Pokud máte v plánu si koupit první sex doll, případně byste rád rozšířil svou sbírku realistických panen o další unikátní kousek, poradíme vám, jak si správně vybrat sex doll tak, aby plně vyhovovala vašim potřebám.

Primárně je třeba vědět, jak se vyhnout koupi padělku, jaký vybrat materiál, jak odhadnout ideální váhu a cenu sex doll. Ale i jaké existují varianty vagíny, zda je kromě paruky vhodné uvažovat o implantovaných vlasech či ochlupení, jaký zvolit typ prsou a nohou. 

Vědět, jaké existuje příslušenství a v neposlední řadě je třeba neopomenout znalost základních informací o péči, hygieně a správném skladování realistické panny – protože to ovlivní jak prožitek z intimních chvil, tak i její životnost.

Pozor na padělky realistických panen

padělky sex dolls naughtyharbor.cz

Doporučujeme nakupovat pouze u prověřených prodejců a e-shopů. Vyhnete se tak případným budoucím problémům s reklamacemi a servisem. Zároveň nebudete muset přemýšlet, zda se jedná o originální sex doll nebo její nekvalitní kopii. 

Zaměřte se na recenze a osobní zkušenosti klientů – ideálně na erotických fórech a různých tematických skupinách zaměřujících se přímo na sex dolls.

Jako nováčka ve světě sex dolls vás může na padělek určitě upozornit hlavně výrazně nižší cena, než jakou má u stejné sex doll uvedenou většina konkurence. Je to první a zásadní varovný signál, že něco nebude v pořádku. Sice možná ušetříte, ale problémy spojené s kopií originální sex doll se dostaví poměrně brzy – nekvalitní materiály a provedení, nízká životnost. 

Volba materiálu aneb TPE panna nebo silikonová panna

Většina sex doll se v současné chvíli vyrábí ze dvou materiálů – TPE a SILIKONU. Každý z těchto materiálů má v rámci srovnání své plusy i drobné mínusy.

Hlavní výhodou TPE panen je především nižší cena. Realistické panny vyrobené z TPE materiálu bývají levnější v řádu až desítek tisíc oproti silikonovým pannám.

Výhody TPE 

  • nižší cena
  • TPE materiál je elastický, pružný, měkký a jemný
  • dobře vede teplo

Nevýhody TPE

  • povrch je více přilnavý/lepivý
  • nižší odolnost vůči skvrnám
  • nová TPE panna má lehký “plastový” zápach (ten po prvním umytí zmizí)

Původně se pro výrobu sex dolls používal pouze silikon. Díky moderním technologiím, ale došlo k rozšíření používání levnějšího TPE materiálu. Stejně jako u něj, i u silikonu je potřeba vzít v potaz jak plusy, tak případná negativa.

výběr silikonové panny naughtyharbor.cz

silikonová panna

Výhody silikonu

  • je trvanlivější a méně náchylný k poškození
  • snadněji se opravuje a čistí
  • je méně pórovitý a přilnavý než TPE
  • odolnější proti teplu, vodě a skvrnám
  • bez zápachu

Nevýhody silikonu 

  • je tvrdší a méně elastický než TPE
  • vyšší cena

Váha sex doll je zásadní parametr

Vlastnost, která by se dala na první pohled přehlédnout. Nicméně je důležité si upřímně říct, jak těžkou váhu jste schopen unést. Většinou platí, že čím větší má sex doll proporce, tím těžší samozřejmě bude. Pokud pravidelně nenavštěvujete posilovnu či nejste profesionální vzpěrač, pak by vám sex doll s váhou více jak 40 kg mohla činit při manipulaci potíže.

Pro začátek doporučujeme zkusit raději subtilnější sex doll váhou do 30 kg. Další variantou je vybrat si realistickou pannu, která spadá přímo do kategorie lehké panny. Tyto speciální sex dolls mají sníženou váhu. Jde o vylepšenou tělesnou konstrukci, díky které jsou lehčí a lépe se s nimi manipuluje při sexu i v rámci pravidelné hygieny.

výběr lehké sex doll naughtyharbo.cz

Lehká panna, 33 kg – 165 cm/ F-Cup, silikon     

těžší sex dolls nad 40 kg naughtyharbor.cz

Neodlehčená panna, 36 kg – 165 cm/ F-Cup, silikon

Cena sex doll

Zvažte, jakou maximální částku jste ochoten do koupě této jedinečné společnice investovat. Pokud máte trochu větší rozpočet a tuto stránku věci nemusíte moc řešit, rozhodně doporučujeme si vybrat sex doll od výrobců zaměřující se na výrobu silikonových panen – Starpery, Sino doll, Gynoid, Zelex, Elsa Babe, Future Doll, Irokebijin, Irontech doll či Piper doll

  • Silikonové panny jsou sice dražší, ale díky vlastnostem silikonu jsou skutečně velmi realistické, k nerozeznání od těch živých. Silikon totiž umožňuje vytvoření i těch nejmenších detailů jako jsou žíly, pihy, vrásky, atp.

Pokud máte menší rozpočet nebo do sex doll nechcete investovat moc peněz, vyberte si TPE pannu, která má také svoje přednosti a kvality. Žhavou volbou v tomto směru může být sexdoll od značky JY Doll, WM Dolls, Jarliet Doll, AF Doll, AS Doll, Doll4ever, HR Doll, OR Doll, SEDoll nebo YL Doll. Tyto TPE panny jsou velmi krásné a jsou za rozumnou cenu. Nejen mezi zákazníky Naughty Harbor patří mezi velmi oblíbené a žádané.

Fixní versus vyndavací vagína

Při nákupu sex doll si budete moct vybrat i ze dvou typů vagíny – fixní a vyndavací. Rozdíl vyplývá z názvu a obě varianty poskytují dokonalý zážitek vaginálního sexu.

Fixní vagína je pevně spojena s tělem sex doll. Je její součástí. Díky tomu je zážitek velmi realistický. Dutina je plně strukturovaná stejně jako vagína živé ženy. Bývá těsnější. Její hlavní nevýhodou je její komplikovanější čištění, z důvodu nutné manipulace s celou sex doll. A navíc, fixní vagínu nelze vyměnit za jinou nebo za novou.

Vyndavací vagína poskytuje stejný realistický prožitek jako vagína fixní, ale je možné ji vyjmout z těla sex doll. Vaginální vložka bývá vyrobena z kvalitního TPE a můžete si vybrat z různě strukturovaných variant. Vyndavací vagíny lze snadno čistit a měnit, takže jich můžete mít k dispozici větší množství.

druhy vaginy u sex dolls naughtyharbor.cz

Implantované vlasy nebo paruka

Implantované vlasy a intimní ochlupení mohou sex doll udělat ještě více realističtější. A navíc vám odpadne připevňování paruky. 

Výhodou dámské paruky je jednodušší péče o vlasy (mytí) a hlavně možnost jich střídat několik. Sex doll díky paruce může každý den vypadat úplně jinak. 

TIP: Pokud se ale rozhodnete pro implantované vlasy a ochlupení, doporučujeme ho volit v kombinaci se silikonovým materiálem, protože v něm dobře drží.

Výběr ze tří variant prsou

Při výběru sex doll můžete u většiny výrobců zvolit ze tří variant prsou.

  1. Plná prsa, která jsou vyplněna stejným materiálem, z kterého je tělo sex doll. Na dotek mohou ve větších velikostech být poměrně tvrdá.
  2. Dutá prsa, která jsou plněna vzduchem, mají v sobě vzduchovou kapsu a jsou příjemná na dotek u všech velikostí.
  3. Gelová prsa, která jsou plněná speciálním gelem. Ty patří mezi naše favority. Na dotek i na pohled jsou velmi realistická, nejblíže přirozeným prsům živých žen.

Nohy s možností nebo bez možnosti stání

Naprostá většina sex doll se v základní variantě dodává s nohama bez možnosti stání. Na výběr máte ale i z konfigurace nohou s možností stání. Ta umožní sex doll postavit se na vlastní nohy bezpečně, bez rizika poškození, a to i v botách. 

Je třeba si uvědomit, že každá sex doll má uvnitř těla kovovou kostru, která něco váží. Když je kostra ukončena šrouby na chodidlech, jako v případě konfigurace nohou s možností stání, může se realistická panna bezpečně postavit. Drobným mínusem může pro někoho být to, že v tomto případě trvale vykukují šrouby vně pokožky na chodidlech.

výběr nohou u sex doll naughtyharbor.cz

Trojice základního příslušenství pro realistické panny

Ať si vyberete jakoukoliv sex doll, důležité je o ni dobře pečovat. Mezi základní příslušenství, které by vám doma nemělo chybět, patří dezinfekce. Ta nesmí obsahovat alkohol, aby byla co nejšetrnější k materiálu, ze kterého je sex doll vyrobena, tak i k vaší pokožce.

Dále se neobejdete bez lubrikačního gelu na vodní bázi. Lubrikační gel doporučujeme pořídit si ve větším litrovém balení.

Pro majitele TPE panny je nezbytným příslušenstvím také pudr. Můžete si pořídit speciální dezinfekční nebo klasický dětský. Aplikuje se na TPE pokožku ideálně kosmetickým štětcem po každém mytí, aby byla hebká a nelepila. U silikonových panen se nepoužívá.

Základní péče o sex doll

Péče o sex doll může působit jako maličkost, ale je to velmi zásadní činnost, která zvýší její životnost, sníží počet oprav a tím ulehčí vaší peněžence a zbytečně brzkému nákupu nové realistické panny. 

Sex doll je třeba vyčistit po každém jejím použití a styku s jakýmikoliv tekutinami. Nejen její povrchy, ale především její otvory/dutiny. Pravidelná péče o její milostné dutiny je velmi důležitá. Pro správné čištění dutin je nejvhodnější používat klystýr nebo nástavec na sprchu a posléze je vydezinfikovat pomocí speciálního dezinfekčního spreje

Čas od času je vhodné, v rámci zvýšení životnosti, sex doll na hodně namáhaných místech (jako jsou klouby) naolejovat (například dětským olejíčkem) a případně natřít krémem. Protože stejně jako se namáhá lidská kůže, namáhá se i kůže (materiál) sex doll, a tak je potřeba ji promastit. Nezapomeňte ani na péči o paruku a opravy drobných poškození

Jak správně skladovat sex doll

Součástí péče o sex doll je i její vhodné uskladnění. Nepočítejte s tím, že jí zavřete někam do skříně nebo schováte pod postel. 

Nejideálnější variantou je zavěšení sex doll na hák do vhodného prostoru. Můžete ji ale uskladnit v krabici, ve které přišla, protože ta je vypolstrovaná a koncipována tak, aby v ní sex doll mohla být dlouhodobě uložena. Většina značek rovněž za příplatek nabízí praktický přepravní box, který se na skladování skvěle hodí.

Další možností je pak sex doll položit na bezpečné místo na matraci, aby nedošlo k jejímu otlačení kvůli tvrdému povrchu. Ve všech případech je důležité se vyvarovat jejímu kontaktu s přímým sluncem, vlhkostí a prachem.

Jak sex doll správně oblékat?

Dejte si pozor na materiály, které mají větší tendenci pouštět barvu (jeanovina). Porézní povrch sex doll může totiž barvu absorbovat a čekalo by vás zbytečné čištění pomocí speciálního krému na odstranění skvrn. Všechno nové oblečení včetně prádla a povlečení zároveň doporučujeme vyprat před použitím v octové vodě – zabráníte tak vzniku případných skvrn na její pokožce.

3 Naughty tipy

vyber si extra hlavu pro sex doll www.naughtyharbor.cz

  1. Pořiďte si 2 sex dolls za cenu 1 – jak na to? Není nic jednoduššího než si během objednávky hodit do košíku druhou extra náhradní hlavu. Díky jednoduché a rychlé výměně hlavy změníte zásadně vzhled své realistické panny. Ráno se tak můžete pomilovat s vášnivou brunetkou a večer pomazlit s romantickou blondýnkou nebo naopak.
  2. Ještě než koupíte sex doll, doporučujeme vám navštívit náš pražský Naughty showroom, kde se můžete podívat na realistické panny, které máme skladem – můžete si na ně sáhnout, prohlédnout si je zblízka, zjistit další informace týkající se péče o ně. Rádi zde zodpovíme vaše dotazy a poradíme s výběrem.
  3. Co takhle si sex doll reálně otestovat a vyzkoušet přímo v akci v Naughty Harbor podniku? 100% diskrétně a bezpečně? Jedna věc je sex doll vidět, druhá si ji reálně prověřit a zkusit, jestli dokáže uspokojit vaše představy a touhy. Pokud vás sex doll svým milostným uměním přesvědčí a rozhodnete se pro její zakoupení, odečteme vám cenu jedné rezervace (návštěvy) v Naughty Harbor.

možnost vyzkoušet si silikonovu pannu naughtyharbor.cz

Další zdroje informací ze světa sex dolls

Nenašel jste v článku nějakou informaci nebo naopak chcete nějaké téma poznat více dopodrobna? Pak vám přikládáme několik odkazů na další zdroje zajímavých informací, kde najdete odpovědi na své otázky. Pokud ne, neváhejte nás kontaktovat osobně. O naše letité zkušenosti s realistickými pannami se rádi podělíme.

Poradna

Konfigurace

Nejčastější otázky

Blog

Kontakt

 

© Naughty Harbor