Každý rok chodím s kamarády na velikonoční koledu. Vypleskám prdelky všem holkám z vesnice a ještě dostanu odměnu. Sen každého chlapa! Letos mám ale nový cíl, v kamenné ulici si nechala postavit dům krásná kozatá právnička.

Takže na Velikonoční pondělí jsme vyrazili a obcházeli dům po domě. Brali jsme to vždy poctivě, jediný zadek nezůstal bez bolesti. A naši prsatou kámošku jsme si nechali jako poslední. Když jsme nedočkavě zazvonili na její dům, otevřela nám malá blondýnka v minisukni a s výstřihem skoro k pupíku. 

„Pojďte dál hoši,“ řekla a s úsměvem nás pustila do domu. Bez váhání jsme zmalovali její šťavnatou prdelku, načež nám všem rozdala panáky slivovice. „Jsem Monika, ráda vás poznávám. Manžel je teď služebně ve Skotsku, jsem ráda, že mě alespoň někdo vyšlehal,“ představila se a přiťukla si s námi. 

milfka sex naughty harbor

V očích se jí zablesklo a mě zahučelo v péru. Byl jsem ze všech kluků nejstarší, přesto stále panic. Všichni jsme se seznámili a slivovicí nešetřili. Postupně odpadal každý člen naší party, než před setměním odešel předposlední z nás. Zůstali jsme s Monikou v jejím domě úplně sami. 

„Chceš něco ukázat?“ zeptala se mě a sáhla mi na nohu. Jeden její dotek na mé tříslo a můj pták se zase ozval. Nemohl jsem odtrhnout oči z jejich krásných koziček. Monika mě vzala za ruku a odvedla mě do místnosti, která sousedila s její ložnicí. Když jsme vstoupili, spatřil jsem něco, co jsem viděl jen jednou a to v pornu.

Ze stropu visela kovová pouta, na zdech byly vystavené různé biče a věci, co jsem ani pojmenovat nedokázal. Místnost o velikosti garáže byla narvaná erotickými pomůckami. Tahle ženská si teda libuje v BDSM hrách. Zůstal jsem tam stát jako opařený, ale zároveň mě pohled na ty věci nesmírně vzrušoval. Otočil jsem se na Moniku, která tam stála z ničeho nic nahá a v ruce držela zvláštní věc. 

Při pohledu na její nahá ňadra a chlupatou broskvičku se mi péro napumpovalo krví. „V této místnosti jsem Madam Monna a jsem domina. Oslovíš-li mě jinak, budeš potrestán. Budeš-li odporovat, budeš potrestán. Naše stop heslo je ZMRZLINA. A teď si trochu drsně zašukáme.“ 

Nestačil jsem říct půl slova a Monika pokračovala: „Svlékni se a klekni si.“ Z usměvavé Moniky se stala domina Monna. Přistoupila ke mně a tu „věc“, kterou držela v ruce mi připevnila ke koulím. Do ucha mi šeptem řekla: „Budeš dělat přesně to, co chci, bude se ti to líbit. Máš krásný péro!“ 

šukání milfky bdsm naughty harbor

Nechala mě klečet a já čekal co bude dál. Vzrušením jsem nemohl skoro dýchat, její chladná kundička působila jako viagra a můj penis se nemohl dočkat, až se smočí v její šťávě. Po chvíli čekání mě odvedla na postel, kde mi ruce svázala pouty. „Nejdřív si užiju já, pak ti možná dovolím i tobě si něco užít. Budeš dělat, co říkám, pokud neposlechneš, budeš potrestán,“ řekla a zároveň si hrála s dlouhým koženým bičem. 

Jeho špičkou mi začala přejíždět po mým nateklým mackovi, studená kůže na mém teploučkém žaludu mi působila dosud nepoznanou slast. Z úst se mi vydral sten. Monna mě chytla za vlasy a kundičku mi přesunula přímo na obličej. „Teď mě hezky lízej!“ vzdechla a já jsem začal jazykem kroužit v jejích útrobách. 

Jazykem jsem zaryl hluboko do ní. Začala hlasitě sténat a vlhnout. Když už steny přecházely v hlasité hekání, klitoris jsem vsál a silně do něj kousl. Monna hlasitě vykřikla a bičem mi práskla přes ztopořený penis. Ucítil jsem ostrou bolest, která se proměnila ve slastný pocit. „Ještě jednou a udělám se!“ vyslovila mezi vzdechy Monna a já já klitoris nasál a zkousnul ještě víc. Opět jsem na penisu ucítil tu stejnou bolest, proměněnou v požitek. Tentokrát to ale doplnil orgasmus Monny, která se mu hlasitě oddala. 

CHCI VLASTNÍ SEX DOLL

Stále spoutaného mě držela ve své moci a svoji pičku přemístila k mému péru, které bylo vztyčené jako stožár. Broskvičku si nastavila přímo nad můj úd. Vzala do ruky věc, kterou mi svázala koule a utáhla je ještě o kousek víc. S mým ptákem teď mohla hýbat do všech stran. Druhou rukou mi stáhla hrubě předkožku a svou vlhkou kundou se letmo dotkla mého nadmutého žaludu. 

Zasténal jsem, chtěl jsem už poznat ten poctit, být v ní. Monna začala rukou pohybovat tak, že můj žalud přejížděl přes její klitoris až k vagíně. Líbil se jí pocit, že mě má ve své moci a nechtěla mě jen tak nechat proniknout do její dominantní vaginy. Byl jsem na pokraji zbláznění, když v tom mi na penis hrubě nasedla. Ten pocit ve mně vyvolal extázi. 

Cítit její sladkou šťávu na svém péru bylo nepopsatelné. Monna mě začala tvrdě šukat. Ruku z mých sevřených koulí přesunula k hlavě a pevně mi stiskla vlasy. Kundičkou mi jezdila po péru, její ruka v mých vlasech zesilovala vzrušení a mé sténání nabíralo na hlasitosti. Mrdala mě jako zvíře, mé péro praskalo ve švech. „Udělej se!“ vykřikla a uhodila mě do tváře. 

sado maso milfka naughty harbor

Rozkoš z její silné facky byla jako povel. Vystříkal jsem jí díru a zažil nepopsatelný orgasmus. Monna mi uvolnila ruce z pout a klekla si na všechny čtyři. „Teď mě vymrdáš jako malou čubku!“ nadrženě pronesla a můj pták jako by zažil znovuzrození. Po tak silném orgasmu se mi během chvilky opět naplnil krví. Na nic jsem nečekal a na kámen tvrdý péro jí hluboce zarazil do její nadržený jeskyňky. 

„Chyť mě za vlasy sakra!“ okřikla mě hrubě a já poslechl. Její chlad mě neskutečně vzrušoval. Začal jsem ji nemilosrdně šukat. S vlasy sevřenými v mé dlani jsem se cítil mocně a nadřazeně pro změnu zase já. Píchat dominu jako nějakou děvku? Tohle musel být sen. Druhou rukou jsem ji chytil pod krkem a silně zmáčkl. Monna vzdychala slastí, nakládal jsem její pičce, co to šlo. 

Její zadeček pleskal o mé boky, nehty jsem jí zrýval do vlasů a do krku, až jsem viděl krvavé šrámy. Hrubě jsem píchal tu její kundu asi čtvrt hodiny, než mi hlasitými výkřiky oznámila, že dosáhla dalšího orgasmu. Tohle sado maso se mi hodně zalíbilo. Silné vzrušení z její vlhké píči jsem neustál a celou ji vymaloval teplou šťávou. Svalili jsme se vedle sebe celí zmožení. Nemuseli jsme ani jeden nic říkat a bylo jasné, že tohle sado maso milování nebylo poslední.

Letošní velikonoční koleda se mimořádně vydařila.

 

© Naughty Harbor

Foto Pornpics.com

 

Mohlo by vás zajímat:

Komunitní fórum. Uživatelů silikonových pan je víc než si myslíš!

Anální sex se silikonovou kráskou. Jak se překračují společenská tabu?

Panna z TPE nebo silikonu? Co vybrat pro maximální spokojenost?