Jste milovníkem nebo majitelem realistické panny? Nejste jediný. Komunita sex dolls se rozrůstá každým rokem, jak v zahraničí tak v České republice. Obliba erotických panen se stává fenoménem, který se dostal z ložnic a privátů i do filmového průmyslu a mainstreamových filmů. Zpočátku možná trochu kontroverzní téma, nyní záležitost, které se autoři filmů vůbec nebojí. 

Příštích pár dní nemusíte hledat, jaký film si pustíte. Máme pro vás seznam 10 nejžhavějších snímků, kde hraje hlavní roli sexy silikonová panna. “Must see” všech obdivovatelů, milovníků a majitelů těchto krásek.

Cherry 2000 (1987)

Ukázkou toho, že realistické gumové panny se ve filmech neobjevují jen poslední roky, je film Cherry 2000 z roku 1987. Tento příběh sleduje obchodníka Sama Treadwella, který díky své náročné práci nemá čas trávit svůj život s jakoukoliv ženou. Proto si pořídí androidní manželku Cherry. 

Bohužel během jedné vášnivé scény dojde ke zkratování jeho ženy a tak je nucen si pořídit novou. Vydává se s pomocí známého do boje o to, kde a jak sehnat správné androidní kousky, aby oživil svoji milovanou ženu – i kdyby měl během toho přijít o život. 

Kterou krásku byste si vybrali za svoji androidní ženu vy?

NAUGHTY TIP: Svůdná Zeya

Monique (2002)

Alex a Claire jsou běžný manželský pár, který zjistí, že jejich život je nudný a fádní. Nekomunikují spolu, žijí oddělené životy. Po delší době Claire odejde a rozhodne se žít se svým učitelem – sochařem. Alex se cítí opuštěný a tak se rozhodne si objednat realistickou pannu Monique, která mu naprosto změní život. Alex se do Monique zamiluje tak, že vztah s ní začne mít vliv na jeho chování vůči ostatním lidem.

Film Monique je ukázkou toho, jak extrémně silný vztah s “náhražkou” živé ženy může mít vliv na běžné fungování jednoho obyčejného muže, který přestane vnímat svůj reálný život a svět kolem něj.

Pořiďte si i Vy svoji Monique.

NAUGHTY TIP: Svůdná Mirela

Love Object (2003)

Příběh nás seznamuje s životem podivína Kennetha Winslowa, který má velký problém se s někým seznámit. V práci se jednoho dne seznámí s novou asistentkou Lisou a protože ví, že ji nedokáže získat, napadne ho si objednat realistickou pannu Nikki, kterou si přetvoří k obrazu svému. Díky nabytému sebevědomí se postupně začne sbližovat i s Lisou – i když to co mu k tomu pomohlo ho časem stejně dožene.

Tento film poukazuje na to, že pořídit si sex doll může zlepšit vaše společenské vztahy, zejména pokud se bojíte udělat první krok a oslovit reálnou dívku. Bizarní hororový trojúhelník  – to je to, co Love Object nabízí.

Koho vám připomíná Aneira?

NAUGHTY TIP: Blondýnka Aneira

Love Me, Love My Doll (2007)

V tomto případě nejde pouze o klasický film. Jde o dokument, který sleduje osudy a život několika mužů, kteří našli zalíbení právě v silikonových pannách. Dokument, který pod lupou zkoumá důvody, proč jejich společnicí je právě tato umělá kráska. Film ukazuje, jaké štěstí a uspokojení tito muži nacházejí v sex dolls – v intimních osobních zpovědích.

Zajímavý snímek, žádná přetvářka, nebo mazání medu kolem pusy. Dokument o tom, jak a proč někteří najdou štěstí u sex dolls. Věříme, že se v jejich životech uvidíte také najdete.

Co takhle si pořídit novou společnici?

NAUGHTY TIP: Zrzka Risen

Lars a jeho vážná známost (2007)

Příběh starého mládence Larse (Ryan Gosling), který si přes internet pořídí silikonovou pannu Biancu. Prioritně mu nejde o sexuální vztah, ale především touží po opravdovém a cituplném vztahu právě s Biancou. Tu se snaží zapojit do všech aspektů běžného života – přes návštěvu kostela až po její zaměstnání jako panny v obchodě se šaty. Film vtipně i citlivě pojednává o tom, že i podivín dokáže být šťastný.

Tento americký film si překvapivě našel mnoho svých obdivovatelů i přesto, že ve výsledku nevydělal moc peněz.

Co takhle s sebou vzít do nedělního kostela Paulin?

NAUGHTY TIP: Sexy Paulin

Air doll (2009)

Pokud jste milovníci japonského manga, pak se vám bude určitě líbit tento neobyčejný snímek, který je inspirován právě tímto stylem. V tomto filmu se vypráví příběh realistické panny Nozomi a jejího majitele. Nozomi se potají vydává na průzkum města a snaží se přijít na to, kdo vlastně je.

Velmi zajímavý příběh, který nutí přemýšlet nad mnoha životními otázkami. Co znamená být vlastně člověkem? Co nás formuje a co nás dělá tím, kým jsme? Jen malé spektrum otázek tohoto zajímavě pojatého příběhu.

Co takhle ukázat svět Kanyah?

NAUGHTY TIP: Svůdná Kanyah

Ona (2013)

Děj filmu Ona se odehrává v blízké budoucnosti. V tomto příběhu nejde o vztah s fyzickou sex doll, ale spíše s uměle vytvořenou inteligencí, která představuje zcela unikátní a intuitivní bytost. Theodor (Joaquin Phoenix) se zde seznamuje s  AI Samanthou, která je velmi milá, zajímavá i citlivá. Jejich zpočátku přátelský vztah se promění ve vztah milostný.

Reakce na toto americké romantické drama s prvky sci-fi byly celkem pozitivní. Je pravda, že cokoliv zavání science fiction, pokud trošku líp zpracované, mívá většinou pozitivní ohlas. Doporučujeme se ale na tento film podívat a pak si říct, jestli byste si ho pustili znovu. Nebo zda byste si vztah s prvky AI dovedli sami představit.

Chcete mít citlivý a láskyplný vztah s blondýnkou Shanny?

NAUGHTY TIP: Něžná Shanny

Ex Machina (2014)

Film vypráví příběh Caleba, který během firemní soutěže získá velmi speciální cenu – týdenní pobyt na horské chatě u svého zaměstnavatele geniálního vědce Nathana. Pobyt na tomto místě již od příletu naznačuje, že půjde o velmi nevšední a životní zážitek. Nejen, že vidí ultramoderní stavbu připomínající protiválečný bunkr, ale zároveň se seznámí s velmi výjimečnou dívkou Avou. Ta je unikátním technologickým experimentem svého vynálezce. Caleb byl na toto místo povolán z jednoduchého důvodu – jeho úkolem je právě interakce s Avou. Jak tento test se sex robotem dopadne? 

Film z produkce Velké Británie si užil poměrně silné kritiky. Jak se ale říká – 100 lidí, 100 chutí. Udělejte si svůj názor sami.

Otestujte svoje interakce s Enith.

NAUGHTY TIP: Svůdná Enith

A.I. Rising (2018)

Děj filmu se odehrává v hodně daleké budoucnosti během vesmírné mise, na kterou si hlavní hrdina s sebou bere ženského androida s AI, který je naprogramovaný tak, aby splnil všechna jeho přání a tužby. Rozhodne se tedy jeho schopnosti testovat a experimentovat. 

Snímek ukazuje tzv. algoritmickou budoucnost. Kdy bude možné do realistických panen nahrávat androidní panny, díky nimž budou schopny se do člověk reálně zamilovat a doopravdy sdílet city.

Na rovinu si musíme říct, že tohle je opravdu velká výzva pro vývojáře a snít o tom je fajn. Většina diváků spíše mluví o tom, že film je spíš jakési sci-fi porno. Děje se tam toho tedy opravdu hodně. Jste zvědaví? Pak máte nový plán na dnešní večer.

Užijte si hypergalaktický sex se Sheenou

NAUGTY TIP: Svůdná Sheena

Dummy (2020)

Dummy je americký nezávislý seriál, ve kterém si hlavní roli střihla populární Anna Kendrick. Zde hraje začínající spisovatelku Cody Heller, která najde v domě u svého přítele robotickou sex doll. Seriál nabitý dávkou dramatu i smíchu. Realistická panna se stane její společnicí/kamarádkou pro život. Proplouvají spolu životem i jízdou po americkém středozápadu.

Seriál se nebojí obout do problematiky vnímání sebe sama, pojetí feminismu a toho, že k sobě jako parťáka nepotřebujete mít vysloveně živého reálného člověka.

Vyrazte si na výlet se svůdnou kráskou Avou

NAUGHTY TIP: Svůdná Ava

 

© Naughty Harbor