Ještě před koncem roku jsme pro vás stihli přidat do Naughty e-shopu tři renomované značky realistických panen. Seznamte se s kráskami Real Lady, AIBEI Doll a Sigafun.

Značka AIBEI Doll je předním výrobcem vysoce kvalitních realistických panen, které jsou vyrobeny z nejlepších certifikovaných materiálů na trhu. Její portfolio obsahuje více než 250 unikátních produktů, zaručujících široký výběr pro každého zákazníka.

Erotické panny jsou vyráběny z prvotřídního silikonu a prémiového platinového TPE. V rozsáhlé kolekci najdete klasické krásky, anime panenky s elfími ušima nebo modrým odstínem pokožky, male dolls i také torza. Vše je navrženo s důrazem na detail a kvalitu pro ty nejnáročnější klienty.

 

Značka Real Lady se specializuje na výrobu ultrarealistických silikonových panen, které jsou mistrovsky zpracované do posledního detailu, přičemž kvalita a autentičnost jsou hlavní prioritou. Jejich tělesné křivky jsou tak přesvědčivé, že se na první pohled neliší od skutečných žen.

Každá panna se může pochlubit realisticky měkkou pokožkou, na níž najdete přirozené záhyby a drobné vrásky, které dokonale imitují skutečnou lidskou kůži. Nejenže jsou dokonalé všechny jejich tělesné otvory, ale také prsa jsou ztvárněna s maximální pečlivostí.

 

Sigafun představuje prestižní řadu erotických produktů od světově proslulého výrobce Irontech Doll. Specializuje se na sex torza a vysoce realistické masturbátory, které jsou odpovědí na narůstající poptávku po sofistikovaných erotických hračkách.

Tyto produkty jsou navrženy tak, aby co nejvěrněji napodobovaly lidské tělo a zároveň nabízely snadnější manipulaci během sexuálních hrátek, jednoduchou údržbu a bezproblémové skladování. Oproti kompletním sexuálním pannám jsou torza Sigafun lehčí a cenově dostupnější, aniž byste museli obětovat kvalitu nebo realističnost zážitku.

Sigafun klade důraz na použití nejmodernějších materiálů a technologií ve výrobě. Snaží se o dokonalé ztvárnění jemné pokožky a realistických proporcí ženského těla, přičemž vždy dbá na to, aby byly jejich produkty cenově přístupné široké veřejnosti.

 

© Naughty Harbor