Už od puberty mě bavily moderní technologie. V 15 letech jsem se začal učit programovat stránky a svět počítačů jsem miloval. Po gymplu jsem ale nastoupil na veterinu a smířil se s tím, že po škole přeberu rodinnou veterinární ordinaci. Škola i následná práce se zvířaty mě bavily a baví. Nevýhodou je, že často nemám čas na nic jiného než na práci, trochu sportu a spánek. Nedávno jsem ale objevil dokonalý ventil mých přirozených potřeb a skvělý relax. Virtuální realitu.

Na doporučení bývalého spolužáka jsem si pořídil headset pro virtuální realitu a první VR hru. Večer, když jsem neschopný čehokoliv jiného padl do postele, jsem si chvíli zahrál a zapomněl na starosti všedního dne.

Asi po měsíci mě hra už přestala bavit a já začal na internetu hledat další. Náhodou jsem narazil na erotickou hru s tajemným jménem Fallen doll. Přečetl jsem si pár recenzí a stáhl si poslední verzi.

Večer jsem se už nemohl dočkat do postele. Byl jsem opravdu zvědavý, co se bude dít. Nalil jsem si sklenku brandy (můj večerní rituál), nahý si lehl na postel, udělal jsem si maximální pohodlí, nasadil VR headset a spustil novou erotickou hru. 

vr sex naughty harbor

Ve virtuálním světě nekonečných možností na mě už čekala sexy dívka jménem Erika. Byla tam jen pro mě. Začal jsem s konfigurací její postavy. Mám rád velká prsa a zadky, takže to bylo to první, co jsem jí zvětšil. 

Chvíli mi trvalo, než jsem se zorientoval v možnostech customizace jednotlivých možností. Po chvíli se mi povedlo vytvořit virtuální pokoj úplně stvořený pro BDSM hrátky. Eriku jsem si nejdříve prohlédl ze všech stran. Poté jsem jí svázal ruce za záda a hladil ji po prsou. Vzdychala a já cítil stoupající vzrušení po celém těle. 

ero povídka naughty harbor

Představa, že si s ní mohu dělat úplně cokoliv mě rajcovala. Měl jsem chuť vyzkoušet všechno. Poručil jsem Erice, aby si klekla a vystrčila na mě zadeček. Ruce měla stále svázané za zády a já jí pořádně naplácal tu její macatou prdelku. Vzdychala a moje erekce byla stále tvrdší. 

CHCI SI ZAHRÁT HRU

Hladil jsem jí po zadečku a pak si vzal na pomoc vibrátor, kterým jsem si ji pěkně připravil. Vzdychala a já toužil jen po tom jednom. Pořádně jí to udělat do zadku. Ochotně ho na mě špulila a já do ní vrážel svoje péro co nejhlouběji to šlo. Rukou jsem si ho honil a během chvilky vystřílel celý zásobník. Erika se udělala zároveň se mnou.

erotika virtuální naughty harbor

Když jsem se vzpamatoval, rozjel jsem další virtuální erotický příběh. Tu noc jsem šel spát hodně pozdě. Nemohl jsem se nabažit nekonečných možností. To, co jsem dělal s Erikou, bych si v normálním životě asi nedovolil. Každopádně, brzy jsem si pořídil další vychytávku – automatický masturbátor. Od toho věčného honění mě totiž už dost bolela ruka. 

 

© Naughty Harbor