VIKI je virtuální a sociální síť v jednom. Představuje zcela novou dimenzi virtuálního časoprostoru s neomezenými možnostmi zábavy pro dospělé. Stačí si nasadit VR brýle a z bezpečí domova se spojit s kýmkoli v celého světa, komunikovat, bavit se, relaxovat, navazovat vztahy, tvořit. To vše bez jakéhokoliv omezení fyzického světa.

Bezpečné dobrodružství 

VR VIKI hra naughty harbor

V prostředí virtuálního prostoru je možné být na jakémkoliv místě, kdykoliv a s kýmkoliv. Právě VIKI vás v prostředí jedinečné moderní vily se zahradou propojí doslova s celým světem. A záleží i na vás, jak se bude tento jedinečný svět dál rozvíjet. 

Staňte se kýmkoliv, dělejte cokoliv, milujte kohokoliv

S VIKI nemusíte nikam cestovat, stačí si nasadit VR brýle a připojit se. Neřešíte strach z nákazy nemocemi ani jiná fyzická nebezpečí spojená s návštěvou cizích míst nebo třeba erotických služeb.

Pokud hledáte jakoukoliv formu zážitku – sportovní, kulturní nebo vztahový, VIKI vám ho poskytne. A právě na úrovni lidské komunikace a vztahů nabízí zcela novou dimenzi propojování. 

Moderní technologie umožní to, že se můžete skrze svého avatara dotýkat a dokonce prožívat i sex. A díky propojení s erotickými pomůckami 21. století si pocity z VR světa vychutnáte i na fyzické úrovni.

VIKI. Nová dimenze zábavy pro dospělé

VR VIKI hra naughty harbor 1

Idea stvořit virtuální hru se sociální sítí v jednom a s celosvětovým dosahem, vzešla ze spolupráce vizionáře Patrika Dudy (Naughty Harbor), podnikatele Petra Baudyše, programátora Martina Rubína a grafického designéra Adama Krhánka. 

Jejich cílem bylo vytvořit svébytný svět ve virtuálním prostředí, v rámci kterého si její účastníci stvoří avatara, skrze kterého budou moci jednak tvořit samotný VIKI svět, ale především se bavit, poznávat s lidmi z celého světa, navazovat vztahy – a to i ty intimní, dokonce nabízet své služby a vydělávat si tak peníze. Zkrátka stvořit virtuální svět neomezených možností.

Fantazie jako jediný limit

VR VIKI hra naughty harbor 2

Taky sníte o tom, jaké by to bylo tvořit svět pouhou myšlenkou? Nechat za sebou omezení hmotného světa? Dnes se tento sen díky moderním technologiím stává skutečností. Ve virtuální realitě je tvůrčím principem především naše fantazie, která nám odkrývá zcela nové možnosti nejen zábavy, ale i vztahů, erotiky nebo vydělávání peněz.

CHCI SE DOZVĚDĚT O VR VIKI VÍC

Právě i to bude ve VIKI VR světě v brzké době možné. Díky virtuální měně budete v rámci této online komunity moct nabízet virtuální služby (i ty erotické), získávat za ně ohodnocení v podobě virtuálních peněz a za ně si kupovat služby či produkty ostatních “hráčů”.

VR VIKI hra naughty harbor 4

VIKI je jedinečným světem, který ve virtuálním prostoru nabídne alternativy ke všem běžným činnostem ve fyzickém světě tak, jak ho známe dnes. Limitem bude pouze vaše fantazie a odvaha prožít své sny a touhy

Za jednorázový poplatek vám unikátní platforma VIKI umožní vstoupit do místa, jehož podstatou je svoboda, zábava, vzrušení, relaxace, komunikace i erotika. To vše bez omezení morálních cenzorů, bez restrikcí. Račte vstoupit.

 

© Naughty Harbor

 

Mohlo by tě zajímat:

Do Naughty Harbor bez obav – 100% hygienická opatření včetně dezinfekce UV světlem a ozonem

Silikonové panny, vaginální sex a potěšení bez zábran

Sex dolls: Od nafukovací panny k realistickému zážitku

Možnosti úprav Sex dolls na míru