Obliba sexuálních panen ze silikonu stále roste. Poté co umělé krásky dobyly asijský trh, začaly si rychle získávat srdce evropských zákazníků. Výrobci se předhánějí v inovacích. Každý rok vznikají stále dokonalejší sex dolls. Značky specializující se na produkci erotických panen zaměstnávají profesionální týmy designérů, sochařů a technologů.

Pozor! V množství realistických panen, jež zaplavily trh s erotickými pomůckami, je snadné narazit na padělky. Jak se vyhnout koupi nekvalitní kopie se dočtete v tomto článku. Nyní se  seznamte s těmi nejoblíbenějšími značkami, které vyrábějících kvalitní a dokonalé umělé krásky milující sex ve všech jeho podobách.

WM Doll

sex dolls značky Naughty Harbor

Značka WM Doll je tradičním výrobcem realistických panen, který patří do světové špičky. Produkuje dokonale propracované, kvalitní a realistické real dolls, jimž jsou předlohou živé ženy. Značka nezapomíná ani na panáky a tak v jejich nabídce tak najdete i sexy male dolls. Nejen díky velkému množství volitelných parametrů je WM Doll značkou, u které nešlápnete vedle.

Pomocí nespočtu volitelných parametrům máte možnost přizpůsobit si svou ultra reálnou pannu na tisíc různých způsobů a vytvořit tak naprostý unikát, který nebude mít nikdo jiný. WM Dolls umožňuje sestavit i shemale sex doll s odnímatelným penisem. Pokud toužíte po něčem opravdu extra, můžete si nechat vymodelovat vlastní sex doll dle zaslaných fotek.

Panny WM doll

Irontech Doll

Silikonové panny z dílny Irontech Doll jsou nejvíce inspirovány evropskými a americkými ženami. V rámci customizace si můžete vytvořit pannu přesně na míru. Realistické panny od této společnosti mají velmi kvalitní, flexibilní kovovou kostru, se kterou se dobře a snadno manipuluje a plně funkční vagínu, konečník a ústa, které jim umožňují vás plně sexuálně uspokojit tak, jako skutečné ženy. 

Climax Doll

značky sex dolls Naughty Harbor

Sex dolls z dílny Climax Doll vyrábí profesionální tým pomocí nejvyspělejších postupů a technologií. Základem panen od tohoto výrobce je pevný skelet té nejvyšší kvality, který nabízí velmi flexibilní realistické pohyby a současně zvyšuje jejich životnost. Hlavy i těla jsou modelovány podle podob skutečných živých žen. Real dolls této značky jsou vyráběné z TPE potravinářské kvality a poskytují na dotyk lepší pocit než silikon. 

Doll Forever

Firma Doll Forever byla založena teprve v roce 2016. Během krátké doby se dostala na přední příčku světových výrobců silikonových panen. Doll Forever shromáždila do svého týmu designéry a manažery z konkurenčních značek. Značka velmi úspěšně skloubila  know-how zkušených profesionálů z oboru i zákaznických zkušeností. Do portfolia firmy patří i úspěšná značka Piper Doll. Piper Doll panny nemají odnímatelnou hlavu. Pevné spojení těla a hlavy dodává těmto sex dolls velmi realistický vzhled. Jsou vyrobeny z moderního materiálu Platinum TPE, propracované do nejmenšího detailu.

AF Doll

značky sex doll Naughty Harbor

Firma AF Doll byla založena v roce 2011 a patří mezi největší výrobce realistických panen na světě. Specializuje se na výrobu Sex Dolls z nejkvalitnějšího TPE materiálu. AF Doll panny jsou velmi realistické a funkční. Jejich majitelům nabízejí maximálně příjemný erotický a sexuální zážitek.

 

Mohlo by vás zajímat:

Virtuální erotické hry = sexuální fantazie bez hranic

Unikátní erotický zážitek ve spojení s absolutním relaxem – to je nová revoluční služba v erotickém privátu Naughty Harbor

Zažíváte sexuální frustraci v manželství? Řešením může být sex s reálnou pannou

Silikonové panny: Jak na správnou opravu kotníku?