O podniku Naughty Harbor jsem již pár týdnů věděl a viděl jsem i pár videí, kde si to kluci užívají se silikonovou pannou. Vyzkoušet si ji v reálu mě hodně lákalo. Proto když manželka odjela s kamarádkou na víkend, naskytnul se mi volný večer. Nevěra s klasickou holkou nepřipadala v úvahu, jednak kvůli výčitkám a zčásti i kvůli obavám o zdraví. A tak jsem si v tomto podniku domluvil návštěvu.

Před příchodem jsem byl lehce nervozní, ale klub se nachází v zastrčené ulici, kde tolik lidí nechodí a jen tak si vás nikdo nevšimne. Při příchodu se mě ujmula obsluha, která vše vysvětlila a ukázala. Na pokoji mě samozřejmě hned upoutala velká postel s připravenou pannou. Ale o tom až za chvíli.

recenze návštěva podniku Naughty Harbor

V rámci této nevšední služby máte k dispozici minibar, alko i nealko nápoje, sprchu, kondomy a lubrikační gel. K navození správné atmosféry je k dispozici TV s výběrem několika porno filmů, head set s VR filmy a zrcadlo za postelí.  No a konečně, panna… .

Jelikož mě vždycky lákal sex s holkou, co má pořádný silikony, zarezervoval jsem si brunetku Annu, která dokonale splňovala mé požadavky. Parádní šestky,  krásně tvarovaný, stejně jako celé její tělo.  Anna byla oblečená v kostýmku sekretářky, krátká sukně a těsné tílko, pod kterým byly vidět její přednosti. Hned jsem tílko vyhrnul nahoru a jal se je prozkoumávat.

recenze návštěva podniku Naughty Harbor 1

Na omak byly krásně pevné, hezky tvarované a se žlábkem mezi nima jen k jedné věci. Neztrácel jsem čas, použil gel a hned je projel. Za chvíli jsem Annu svlékl a postupně prozkoumal celou se všemi otvory. No a jaký byl sex s real doll? Ze začátku mě překvapila její tuhost, ale brzo jsem si zvyknul a dokázal si ji nastavit do jakékoliv polohy. Během hodiny jsem ji vyzkoušel zezadu, zepředu, zboku, mezi prsa, do pusinky i do zadečku.

Díky zmiňované tuhé konstrukci Anna dobře držela v jakékoliv poloze, neodmlouvala a neunavila se :o). Samozřejmě, neopětovala mi žádné doteky, nic mi nešeptala do ouška a ani nesténala. Ale kvůli tomu jsem tam nešel. Sex byl hodně realistický, uvnitř každé dírky, análek samozřejmě těsnější než vagina. Kůže na omak velmi příjemná a celé tělo pevné.

recenze návštěva podniku Naughty Harbor 2

V mezičase jsem si vyzkoušel headset s VR a můžu doporučit. Výběr z mnoha scén a také zajímavý zážitek. Hodina utekla celkem rychle, já si užil, udělal pár fotek a odcházel s velmi příjemným zážitkem, který můžu jen doporučit. Na své si přijdou určitě všichni. Na privátu mají k dispozici několik panen – prsaté, mladé, štíhlé, plnoštíhlé, blondýnku, brunetky a zrzku.

Vlasta

CHCI SI UŽÍT S ANNOU