Posledních pár let ve světě realistických panen svou oblibu získávají sex torza. Torzo těla, sex doll torzo nebo také masturbátor torzo patří mezi jednu z variant love dolls, kterým chybí určité části těla. Tyto speciální druhy panen nabízí vše, aby naplnili všechny erotické touhy a potřeby svých majitelů – jak v podobě klasického nebo análního sexu (u torz s hlavou pak i orálního). 

Nákup erotické panny v plné velikosti nemusí být ideální volbou pro ty, kteří mají omezený rozpočet nebo omezený prostor pro skladování. Pak přicházejí na řadu právě masturbátory, mezi které torza patří a která jsou rovněž vyrobena z vysoce kvalitního materiálu TPE nebo silikonu s důrazem na reálnost všech částí torz.

Jaké druhy sex torz na trhu najdete? Jaké jsou jejich nesporné výhody? Jak si s torzem užít co nejvzrušivější chvilky? Všechny odpovědi na tyto otázky a mnohem víc, najdete v tomto článku.

Na výběr máte z několika druhů sex torz

Sex torzu na rozdíl od love doll vždy chybí určitá část těla. Dle toho rozlišujeme torza s rukama i bez rukou, torza s hlavou i bez hlavy nebo pouze část trupu se zadečkem a vagínou. Všechny tyto možnosti zachovávají jak kvalitu materiálu, tak potěšení, které jsou schopny poskytnou.

  • Sex torzo s hlavou – jde o typ, kde většinou chybí pouze nohy, občasně i ruce. Jsou zachovány možnosti klasického, orálního a análního sexu. Vzhled naplno odpovídá běžné realistické panně.

  • Sex torzo bez hlavy – tento druh, jak jeho název napovídá, je torzem bez hlavy. Jde o trup bez nohou, v kombinaci s rukama, nebo bez nich, poskytující anální a vaginální sex.

  • Masturbátory vagína + anál – specifický druh torza (masturbátor), který bývá pouze určitou částí těla. Jde většinou o část trupu se zadečkem a vagínou (případně částí stehen) různých velikostí a tvarů.

  • Sexy nohy – pro milovníky nohou nabízí několik výrobců i sex torzo v podobě masturbátoru s nohama, které mají anální a vaginální otvor.

Jaké jsou hlavní výhody sex torza?

Důvodů, proč si pořídit právě sex doll torzo, je hned několik. 

  1. Nižší váha a velikost díky tomu, že jde pouze o část těla realistické panny je logické, že jedním ze zásadních důvodů upřednostňujících nákup torza před love doll, je právě jeho velikost a tím pádem i váha.
  2. Cena masturbátory a sex torza jsou mnohem levnější než běžná love doll v životní velikosti. Tato varianta může být tedy přístupnější možností pro ty, kterým se nechce do nákupu erotické pomůcky příliš investovat.
  3. Péče – milovníci realistických panen moc dobře ví, že nezbytnou součástí života s jejich kráskou, je její údržba a správná péče. Není tomu jinak ani u torz a masturbátorů. Nespornou výhodou je jejich jednodušší konstrukce a méně součástí, které se snadněji čistí a udržují. To vám může z dlouhodobého hlediska ušetřit čas a námahu. 
  4. Skladování – torza se snadno skladují. Pokud vlastníte omezený prostor pro umístění love doll v plné velikosti, je to vynikající volba. Se sex torzem můžete zažít stejnou úroveň potěšení jako s pannou v plné velikosti, aniž by zabíralo tolik místa. 
  5. Rychlost výroby – vzhledem k menšímu počtu dílů, ze kterých se sex torzo skládá, je jeho výroba rychlejší. To znamená, že torzo můžete obdržet dříve než pannu v plné velikosti.

Konfigurace torz

Pokud se rozhodnete objednat si torzo, nemusíte mít strach, že byste byli ochuzeni o to, vybrat si konfigurace jako u klasické love doll. Jejich nabídka je ovšem celkem dost omezená. největší nabídku sex torz najdete u značek WM doll, Climax Doll a Irontech Doll.

Jaké možnosti volby na vás v konfigurátoru čekají? 

  • barva kůže, očí a hlavy
  • implantované vlasy nebo ochlupení
  • materiál těla torza
  • nehty na rukou 
  • oblečky a doplňky

Toto je standardní nabídka konfigurací k sex torzům. Dle konkrétního druhu torza a také značky tak v nabídce konfigurátoru můžete najít například i prémium kostru v prstech na rukou, opálené bikiny, pokrčování ramen nebo nově u značky Starpery velmi oblíbenou konfiguraci v podobě elektrické stahovací vagíny.

CHCI SI VYBRAT SEX TORZO

Správná péče je základ

Ať si pořídíte realistickou pannu nebo torzo, péče o ně je velmi důležitou součástí toho, abyste zajistili dlouhou životnost této erotické pomůcky. Je nutno dodržovat pár základních pravidel.

  • Torzo je nutno čistit po jeho každém použití pomocí vhodného čistícího prostředku v kombinaci s teplou vodou, abyste se zbavili všech nečistot. Je nutno používat šetrný a jemný prostředek, abyste nepoškodili povrch vašeho torza. Tip: Jak na správnou hygienu své panny? Staňte se skutečným odborníkem.
  • Vyhněte se přímému slunečnímu záření. Pokud chcete, aby torzo vydrželo co nejdelší dobu, nezapomeňte, že TPE i silikon nesnáší moc dobře přímé záření a mohlo by tak dojít k degradaci tohoto materiálu.
  • Vhodné skladování sex torza je rovněž naprostou nutností pro jeho dlouhodobě dobrý stav. Uchovávejte ho v čistém, bezprašném prostředí, ideálně v originální úložné krabici. Případně můžete sex torzo před uložením zabalit do čistého ručníku nebo měkkého hadříku. To pomůže zabránit tomu, aby se na něm hromadily částečky prachu a žmolků.

Přečtěte si: Jak zvýšit životnost sex dolls

I s torzem se dá zažít hodně zábavy

Tipů, jak si užít sexuální chvilky s torzem, je opravdu hodně. A v mnoha ohledech to je s nimi i jednodušší (nižší váha a velikost). Kromě různých poloh a poziv, milování zepředu či zezadu doporučujeme experimentování s lubrikačními gely a sexy oblečky.

Pohrajte si s parukami a oblečky

V případně torz s hlavami není nic jednoduššího než dle nálady měnit vzhled pomocí různých druhů paruk. Chcete mít jeden večer doma nevinnou blondýnku a další divokou zrzku? Pak není co řešit. 

Určitě vyzkoušejte sexy oblečky, kterých v naší nabídce najdete několik. Torzo se vám bude převlékat snadněji a rychleji, než klasická love doll. 

TIP: Nové oblečky i spodní prádlo nezapomeňte před prvním použitím vyprat v teplé octové vodě a následně v pračce tak, abyste předešli obarvení pokožky torza.

Využívejte lubrikanty s příchutěmi a vůněmi

Během sexu se sex torzem nebo masturbátorem doporučujeme používat lubrikanty na bázi vody. Nejen, že zpříjemní a udělají “klouzavější” vaše erotické chvilky, v kombinaci s příchutěmi a vůněmi, pro vás bude tento prožitek ještě intenzivnější.

Na co si dát pozor: Nedoporučuje se používat lubrikanty na bázi oleje nebo silikonu. V případě torza vyrobeného ze silikonu by mohlo dojít k jeho zásadnímu poškození.

 

© Naughty Harbor