Jedinečný privát Naughty Harbor nabízející erotické zážitky s realistickými pannami a vzrušující virtuální realitu, jde s dobou. S ohledem na pandemii koronaviru jsme zavedli další bezpečnostní a hygienická opatření, díky kterým mohou klienti přicházející k nám za zábavou i relaxací, zcela odhodit všudypřítomný strach z virové (ale i bakteriální či pohlavní) nákazy a naplno si vychutnat svůj zážitek.

Hygiena na prvním místě

hygiena 100% naughty harbor

Dodržování 100% hygieny našich sexuálních panen a stejně tak pomůcek pro sex ve virtuální realitě je v Naughty Harbor od samotného začátku standardem. Na čistotě a kvalitě služeb si velmi zakládáme. Po každé návštěvě všechny realistické panny a erotické pomůcky pečlivě myjeme a dezinfikujeme. 

Celá procedura hygieny panny po jejím styku s klientem je velmi důkladná a trvá přibližně 45 minut. Očistou projde silikonová panna od hlavy až k patě, zvenku i zevnitř. 

Tělo panny několikrát důkladně omyjeme vodou a dezinfekční tekutinou. Všechny dutiny Sex doll několikrát vypláchneme vodou a dezinfekční tekutinou. Tento proces opakujeme až do naprosté hygienické čistoty. Následuje šetrné osušení, napudrování speciálním pudrem obsahujícím dezinfekční složky a finální aplikace parfému.

Dezinfekce ozonem a UV světlem

Věnujeme péči nejen pannám a pomůckám pro virtuální realitu, ale nezapomínáme ani na samotný pokoj a příslušenství. Po každé návštěvě je pokoj důkladně vyvětrán.

NOVINKA – S ohledem na maximální zdravotní bezpečí zákazníků privátu nově používáme k plošnému čištění pokojů UV světlo v kombinaci s ozonovou dezinfekcí, které zde spolehlivě zabije naprosto veškeré bakterie, viry a roztoče.

Jak speciální ozonová UV lampa funguje? Ultrafialové světlo s krátkými vlnami narušuje párování bází DNA, což způsobuje tvorbu pyrimidinových dimerů a vede k inaktivaci bakterií, virů a prvoků. Tyto germicidní zářiče se používají na dezinfekci vody, vzduchu a povrchů v nemocnicích, ve farmaceutickém a chladírenském průmyslu, v potravinářství, v bazénech nebo v klimatizacích.

UV zářením dezinfikujeme povrch i dutiny všech našich silikonových slečen.

Samozřejmosti

bezpečný sex naughty harbor

  1. výměna ložního prádla a ručníků po každém klientovi.
  2. vždy čistě vyprané oblečky pro Sex dolls
  3. čisté nádobí
  4. používání roušek obsuhou podniku

© Naughty Harbor

 

Mohlo by vás zajímat:

Erotické komiksy a kreslené porno – malované vzrušení bez hranic

Silikonové panny, vaginální sex a potěšení bez zábran

Sex dolls: Od nafukovací panny k realistickému zážitku

Možnosti úprav Sex dolls na míru