Realistické panny se vyrábějí snad ve všech představitelných (někdy i dost překvapivých) variacích.  Člení se hlavně podle typu postavy, barvy pleti alias etnika a barvy vlasů. To jsou jedny z nejhledanějších filtrů při výběru sexuálních panen. Z jakých možností si tedy můžete vybírat? Je jich opravdu dost a svou umělou vyvolenou si najde každý milovník či milovnice dokonalých, k sexu vždy připravených krasavců a krasavic.

I já chci svou, silikonovou! Ale jakou?

Designéři a výrobci sex dolls myslí opravdu na všechny zákazníky z celého světa. Pestrá paleta nabízených panen ze silikonu umožňuje vybrat si tu svou ideální/ideálního naprosto všem. Sníte o vysoké štíhlé panně s dlouhýma nohama a velkou kulatou prdelkou? Nebo se v posteli raději přitulíte k malé baculce s pořádným poprsím? Vybírat můžete jak z panen malých, středně velkých i vysokých. 

Jak se říká – malá nebo vysoká, hlavně ať je prsatá. Hodně mužů preferuje panny s bujným poprsím. V sex dolls partě najdete holky se všemi myslitelnými velikostmi prsou. Malá prsa, velká prsa, maxi prsa? No, není to jednoduchá volba. A to vás ještě čeká ujasnit si představu o velikosti zadečku vaší věrné společnice. Malý, pěkně do ruky, nebo velký? Ať je do čeho plácnout. A co maxi zadek v kombinace s poctivýma čtyřkama? Jak je libo.

Kromě klasických 90-60-90 silikonových krásek můžete zkusit do pelíšku pozvat přítulnou boubelku nebo naopak holku s vysportovanou atletickou postavou. Pokud patříte do skupiny milovníků extra štíhlých holek, výrobce sex dolls nezapomněli ani na vás.

novinka na privátu Jess naughtyharbor.cz

Blondýnu nebo brunetu?

Barva kůže a vlasů u sexuálních panen je stejně pestrá jako u živých žen na celém světě. Velké procento panen jsou Asiatky. Je to dáno jejich původem. Asie je prostě jejich domovinou. Odtud se ale rozlétly do celého světa a tak mezi nimi najdete distingované Evropanky, divoké černošky, mulatky, indiánky či seveřanky s dokonale alabastrovou pokožkou.

O ženských vlasech koluje mnoho vtipů. A těch o blondýnkách známe všichni nejvíc. Jestli platí i o těch silikonových budete muset vyzkoušet sami. My jsme vypozorovali jen to, že ať je to zrzka, bruneta, černovláska nebo blondýnka, každá miluje nadevše sex a nikdy ho nemá dost.  

Speciální typy sex dolls aneb na své si přijde opravdu každý

Nejste fanoušek klasických silikonových krásek? Vaše erotické sny jsou tak trochu “specifické”? Pak můžete na rande pozvat třeba sebevědomou milfku, transku, elfku, anime nebo klidně těhotnou sex doll. Ručíme vám za to, že jsou všechny připravené splnit vaše nejtajnější sny. Jsou věrné, neúnavné a nikdy si nestěžují. Naopak. Umí mlčet a naplno si užívat sexuálních her. 

 

A jak vypadá vaše vysněná silikonová kráska s dokonale hebkou kůží a očima jen pro vás?

 

© Naughty Harbor