vodě, pokračovat v nich můžete i se svojí realistickou pannou. Jen je nutno dodržovat 3 pravidla! 

  • Voda by měla být vlažná.
  • Koupelové a sprchové produkty musí být na vodní bázi. 

❗ Před 1. koupelí s novou sex doll doporučujeme přečíst článek: Koupání se sex doll. Jak si bezpečně užít vodní hrátky?

Robotické konfigurace

Díky robotickým konfiguracím panna jen tak nehnutě neleží, ale například může rytmicky přirážet při klasickém, análním či orálním sexu, může mít automatickou stahovací vagínu nebo je schopna jednoduché komunikace díky AI. 

Pokud jste v situaci, kdy vybíráte svojí první sex doll, nebo třeba další kousek do sbírky, doporučujeme si ji pořídit již s nějakou robotickou konfigurací. Je to velkým trendem a výrobci přicházejí pravidelně s mnohými vylepšeními a novinkami. Jednou z posledních je například imitace dýchání. 

Nezapomeňte na předehru

Často podceňované téma – předehra. V běžném sexuálním životě nám právě předehra přijde automatická, navnadí nás i partnera/partnerku. Byla by škoda na tuhle příjemnou záležitost zapomenout i při sexu se sex doll. Představte si, že jde o živou ženu, kterou si chcete získat a připravit ji na to, co jí umíte nabídnout a ona se na oplátku odvděčí vám. Zapojte svoji fantazii a užívejte si každé chvilky. Vizualizace a představivost i v tomto směru může mít vliv na intenzitu vašeho celkového sexuálního zážitku.

Virtuální realita

Virtuální realita se stává fenoménem dnešní doby, a to i v oblasti erotiky a sexu. Pokud chcete svůj sexuální život s realistickou pannou posunout na další úroveň, rozhodně neváhejte vyzkoušet i VR sex ve spojení s erotickou pannou. Ocitněte se v exotickém prostředí nebo na skupinové akci pro nezadané společně s vaší kráskou, využijte možnosti dělat vše zakázané přesně tam, kde chcete a s kým chcete. Stačí VR brýle, připojení k internetu a cesta plná dobrodružství do světa erotiky, může začít.

 

© Naughty Harbor