Značka Galatea, která se těší celosvětové popularitě, byla založena v roce 2010 a specializuje se na unikátní sex dolls z vysoce kvalitního silikonu. Tyto ultra realistické panny jsou navrženy s mimořádnou precizností a důrazem na detail. Jejich pokožka, vyvinutá s jedinečnou strukturou, dokonale imituje lidskou kůži. Na první pohled působí jako živá umělecká díla, která přinášejí radost při každém pohledu i dotyku.

Konfigurace

Sex dolls značky Galatea nabízejí ve své základní verzi několik nadstandardních prvků, které pozvedají jejich úroveň na novou úroveň luxusu. Tyto panenky jsou vybaveny luxusními gelovými prsy a super realistickou kůží, která dokonale napodobuje lidskou pokožku. Dále obsahují implantované spodní řasy a jejich pohyblivá čelist s realistickou ústní dutinou (ROS) je navržena pro realistický orální zážitek. V základním nastavení je panna vyrobena z vylepšeného soft silikonu, který je na dotek ještě měkčí a jemnější než tradiční silikon.

Mezi další výjimečné konfigurace, kterými můžete pozvednout vzhled a funkci vaší Galatea krásky patří i oblíbená elektrická stahovací vagína, vyhřívací systém, konfigurace orální sex – sání, ROS vyhřívání ústní dutiny, možnost implantovaných umělých i pravých vlasů či implantované horní řasy. Nohy nabízí tato značka jak bez možnosti stání, tak s možností stání s/bez viditelných šroubů.

Pohyblivá čelist ROS

Všechny Galatea sex dolls se soft hlavami mají v základní verzi realistickou ústní dutinu pro dokonalý zážitek z orálního sexu. Za příplatek je možné si zvolit konfigurace oralní sex – sání nebo vyhřívání ústní dutiny pro ještě reálnější a intenzivnější orální uspokojení.

Vibrující hrudník a zadek

Elektrické konfigurace v podobě vibrujícího hrudníku a zadku jsou k dispozici pro všechny panny značky Galatea. Jsou ideální pro všechny milovníky love dolls, kteří mají rádi uspokojení pomocí třesoucích se prsou či zadečku.

Zvukový systém

Užívejte si vzrušující milování se sex doll, která reaguje na vaše doteky vzdycháním a sténáním. Můžete s ní navíc vést i jednoduchou konverzaci. Stačí k panně připojit externí dobíjecí jednotku. Jednoduché používání. 5 dotykových senzorů: na hrudníku, stehnech a na genitáliích.

Vibrující jazyk / Rock & Roll Tongue

Inovativní konfigurace, která vám zajistí dokonalý zážitek z orálního sexu. Realistická panna díky této konfiguraci má ten nejsvižnější jazýček, který nejen vibruje, ale také simuluje lízání během orálu. Je ze silikonu, měkký a super realistický.

 

© Naughty Harbor