Rozlučka se svobodou bývá občas pěkně divoká. A věřte, že vím o čem mluvím. Samotnému se mi tenkrát stala hodně zvláštní příhoda.

„A panáček domácí slivovice pro budoucího manžela,“ podával mi Tomáš teatrálně další brutálně velký „hořčičák“. Ten osudný večer už aspoň čtvrtý. Rozhodně nepatřím mezi abstinenty, ale takové dávky alkoholu, které se navíc vydatně „ředily“ pivem, by porazily i slona.

Nemůžete se potom divit, že mám z celého večera jenom mlhavé vzpomínky.

„Vem si pořádnou flákotu, ať máš trochu základ a něco vydržíš…“ a potom už mě kamarádi pobaveně fotili, jak se zakusuju do celé grilované kýty.

„Barčo, tady máme toho šťastlivce. Udělej mu taneček na klíně, dokud není v chomoutu,“ a mladá studentka v bikinách si na mě poslušně obkročmo sedla, aby se mohla zadkem zkušeně otírat o můj penis. „Klidně si sáhni…“ jen to dořekla, odhodila podprsenku, takže se na mě vyvalily nádherné kozy o velikosti D.

Následovala další smršť panáků, a pak se z hloučku ozvalo: „A teď si jdeme zašukat do bordelu…“ Já už byl úplně na šrot, takže mě museli dva kamarádi podpírat. Ani nevím, jak se nám podařilo nasoukat do taxíku.

„Ahoj kluci,“ uvítala nás v klubu blonďatá kočička ve spodním prádle. Potom mně kluci posadili ke stolu a Vašek zatím něco usilovně domlouval s blondýnou.

„Vstávej, zařídil jsem ti mladou prcinku,“ snažil se mě Tomáš šetrně probrat z alkoholického kómatu. Sotva jsem začal trochu vnímat, už mě se smíchem táhli po schodech nahoru. „Byla drahá, tak si ten sex s prostitutkou pořádně užij,“ poplácal mě nakonec Tomáš po zádech a zmizel.

Na posteli seděla opravdu hodně mladinká černovláska, která vážila maximálně 50 kilo. „Parchant. Přesně ví, co mám rád,“ blesklo mi hlavou. Potom si mě neznámá kurvička posadila na křeslo a začala se přede mnou svlékat v rytmu hudby. Byla krásná. Hubeňoučká v pase, ale poměrně obdařená na hrudníku. A kundičku měla dokonale vyholenou.

sex prostitutka svatba

Kdybych tuhle éterickou a nevinnou bytost potkal na veřejnosti, nikdy bych nevěřil, že může být prostitutkou.

Každopádně, pták se mi i přes naprostou opilost postavil během chvilky. Rozum už pod náporem alkoholu dávno spal, takže mi na sexu s prostitutkou vlastně nepřišlo nic špatného. I když mám mít už za měsíc a něco svatbu.

„Skoč se opláchnout. Budu na tebe čekat,“ oznámila mi, když ukončila taneček na mém klíně. Opileckým krokem jsem se tedy odpotácel směrem, kam mi ukázala. Studenou vodou jsem si opláchnul obličej, abych se trochu vzpamatoval. A vlažnou si omyl penis, abych snad neudělal ostudu.

„Ti kulišáci,“ řekl jsem si, když jsem viděl, co na mě čekalo v posteli. Dřevěná bedna, ze které „čouhala“ půlka nahé kurvičky s nohama široko „do praku“. O něčem podobném jsem tenkrát mluvil s Tomášem v hospodě.

Dokonce i přes kondom bylo krásně cítit, jak moc je kundička uzoučká, vlhká a maximálně nadržená. Jen mě trochu zaráželo, že nebylo slyšet hlasité vzdychání. Ale třeba to tak při sexu s prostitutkou vypadá.

Nakládal jsem mladičké kundičce, co se do ní vešlo. Bušil jsem do ní v takovém tempu, že se mi občas až zatmělo před očima. Prostě sex pod vlivem alkoholu, však to určitě znáte. Jednu nohu, na které měla řetízek, jsem si přehodil přes rameno, abych do ní mohl zajet opravdu až nadoraz. Potom stačilo jenom několik mohutných přírazů a už jsem stříkal.

Ráno jsem se probudil ve své posteli, ale s pořádnou (morální) kocovinou. „Jak? Co? Nebyl to sen? Opravdu jsem měl sex s prostitutkou, když se mám za chvíli ženit? Co na to řekne Nikola?“ Nejradši bych zůstal na věky zavrtaný v posteli a už nikdy nevylezl.

„Dobré ráno lásko! Jak sis včera užil rozlučku?“ Ptala se mě hned od dveří Nikola.

„Ví něco? Chce mě za to vykastrovat?“ Honilo se mi hlavou a brutální sucho v krku se ještě znásobilo.

„Ehm. Jo, dobrý. Sice si toho moc nepamatuju, ale znáš to… Kdo se ráno nestydí, ten se včera nebavil.“ Snažím se to celé zahrát do autu.

„A co sex? Užil sis?“ Po těch slovech jsem se celý orosil. „Ne, s nikým jsem nespal,“ držím se hesla doktora Plzáka a zatloukám, zatloukám, zatloukám.

„Neblbni. Tomáš mi všechno řekl. Udělali na tebe boudu. Chvíli se před tebou předváděla domluvená striptérka, a pak ti podstrčili silikonovou pannu, se kterou jsi měl sex. Při odchodu dokonce udělali fotku, jak vedle ní chrápeš.“ Smála se Nikola a podávala mi mobil.

„A tady máš od Toma ještě dárek.“ Na kartičce, kterou mi vtiskla do ruky, byl zlatý nápis: „Dárkový poukaz na úžasný sex se silikonovou pannou.“

 

Napsal: Ondřej Kolda
© Naughty Harbor