Jdu parkem, ve kterém jsem ještě nikdy nebyl. Je letní podvečer. V dálce slyším štěkat psa a přes pěšinu mezi stromy přeběhla veverka. Občas zahlédnu procházející se páry. Něco mě přitahuje směrem k velkému dubu. Blížím se k němu a zahlédnu za ním na kamenných schodech dívčí postavu. Má dlouhé stříbrné vlasy a ruku v rozkroku.

Pohled mi padne na její odhalená prsa. Jsou krásně pevná, s postavenými bradavkami. Ucítím chvění v rozkroku. Jdu blíž a schovávám se za strom, abych dívku nevyrušil. Jednou rukou si hladí prsa a druhou si dráždí klitoris. Hladí ho jemně a občas zajede do oholené dívčí štěrbinky.

anime sen eropovídka naughty harbor

Ani nedýchám. V kalhotách cítím tlak. Neznámá dívka s velkýma očima zrychluje pohyb svých prstů. Zajíždí hlouběji do mokré kundičky. Vidím, jak už jí nestačí jen jeden prst, ale nejraději by si do ní strčila celou ruku.

anime sen eropovídka naughty harbor 1

Vystupuji ze stínu stromu a jdu pomalu k ní. K mému překvapení ji má náhlá přítomnost vůbec nepřekvapí. V očích se jí leskne vzrušení a já si pod jejím zadečkem na kamenných schodech všimnu malé loužičky její šťávy.

Kleknu si, jemně jí oddálím stehna ještě víc od sebe. Všimnu si, že zavřela oči a opřela se rukama za zády. Vnímám to jako jasnou výzvu. Skláním se k voňavému klínu a můj jazyk se potkává s jejím naběhlým klitorisem.

Věnuji mu důkladnou péči. Nikam nespěchám. Dívka mi svou pánví jde naproti. Chce víc. A já také. Ještě si dopřeji chvíli lízání. Jazykem ochutnám její štěrbinku a slízávám jí z pysků a jejich okolí sladkou šťávu chtíče.

anime sen eropovídka naughty harbor 2

Penis už neomezují kalhoty a já se do úzké vlhké kundičky nořím až po kořen. Nikam nespěchám. Užívám si slastné bezčasí. Svět kolem přestal existovat a já vnímám jen zasouvající se penis do stahující se kundičky neznáme stříbrovlasé dívky.

anime sen eropovídka naughty harbor 3

Po chvilce ze mě vyklouzne. Leknu se. Během chvilky je vše zase ale v pořádku. Klekne si na zem na kolena a vystrkuje na mě laškovně zadeček. Beru ji za půlky, roztahuji je, prsty nabírám z její kundičky naše šťávy a roztírám jí je kolem análku. Ještě na chvilku zajedu do vagíny a prsty si užívám hru s jejím zadečkem.

anime sen eropovídka naughty harbor 4

Chtěl bych si vychutnat i její druhou dírku, a tak přiložím žalud na oblast temné slasti a chci tvrdě zasunout. Dívka ale zadečkem uhne do strany a dá tak jasně najevo, že takhle ne. Snažím se jí chytit za boky a i přes její nevoli jsem odhodlán ji dobýt a zasunout svůj nadržený penis do jejího kulatého zadečku.

Je mrštná jako ta veverka, co mi před chvílí přeběhla přes cestu. Během sekundy se na mě otočí, jemně se usměje, políbí mě a …

Probouzím se. Byl to jen sen. Kromě erekce k prasknutí ale cítím v srdci podivný smutek a prázdnotu.

Celý den myslím na anime dívku se stříbrnými vlasy a představuji si, co všechno bych s ní ještě mohl prožít.

Když večer usínám, přeji si, aby se mi zdál znovu stejný sen.

 

© Naughty Harbor

 

Mohlo by vás zajímat:

Do Naughty Harbor bez obav – 100% hygienická opatření včetně dezinfekce UV světlem a ozonem

5 důvodů, proč vyrazit za Sex dolls

Průvodce světem šampaňského

VIKI. Virtuální svět, kde si můžete plnit sny. Zn. Bez cenzury!