Konference zaměřená na novinky o orgasmu, sexuální problémy a budoucnost prožívání intimity se koná 20.4.2023 v Praze v Empire Hall – Slovanský dům. Máme velkou radost, že se jí jakožto jeden z účastníků panelové diskuze zúčastní i manager Naughty Harbor podniku Jan Skalník. Jak jinak – s tématem sexu ve virtuální realitě.

Osvěta v moderním hávu

Ruzovyslon.cz tento rok poprvé pořádá unikátní konferenci s názvem Orgasmus v novém miléniu. Jedná se o první událost svého druhu v České republice, jejíž cílem je osvěta a zlepšení sexuálního života české populace.

Dlouhodobě se zaměřujeme na vzdělávání české populace v oblasti sexu. Otevíráme nová témata a inspirujeme k novým zážitkům, snažíme se ale také o podporu při řešení různých sexuálních problémů,“ uvedl Adam Durčák, majitel e-shopu Ruzovyslon.cz s tím, že prohlubování spolupráce s různými odborníky je naprosto klíčová. 

Sexualita a intimita je velmi složitá oblast, která je v některých svých aspektech stále neprobádaná. Vzhledem k její komplexnosti je potřeba mít k dispozici vždy dostatek kvalitních informací. Právě to je smyslem celé akce. Chceme médiím a odborné veřejnosti jakožto nejdůležitějším šiřitelům informací nabídnout nová zajímavá odborná fakta, tím prohloubit vědomosti a poskytnout nový náhled na problematiku. V důsledku toho se zlepší i sexuální život české populace,“ upřesnil Durčák.

V publiku konference budou hlavně odborníci (terapeuti, koučové, poradci, pracovníci zaměření na spirituální a další druhy sexuality, psychologové, lékaři) a média. Na konferenci následně navazuje Smyslová laboratoř, umělecká vernisáž a večerní raut.

Témata panelů

Orgasmus z pohledu medicíny

  • Diskutovat budou Martin Jan Stránský, Ondřej Trojan a Kamila Žižková

Orgasmus v různých dimenzích

  • Diskutovat budou Lucie Šídová, Jan Skalník, Jana Mašková Zimolová

Orgasmus jako součást vztahu

  • Diskutovat budou Lilia Khousnoutdinová, Michaela Aira, Veronika Kubíčková

konference orgasmu www.naughtyharbor.cz

 

© Naughty Harbor